Două fetițe vizitează mormântul tatălui de ziua lui, găsesc două cutii cu numele lor gravate pe ele

Două fetițe vizitează mormântul tatălui de ziua lui, găsesc două cutii cu numele lor gravate pe ele

Redactor Divahair.ro

Înainte să moară, un bărbat le-a cerut fiicelor sale să îi viziteze mormântul de ziua lui și să își cumpere rochițe drăguțe pentru a-l sărbători. Puțin timp mai târziu, el a decedat, însă fetele s-au ținut de promisiune. Totuși, atunci când au ajuns la mormântul tăticului lor, au avut parte de o surpriză incredibilă. Un înger le lăsase acolo câte un cadou superb din partea părintelui lor. 

Isla, în vârstă de 6 ani, și Madison, în vârstă de 8 ani, mureau de dorul tăticului lor, Brian. Bărbatul murise în urmă cu ceva timp, iar de atunci viața fiicelor sale s-a schimbat complet. Nu mai aveau cu cine să fure prăjituri și înghețată din bucătărie noaptea, iar cumpărăturile săptămânale nu mai erau deloc amuzante. Brian era cel care le aducea fiicelor sale zâmbetul pe buze în orice context.

"Le răsfeți pe fetele astea, Brian! De ce vă strângeți cu toții împotriva mea? Știu că furi din cămară pentru îngerașii noștri!", obișnuia Linda să-și certe soțul, în glumă.

"Ei bine, eu le voi răsfăța pentru tot restul vieții mele! Ele vor fi întotdeauna pe primul loc pentru mine cât timp voi trăi! Îmi pare rău, dragă, dar acum ai concurență. Dar să știi că le ador pe toate fetele mele - inclusiv pe tine", îi spunea Brian cu un zâmbet larg și o îmbrățișa.

Imagine cu un tătic zâmbitor și cu fiicele sale, care îl îmbrățișează

Așa era Brian. Întotdeauna reușea să echilibreze orice situație. Era un familist convins și un tată perfect. Tocmai de aceea, după ce s-a dus într-o altă lume, a lăsat un mare gol în urma sa. Isla și Madison au devenit foarte tăcute, iar Linda, ei bine, și ea se chinuia să se împace cu moartea lui.

Ultimele sale amintiri cu el erau teribile. Era bolnav, primise un diagnostic dur în trecut, cancer în stadiu patru. Deși începuse tratamentul și a primit toată susținerea pentru a lupta cu boala, nu a reușit să izbândească. Și așa, a lăsat pe Pământ trei suflete pustiite.

Pur și simplu, într-o dimineață, fiind pe patul de spital, nu s-a mai trezit. Micuțele sale dormiseră alături de el în noaptea precedentă. Brian o rugase pe Linda să le lase pe fete cu el în acea noapte, căci, probabil, simțea că nu va mai avea șansa de a le strânge și altădată în brațe.

"Ora decesului: Marți, ora 4 dimineața...", au declarat medicii în acea dimineață, după ce Linda a sunat, îngrijorată pentru că Brain nu răspundea la telefonul mobil.

După moartea lui, Linda nu și-a mai putut reveni, oricât de mult ar fi încercat. Nu a putut nici măcar să participe la înmormântare, spre deosebire de fetițele sale care au dat dovadă de mai multă putere. Femeia nu a suportat ideea de a-și vedea soțul îngropat, sub pământ.

 Imagine cu o femeie care plânge

"De ziua mea de naștere, vreau ca fetițele mele să arate cât mai frumos și sunt curios să văd ce vor purta. Promiteți să veniți la tati și să-mi arătați ținutele voastre frumoase, fetelor? Vedeți, este posibil ca tati să nu fie cu voi în acea zi, dar trebuie să-mi promiteți că veți arăta cât mai bine", a fost ultimul lucru pe care l-a spus Brian, înainte să moară. Ultima lui dorință a fost ca fiicele lui să îl viziteze de ziua sa, chiar dacă nu mai era în viață.

Așa că, cu o zi înainte, Isla și Madison au rugat-o pe mămica lor să le scoată la cumpărături.

"Mami. Lui tati i-a plăcut rochia mea cu bulinuțe. Mi-a luat una de ziua mea. Mai vreau o rochie tot cu buline", a spus micuța Isla.

"Poți alege tu pentru mine, mamă.", a mai spus și Madison.

"Eu... nu cred că am timp, fetelor", a încercat Linda să evite subiectul. Încă suferea teribil și nu avea puterea de a face acest lucru alături de fiicele sale.

"Dar trebuie să-l vizităm pe tata! M-a rugat să port ceva frumos de ziua lui. A rugat-o și pe Madison", a spus Isla.

Ochii Lindei s-au umplut de lacrimi cum a auzit asta. Era atât îndurerată încât uitase de ziua de naștere a lui Brian.

"Ce ți-a cerut?" a întrebat mămica, plângând.

"Tata a vrut să ne vadă în rochii frumoase de ziua lui. Trebuie să-l vizităm, mami", a zis Isla.

Imagine cu o fetiță blondă, care zâmbește

"Grăbește-te! Trebuie să mergem la cumpărături!", a mai adăugat micuța.

"Când a cerut asta? Eu... eu nu știam... ", a întrebat Linda, uimită.

"În noaptea dinaintea morții lui, mamă. Ne-a ținut de mână și a spus că vrea să ne vadă în ținute frumoase de ziua lui. Mamă, cred că ar trebui să facem asta pentru el. Știu că ești supărată, dar te rog? Știu că ți-e dor de tata, dar trebuie să facem asta pentru Isla. Îi lipsește foarte mult tati", a povestit fiica cea mare.

Madison a fost întotdeauna un copil inteligent. Înțelegea lucruri pe care copiii de vârsta ei le-ar fi înțeles cu greu și, în același timp, reușea să se descurce și cu "problemele de adulți". Și, în cele din urmă, a convins-o pe mămică să le însoțească la cumpărături.

"În regulă atunci. Hai să vă luăm cele mai frumoase ținute, fetelor, ca să știe tati ce pierde dacă nu-i aici, cu noi! Va regreta că ne-a lăsat așa!", a spus Linda, iar apoi a izbucnit, din nou, în lacrimi.

"Tata nu vrea să te vadă tristă, mami. Știu asta...", a șoptit Madison, în timp ce își mângâia mămica pe spate.

A doua zi, chiar de aniversarea lui Brian, fetițele au purtat noile lor ținute și s-au ținut de mână în timp ce mergeau împreună la mormântul regretatului lor tată. Linda a mers tot drumul în spatele lor.

Odată ajunse în fața pietrei funerare a lui Brian, fetițele au observat două cutii frumos împachetate chiar acolo. Pe ele, erau gravate numele lor și fiecare avea lipit caute un bilețel frumos pe care pe care scria "de la Brian".

 Imagine cu o statuie din cimitir

"Mami! Uite, tati ne-a trimis cadouri! Este o prostie! Nu știe că ar trebui să-i facem cadouri de ziua lui", a zis Isla, chicotind.

Madison știa clar că oamenii morți nu-ți trimit cadouri, așa că i-a aruncat o privire mamei sale.

"Ei bine, poate că îi era dor de fiicele lui. Dați-i drumul și deschideți cutia, fetelor!", a spus Linda, zâmbind.

În timp ce micuțele desfăceau cutiile, mămica a încercat să-și ascundă lacrimile. Isla era atât de încântată, în timp ce Madison a început să plângă... Era pentru prima dată când făcea asta de la moartea tatălui ei.

În fiecare cutie se aflau o pereche minunată de pantofi Mary Janes și o scrisoare de la Brian.

"Pantofi! Sunt atât de frumoși, mami! Culoarea mea preferată... roz!", a strigat Isla.

Scrisoarea spunea:

"Pentru fetele mele frumoase,

Unii îngeri de aici din ceruri sunt surprinși să vadă cum fetele mele pot fi atât de frumoase! Ei spun că sunteți cele mai frumoase fete pe care Dumnezeu le-a creat vreodată. Tati poate vedea cât de frumoase sunteți în ținutele voastre. Dar am vrut să le fac pe fetele mele să arate și mai frumoase, așa că am cumpărat acești pantofi pentru voi. Sper să vă placă.

Vedeți, tati nu este în preajma voastră, dar este mereu acolo, în inima voastră. Știu că fetele mele nu mai mănâncă prăjituri și înghețată. Să nu-i spuneți mamei, dar știu că a refăcut cămara cu cutii uriașe de prăjituri. Am văzut-o făcând asta. Data viitoare când mă vizitați, vreau să aud povești despre cum le-ați furat pe la spatele lui mami. Doar pentru că tati nu este acolo nu înseamnă că nu o vom deranja pe mami! Vreau ca voi, fetelor, să fiți fericite și să zâmbiți în fiecare zi. Nu trebuie să fiți mereu cuminți. Sunt sigur că nici măcar lui mami nu-i place asta.

Și vă mulțumesc că m-ați vizitat și că mi-ați urat la mulți ani, fetelor. Tati vă iubește și vă simte lipsa.

Trimit multă dragoste fetelor mele minunate,

Brian."

"Umm... nu pot citi chiar atât de mult! Madison, ce a scris tati?", a întrebat Isla.

Madison a îmbrățișat-o strâns și i-a zis:"A spus că este fericit acolo unde este, Isla, și că vrea ca și noi să fim fericite. Îi este dor de noi."

"Îți mulțumesc pentru tot, mamă. Apreciem că ne-ai adus aici", a adăugat ea, știind că darurile erau din partea mămicii lor.

Linda a zâmbit și a șoptit: "Vă iubesc pe amândouă", apoi le-a mulțumit fetelor sale că i-au dat puterea de a vizita mormântul iubitului ei soț.

Tu ce crezi despre această poveste tristă și atât de emoționantă?

Citește și: Pentru cei a căror durere sufletească sfâșietoare nu îi lasă să doarmă noaptea

Surse foto: Pexels, Pexels, Unsplash, iStock

Surse articol: Amomama

Articolul urmator
A refuzat cu orice preț să-și deconecteze soția de la aparate și a avut parte de o minune. Femeia s-a trezit la viață după două luni
A refuzat cu orice preț să-și deconecteze soția de la aparate și a avut parte de o minune. Femeia s-a trezit la viață după două luni
Ce bărbat îți va rupe inima în două?
Incepe quiz
Ce bărbat îți va rupe inima în două?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.