Horoscop
Înapoi la

Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată

Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată

Ramona Jurubita

Gemenii sunt jucăuși, inteligenți și întotdeauna deschiși spre schimbare. Pentru că îi conduce Mercur, planeta gândirii și a energiei, tind să fie cei mai curioși din zodiac și să îi calce pe nervi pe ceilalți nativi. De ce? Nu toată lumea poate ține pasul cu firea lor zglobie! Pentru că sunt atât de diferiți, unele persoane stau departe de ei, fiindcă să tem de personalitatea lor schimbătoare.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Acest semn mutabil indică latura duală a Gemenilor, dar și viclenia lor, pe care o pot folosi pentru a-și atinge scopurile. Anumite zodii resping categoric acest tip de comportament, așa că antipatiile se pot naște la fiecare pas. Totuși, nu sunt atât de multe semne care nu se înțeleg sub nicio formă cu ei. Vrei să descoperi dușmanii cei mai de temut ai Gemenilor? Trebuie doar să vezi cine se află la polul opus. De exemplu, te poți întreba cine nu ar minți niciodată pentru a obține ceva sau cine nu ar accepta schimbarea din prima.

Bineînțeles, trebuie să admitem că și Gemenii au dreptul să nu dorească o apropiere față de anumite persoane. Poate nu le sunt pe plac ideile lor sau stilul lor de a comunica. Evident, motivele sunt multe, dar un lucru este cert: există patru zodii care s-ar certa zi și noapte cu acești nativi dacă ar fi nevoiți să conviețuiască sau să lucreze împreună. Iată despre cine este vorba:

Scorpion
Scorpionii sunt romantici incurabili și îi caracterizează o sensibilitate dusă la extrem. Le place să intre de fiecare dată în profunzimea lucrurilor, pe când Gemenii preferă superficialitatea și vor doar să se distreze. O legătură amoroasă este exclusă din start, dar nici prieteniile nu au cum să funcționeze între ei. Scorpionii se pot plictisi imediat de conversațiile interminabile pe care vor să le poarte Gemenii și chiar îi pot considera infantili. Pe de altă parte, aceștia din urmă se vor gândi că semnul de apă menționat anterior se implică prea mult în orice fel de conexiune și că exagerează când vine vorba de sentimente. Este o opoziție cum rar îți este dat să vezi! Și ar mai fi ceva... Gemenii iartă ușor, pentru că vor să o ia de la capăt de fiecare dată când simt că nu se mai poate. Dar Scorpionii nu sunt deloc așa, fiindcă latura lor răzbunătoare nu le dă voie să treacă peste.

Taur
Taurii sunt foarte loiali convingerilor pe care le au și nu ar accepta în veci să își schimbe gândirea de dragul Gemenilor. O minte deschisă îi sperie, fiindcă s-au obișnuit să trăiască în rutină și în confortul emoțional pe care și l-au creat. Drept urmare, nu vor putea avea niciun fel de relație cu Gemenii. Iar acesta nu este singurul motiv!

Aceste semne zodiacale sunt foarte diferite și nu au aproape nimic în comun. Gemenii sunt dornici de aventură și nu pot înțelege înclinația Taurilor către stabilitate și statornicie. Părerile lor despre viață s-ar lovi în permanență cap în cap și scandalul dintre ei nu s-ar opri ușor.
Ambele zodii sunt conștiente de aceste probleme ce ar putea exista între ele, așa că preferă să păstreze distanța pentru a nu se pune singure în situații complicate.

Luptători care se duelează într-un cadru nocturn

Rac
Racii reprezintă o altă armată de inamici pentru cei născuți sub semnul Gemenilor. Primii sunt mult prea axați pe sentimente, iar cei din urmă se concentrează pe gânduri. Au un limbaj total diferit și nu se pot înțelege nici picați cu ceară.
Gemenii sunt convinși că Racii sunt oameni slabi, care pot fi manipulați ușor. Nici părerea celor născuți sub semnul de apă nu este mai bună, fiindcă în consideră pe Gemeni insensibili și fățarnici. Și credințele lor despre viață sunt la poli opuși, căci văd lumea altfel și nimic nu îi poate face să își dea crezare unii altora.

În plus, Racii pun familia pe primul loc și ar da orice pentru a-și asigura un viitor stabil, pe când Gemenii preferă să experimenteze și să încerce lucruri noi în fiecare zi. Nimic nu îi poate face să se apropie.

Capricorn
Se admiră reciproc, dar caracterele lor puternice se pot ciocni când le este lumea mai dragă. Gemenii pot crede despre Capricorni că iau viața mult prea în serios, iar această opinie poate stârni discuții aprinse, susținute de acuzații grave. De ce? Pentru că și nativii Capricorn sunt nemulțumiți de rebeliunea de care dau dovadă Gemenii în unele momente. După părerea lor, cei născuți sub acest semn de aer nu știu să prețuiască lucrurile care contează cu adevărat și își bat joc de binecuvântările primite de la Univers.
Și lista de trăsături opuse poate continua la nesfârșit, mai ales dacă ne gândim la felul în care se raportează aceste semne la hotărârile pe care le au de luat. Capricornii știu ce vor, în timp ce oamenii reprezentați de zodia Gemeni pot fi adesea indeciși.

Celelalte semne de pe cercul zodiacal pot comunica altfel cu acești nativi, căci se pot pune în pielea lor, încercând să le înțeleagă deschiderea. Fiecare este unic în felul său și important este să ne tolerăm, dar trebuie să recunoaștem că uneori barierele mentale pot fi mai mari decât dorința de a socializa.

Dușmanii de moarte ai Peștilor! Cu cine nu se înțeleg niciodată

Surse foto: iStock, Pixabay

Surse articol: WellandgoodMypanditMetropolitangirls

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Ce misiune vei avea dupa moarte?
Incepe quiz
Ce misiune vei avea dupa moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (52)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.