Horoscop
Înapoi la

Trei zodii pentru care vara 2022 va fi plină de pasiune și romantism

Trei zodii pentru care vara 2022 va fi plină de pasiune și romantism

Ramona Jurubita

Se anunță o vară incendiară, iar poveștile de iubire cele mai frumoase sunt abia la început! Urmează o perioadă cu adevărat incitantă pentru unele zodii, dar trebuie să fie deschise și să se lase duse de val. În caz contrar, iubirea va trece pe lângă ele și vor observa că nimic nu se schimbă în viața lor amoroasă.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Bine ar fi să facem abstracție de la presupunerile negative, nu? Așa că ne vom gândi la scenariul ideal, cel în care previziunile astrelor se vor concretiza și totul va fi perfect. Doar trei sunt norocoșii pe care Universul îi va ajuta în vara lui 2022 să-și îndeplinească toate visele în iubire și să simtă pasiunea prin fiecare celulă a corpului! Toți sunt adepți ai romantismului, astfel că le va fi ușor să intre în starea de visare și să profite cât mai mult de fiecare moment petrecut în compania persoanei iubite.

Îndrăgostiți care se sărută în mare, în timp ce femeia plutește pe un colac multicolor.

Iată zodiile care vor trăi pasional și intens fiecare zi a verii:

Rac

Odată cu intrarea Soarelui în zodia ta, norocul va începe să îți surâdă, așa că te poți uita spre cer, rostind cu voce tare ce îți dorești. Astrele vor transforma în realitate cel mai mare vis al tău și te vor ajuta să te bucuri de compania omului pe care l-ai proiectat în fiecare gând despre iubire. Întotdeauna ți-a fost frică să te deschizi în fața altcuiva și să îți lași sufletul descoperit, dar lucrurile se vor schimba de acum. E vara ta, iar lunile iunie și iulie îți vor rămâne mult timp în amintire, fiindcă le vei numi „cele mai bune din viața ta”. Nu-i așa că e minunat cum Universul îți oferă binecuvântări în momentul în care îți pierzi speranța? Meriți să primești iubire, iar felul în care ai oferit-o până acum a contat foarte mult. Totul se va întoarce la tine și vei radia de fericire. În plus, vei descoperi că poți lăsa timiditatea deoparte, mai ales când vrei cu orice preț să profiți de fiecare atingere a partenerului/ei.

Capricorn

Solstițiul de vară va lumina a șaptea casă a relațiilor tale, ceea ce înseamnă că nu vei avea deloc probleme în dragoste. Dacă ai deja un cuplu, îl vei duce la următorul nivel, fiindcă vei realiza că totul între voi merge așa cum ți-ai dorit întotdeauna. Dar dacă ești singur/ă, vei îți vei întâlni jumătatea și te vei schimba radical. Nu prea îți arăți emoțiile în mod normal, dar acum îți vei da voie să fii vulnerabil/ă și să fii mai implicat/ă ca niciodată în legătura pe care o ai. Chiar dacă ai încercat să îți ascunzi latura sensibilă, în acest sezon va ieși la suprafață și va lua pe toată lumea prin surprindere. Apropiaților nu le va veni să creadă când vor vedea cât de pasional poți iubi și cât de mult suflet poți pune în interacțiunea cu o altă persoană. Vibrațiile acestei veri vor fi de neuitat, așa că nu ignora niciun motiv de bucurie și profită de orice întâlnire amoroasă.

Pești

Odată cu solstițiul de vară, Soarele se va muta în a cincea ta casă a intimității și a expresiei creative. Nu știi la ce să te aștepți? Vei avea o altă energie, așa că viața ta sentimentală va căpăta un alt sens. Astrele ți-au pregătit multe surprize, iar unele schimbări vor fi chiar pe gustul tău. Deși aceste clipe nu vor dura pentru totdeauna, te vei putea bucura de ele pe moment. Lasă-te învăluit/ă în magia clipei și nu îți crea așteptări prea mari. Doar trăiește din plin fiecare secundă și dă-ți voie să te simți răsfățat/ă. Ai mari șanse să experimentezi o conexiune profundă, exact așa cum îți dorești, iar a doua parte a anotimpului călduros te va surprinde plăcut. O persoană specială îți va condimenta serile fierbinți și te va dezmierda în diminețile răcoroase. Totul pare perfect, nu-i așa? Chiar va fi! În cazul tău, va ploua cu petale de trandafiri, iar sufletul ți se va inunda cu iubire.

Dacă nu ți-ai regăsit zodia în lista de mai sus, ar trebui să te gândești că ție îți va surâde norocul puțin mai târziu sau la alt capitol. Timpul este relativ, așa că nu va mai dura mult până când vei observa că marea dragoste se află deja în fața ta.

Citește și: Zodiile care duc flirtul la nivel de artă. Nici nu realizezi când le-ai picat în plasă!

Surse foto: iStock

Surse articol: ElitedailyTeenvogueVogue

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Ce fruct de vara esti?
Incepe quiz
Ce fruct de vara esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.