Horoscop
Înapoi la

Dușmanii de moarte ai Peștilor! Cu cine nu se înțeleg niciodată

Dușmanii de moarte ai Peștilor! Cu cine nu se înțeleg niciodată

Alida Enache

Sensibili și dramatici, dar cu o intuiție puternică, Peștii au capacitatea de a-i "mirosi" pe toți cei care au intenții ascunse, dar și de a-i manipula pe cei mai slabi de înger. Fiind un semn de apă, guvernat de Neptun, acest nativ are tendința de a "aluneca" printre obstacole pentru a obține exact ceea ce își dorește, chiar dacă asta ar însemna ca unele dintre relațiile sale să aibă de suferit.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

De la prieten la dușman nu e cale lungă în cazul zodiei Pești, căci o persoană atât de motivată, intuitivă și competitivă chiar nu va lăsa pe nimeni să stea în calea fericirii sale. În general, acest nativ poate crea conexiuni profunde cu celelalte două zodii de apă, Scorpion și Pești, însă nu se va înțelege niciodată cu cele de foc sau aer.

Persoanele născute sub semnul Pești sunt o sursă de inspirație pentru cei care fac parte din cercul lor de prieteni sau cunoștințe și, în general, joacă rolul de vedetă a grupului. Energia lor debordantă, dar și valorile personale îi atrag pe toți cei care își doresc să evolueze și acesta este și motivul pentru care Peștii nu duc niciodată lipsă de companie.

Ei fac echipă bună cu Scorpionul, Racul și Capricornul, însă filosofia lor de viață nu le permite să se conecteze cu Balanța, Gemenii sau Săgetătorul. Ba chiar, dezvoltă antipatii pentru aceste semne mult prea realiste și energice, iar un simplu conflict cu ele i-ar putea transforma, de fapt, în dușmani de moarte. Vezi în rândurile de mai jos de ce!

 Imagine cu semnul zodiacal Pești pe un fundal roșu

Cine sunt dușmanii de moarte ai Peștilor și de ce nu se pot înțelege cu ei

Balanța

Un semn care pendulează constant între idealism și pragmatism nu va fi niciodată pe aceeași lungime de undă cu Balanța cea realistă, echilibrată și cu simțuri ascuțite. Această zodie de aer cu o capacitate de adaptare total neobișnuită poate citi, cu ușurință, nativul Pești cel dramatic și uneori manipulator. Nici nu este de mirare că acestei zodii nu îi place să se înconjoare cu persoane născute în zodia Balanță! I-ar putea da toate planurile peste cap!

Mai mult de atât, Balanța are tedința de a căuta întotdeauna adevărul, dar și de a vedea ambele fațete ale unei situații. Peștii cu greu acceptă ideea de a nu avea dreptate, dar și faptul că unele persoane le-au putea contrazice logica.

Gemeni

Cum să se înțeleagă Peștii și Gemenii, dacă ei sunt într-o continuă competiție, fără ca măcar să știe? Cu o sete neîncetată de cunoaștere și experiențe incredibile, aceste două zodii se diferențiază prin metodele pentru care optează pentru a-și obține scopurile. În timp ce persoanele născute sub semnul Gemeni sunt aventuriere, spontane și lipsite de regrete, nativii Pești obișnuiesc să se streseze mult prea mult în legătură cu lucrurile pe care nu le pot controla, dar și să își calculeze, strategic, fiecare nouă mișcare în parte.

Gemenii obișnuiesc să facă haz de necaz chiar și atunci când fac cunoștință cu siferința, în timp ce Peștilor le place, de fapt, rolul de victimă. Pur și simplu, nu pot înțelege cum alții trec atât de ușor prin viață.

Săgetător

Știm cu toții că persoanelor născute în zodia Pești le place să fie mici vedete în cercul lor de prieteni su cunoștințe! Și, în general, chiar au parte de "tratament preferențial"... însă nu dacă este și carismaticul și energicul Săgetător prin preajmă! Cei născuți sub acest semn de foc nu au prea multă răbdare cu nativii Pești și nici nu le oferă atenția de care au nevoie, așa că nu e de mirare că aceste zodii nu pot lega conexiuni profunde.

Săgetătorii sunt realiști, ambițioși și cu picioarele pe Pământ, iar Peștilor le place să trăiască după propriile lor reguli, uneori nerealiste, dar și își imagineze scenarii care nu s-ar putea întâmpla niciodată.

Deși ar putea părea că, într-un conflict, zodia Pești poate juca rolul vinovatului, fiind mult prea sensibilă și reactivă, adevărul este că și celelalte zodii au partea lor de vină. În general, nativii Pești încearcă să aibă răbdare chiar și cu persoanele pe care nu le plac, însă pot ajunge într-un punct în care, pur și simplu, iau foc dacă nu sunt respectați și prețuiți. Este de înțeles, nu-i așa? Nimănui nu-i place să se înconjoare cu oameni care nu îi văd adevărata valoare!

Cum să ai o relație fericită cu un nativ Pești

Surse foto: iStock, Pixabay

Surse articol: Mypandit, Brides, Herzindagi

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Ce misiune vei avea dupa moarte?
Incepe quiz
Ce misiune vei avea dupa moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (21)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.