Horoscop
Înapoi la

Zodiile care duc flirtul la nivel de artă. Nici nu realizezi când le-ai picat în plasă!

Zodiile care duc flirtul la nivel de artă. Nici nu realizezi când le-ai picat în plasă!

Ramona Jurubita

Flirtul este cea mai frecventă metodă de comunicare dintre două persoane care simt atracție fizică puternică una față de cealaltă. Schimbul de priviri și limbajul corpului îi ajută pe îndrăgostiți să își exprime emoțiile de moment, așa că nu ai nevoie de o pregătire specială pentru a înțelege semnalele celuilalt. Este vorba despre instinct, intuiție și... puțină imaginație.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Unii oameni sunt mai pricepuți când vine vorba de a transmite în mod indirect ceea ce simt și chiar pot ridica flirtul la nivel de artă. Nativii care au fost înzestrați cu această capacitate fac parte din categoria zodiilor de aer și de foc.

Semnele de pământ își comunică întotdeauna direct emoțiile și spun în față ce au de zis, iar cele de apă își dovedesc sentimentele prin fapte, evitând să lase loc de interpretări. Celelalte două elemente (focul și aerul) sunt strâns conectate cu pasiunea, așa că este normal ca aceste zodii să reacționeze altfel când simt fluturași în stomac.

Îndrăgostiți care se privesc pasional în ochi.

Iată cine sunt iscusiții care duc flirtul la nivel de artă:

Berbec

Acest nativ este cunoscut de întreaga lume pentru comportamentul său spontan și impulsiv. Nu va ezita niciodată să îți facă un compliment dacă simte sau să te privească de jos până sus cu subînțeles. Face tot ce poate pentru a-ți atrage atenția dacă a simțit acea sclipire în momentul în care te-a zărit și nu va părea că se străduiește în vreun fel. La el, totul vine extrem de natural. Firea sa competitivă îl va ajuta să se joace cu tine de-a șoarecele și pisica, până va observa că te-ai îndrăgostit iremediabil.

Gemeni

Orice om născut sub semnul zodiei Gemeni are abilități de comunicare înnăscute, așa că știe ce să spună și cum să spună de fiecare dată. Îi place să socializeze și se poate apropia ușor de oricine își dorește. Din acest motiv, profită de talentul pe care îl are și reușește să te vrăjească prin intermediul cuvintelor. Va vorbi cu tine cu o lejeritate ieșită din comun, făcându-te să îi cazi la picioare în doar două secunde. Te va da pe spate cu vorbele dulci și cu privirea seducătoare.

Leu

Adoră să fie în centrul atenției și are câteva mijloace specifice prin care atrage atenția persoanei de care îi place. Strălucește când se simte admirat și privit de ochii înduioșători ai posibilului suflet pereche, așa că nu are nevoie de eforturi prea mari pentru a-l cuceri. Știe să transmită ce își dorește prin mișcările trupului, tocmai de aceea poate să își facă rapid relația la care visează. Stilul său relaxat de a comunica poate înnebuni pe oricine într-o clipă.

Balanță

Este incredibil de calmă și echilibrată, așa că atrage în jurul ei pe oricine își dorește. Cine nu ar fi fascinat de o asemenea atitudine, mai ales că nu oricine poate rămâne răbdător într-o lume atât de nebună? Intuiește din prima dacă posibilul partener își dorește liniște și îi dă de înțeles că lângă ea o poate avea oricând și oriunde. Știe să le facă oamenilor pe plac și îi atrage prin echilibrul pe care și-l menține, indiferent de situație. Este suficient să clipească în semn de „totul va fi bine lângă mine” și imediat are în brațe omul iubit.

Săgetător

Acest nativ este o altă înfățișare a lui Cupidon, privirile aruncate de el sunt ca niște săgeți care lovesc direct în inimă. Te vei îndrăgosti la prima vedere de el, deci nu trebuie să se străduiască pentru a te cuceri! Trebuie doar să își lase firea zglobie să iasă la suprafață și să folosească aluzii fine, care să îți dea de înțeles că ar vrea ceva mai mult de la tine. Vei înțelege imediat ce intenții are cu tine, fiindcă are un fel specific de a-ți transmite că te dorește alături pentru tot restul vieții.

Ai observat aceste metode de flirt la oamenii din jurul tău? Berbecii, Leii, Gemenii, Săgetătorii și Balanțele sunt unici prin felul în care interacționează cu restul lumii. Ei sunt capabili să stabilească legături indestructibile într-un timp extrem de scurt, fiindcă știu cum să obțină ce își doresc. Dacă dragostea este pe lista lor de dorințe, flirtul îi va ajuta instantaneu să devină maeștri cuceritori.

Descoperă și: Zodiile care nu se pricep la arta amorului, sunt complet pe dinafară!

Surse foto: Pexels

Surse articol: TimesofindiaBestlifeonlineBustle

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Stapanesti cu adevarat arta de a flirta?
Incepe quiz
Stapanesti cu adevarat arta de a flirta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.