A fost răpită când era doar o copilă, dar nu a renunțat o secundă la familia biologică. S-au regăsit după 51 de ani

A fost răpită când era doar o copilă, dar nu a renunțat o secundă la familia biologică. S-au regăsit după 51 de ani

Redactor Divahair.ro

După zeci de ani în care s-au rugat și au căutat-o constant, un cuplu se regăsește, în sfârșit, cu fiica răpită. Ceea ce s-a putut întâmpla pe parcursul a celor 51 de ani cât au fost despărțiți cu toții este greu de explicat în cuvinte.

Alta Apantenco și Jeffrie Highsmith și-au dorit din tot sufletul un copil, și, spre fericirea lor, aveau să fie binecuvântați cu o fetiță minunată. Dar bucuria nu avea să dureze prea mult... Din păcate, micuța Melissa Highsmith nu a trăit lângă familia sa iubitoare decât primele 21 de luni din viață, căci apoi a fost răpită.

Incidentul șocant a avut loc în ziua gust 1971, în Texas. La vremea aceea, mămica lucra ca ospătăriță la Fort Worth și a fost nevoită să găsească o dădacă pentru micuța sa. Nu avea nici cea mai mică idee că nu ar fi trebuit să-și lase copilul cu acea persoană și că nu va mai avea să-și vadă minunea timp de 51 de ani.

Melissa se afla în grija colegei de cameră a lui Alta când noua dădacă a venit să o ia. Ulterior, femeia a dispărut cu ea. Atunci când a înțeles că fetița sa este de negăsit, mămica s-a dus direct la poliție. Colega sa de cameră a informat autoritățile că bona purta bonetă, ochelari de soare și mănuși albe. Din păcate, aceste detalii nu au fost deloc de ajutor pentru autorități, căci nu au putut să găsească copila.

Imagine cu Melissa Highsmith în prezent
Melissa Highsmith în prezent

Timpul a trecut, iar Melissa nu a mai apărut acasă. Părinții ei au mai avut alți fii și fiice, dar nu au uitat niciodată de primul lor bebeluș. Chiar și frații și surorile fetei, pe care ea nu îi cunoscuse niciodată, știau de existența ei și își doreau nespus de mult să o găsească. Dar după o căutare de peste câteva decenii, cu toții au început să se îndoiască că vor avea șansa vreodată de a o vedea.

"Am crezut că nu o voi mai vedea niciodată", a declarat mămica în timpul unui interviu.

După 51 de ani de la dispariția șocantă, cazul Melissei devenise unul dintre cele mai vechi cazuri de persoane dispărute din Statele Unite ale Americii. Din fericire, în anul 2022, familia sa a reușit, în sfârșit, să o găsească. O persoană anonimă a trimis un pont către Centrul Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați în septembrie. Aceștia au crezut că au văzut-o pe Melissa în Charleston, Carolina de Sud, însă s-au înșelat.

Dar știrea a luat amploare și a adus o nouă speranță în cazul femeii. Apoi, un test ADN făcut prin intermediul platformei 23AndMe, care a făcut legătura între copiii Melissei și întreaga sa familie, avea să prevestească minunea.

Imagine cu Melissa Highsmith și tatăl ei în timp ce se îmbrățișează

După ce i-a găsit pagina de Facebook, tatăl i-a scris fiicei sale dispărute un mesaj. Mai exact, i-a spus că își caută copilul de 51 de ani. Totuși, Melissa a crezut că este vorba despre o înșelătorie, căci nu avea nici cea mai mică idee că părinții ei biologici o căutau. Dar apoi a întrebat-o pe persoana care o crescuse despre asta, iar ea i-a confirat. Părinții ei adevărați erau Alta și Jeffrie.

Într-un final, familia a hotărât să se reunească, iar marea lor întâlnire de Ziua Recunoștinței a fost de-a dreptul emoționantă. Melissa nu și-a putut stăpâni bucuria și lacrimile, iar părinților ei nu le venea să creadă că o văd în fața ochilor. De asemenea, frații s-au bucurat să se cunoască după atâta timp.

"Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile", a spus fratele femeii dispărute în urmă cu cinci decenii, Jeff Highsmith.

"Mi-au spus: "Tată, trăiește", iar eu am început să plâng. După 51 de ani, este atât de emoționant", a mărturisit și tatăl.

Ce este de-a dreptul șocant în acest caz este faptul că Melissa a fost crescută la doar 10 minute de locul în care a fost răpită. Deși aveau numeroase întrebări despre cum a fost viața sa în cei 51 de ani cât a fost dispărută, părinții au încercat să se concentreze asupra aspectelor pozitive și și-au copleșit fiica cu dragoste.

Melissa a fost, de asemenea, extaziată să-și găsească întreaga familie. Chiar s-a gândit să-și schimbe numele actual, Melanie, cu cel primit la naștere.

"Este copleșitor, dar, în același timp, este cel mai minunat sentiment din lume.", a menționat ea despre reuniunea cu familia sa.

Citește și: O asistentă a adoptat o fetiță bolnavă care a fost abandonată în spital și o copleșește, constant, cu dragostea-i maternă

Surse foto: Facebook, Facebook, Facebook

Surse articol: Amomama, Theguardian, Fox4news

Articolul urmator
A plănuit toată viața nunta cu iubita lui, dar după cinci zile de când au reușit să spună "DA" bărbatul a început pregătirile pentru înmormântare
A plănuit toată viața nunta cu iubita lui, dar după cinci zile de când au reușit să spună "DA" bărbatul a început pregătirile pentru înmormântare
Ai fost un Grinch sau un Mos Craciun?
Incepe quiz
Ai fost un Grinch sau un Mos Craciun?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.