După moartea soldatului, mama i-a deschis telefonul și a văzut un mesaj de la un o necunoscută: "Sunt însărcinată"

După moartea soldatului, mama i-a deschis telefonul și a văzut un mesaj de la un o necunoscută: "Sunt însărcinată"

Redactor Divahair.ro

Uneori, soarta ne face cele mai de neimaginat și greu de suportat surprize, dar, în același timp, ne oferă și binecuvântări neașteptate. O mamă îndurerată a avut parte de șocul vieții ei atunci când a citit unul dintre mesajele primite de fiul ei, din păcate, decedat. "Sunt însărcinată" era vestea care avea să-i schimbe cu totul firul vieții.

Christopher Hunt a fost crescut doar de mama sa, Courtney, căci tatălui lui, Derek, un om prosper de afaceri, murise cu mult timp în urmă. Femeia și fiul ei au moștenit întreaga avere a lui Derek, dar și afacerea acestuia, motiv pentru care au dus o viață bună, fără a fi nevoie să se zbată pentru cele zilnice.

Imagine alb-negru cu o mamă care își ține bebelușul în brațe

Problemele au apărut abia atunci când Christopher a crescut și și-a dat seama că nu voia să calce pe urmele tatălui său. Nu, nu-și dorea nici averea lui, nici să-i conducă afacerea. Tânărul își dorea, cu orice preț, să devină soldat și să lupte pentru patria sa, vis pe care și l-a împlinit, ulterior. Courtney, bineînțeles, nu a fost deloc fericită cu decizia fiului ei, însă nu a putut sta în calea menirii sale.

La doar 23 de ani, Christopher părăsea casa părintească, lăsându-și mama înlăcrimată și îndurerată. Femeia a plâns zi și noapte după fiul ei drag, căci se topea de dorul lui și și-ar fi dorit atât de mult să-l vadă trecându-i pragul în orice secundă. Însă, din păcate, tânărul nu mai avea să se întoarcă niciodată în casa în care a crescut.

La doar câteva luni după plecarea lui, într-o dimineață tristă, mămică a primit cea mai nedorită vizită. Doi soldați americani stăteau cu capul plecat pe veranda sa, ținând în brațe un steag împăturit, dar și toate lucrurile fiului ei. Din păcate, cea mai mare temere a ei se adeverise: Christopher murise, fulgerător, în luptă.

Imagine cu un soldat american lângă drapel

Femeia a fost devastată de vestea primită și simțea că viața sa nu mai are niciun rost. Până la urmă, atât fiul ei iubit cât și dragul ei soț muriseră. Ea de ce să mai trăiască în lipsa lor? Ei bine, au urmat momente grele pentru mama suferindă, dar soarta avea să-i ofere, totuși, o fărâmă de speranță.

Într-o noapte oarecare, în timp ce plângea lângă fotografiile fiului său, Courtney a făcut o descoperire. Aceasta a găsit telefonul lui Chris și, după multe încercări de a-l debloca, i-a aflat parola și a început să cotrobăie prin el. Femeia a fost surprinsă să afle că dragul ei fiu folosise tocmai ziua ei de naștere pe post de parolă.

Telefonul vibra în continuu, căci tânărul primise numeroase mesaje și apeluri din partea unei persoane trecută sub numele de "Iubire". Acesta era și motivul pentru care femeia își dorea cu orice preț să pătrundă în telefonul fiului ei și să afle ce se întâmplă.

Imagine cu o femeie în vârstă care este tristă și stă în pat

"Christopher, nu o să-ți vină să crezi! Sunt însărcinată!", a fost mesajul care i-a atras cel mai mult atenția lui Courtney.

"Oare Chris avea o prietenă de care eu nu știam? De ce nu mi-a spus?", s-a întrebat ea, în timp ce citea și celelalte mesaje din telefonul tânărului.

Imediat după, a și sunat la numărul respectiv, căci murea de nerăbdare să afle cine era această femeie misterioasă din viața fiului ei.

Imagine cu o femeie care se uită speriată la telefon

"Christopher! Slavă Domnului că ești în viață! Am fost îngrozită că ți s-a întâmplat ceva rău! Te rog să-mi promiți că nu vei mai dispărea luni de zile în felul acesta...", s-a auzit la capătul celălalt al firului.

În timp ce tânăra cu voce tremurândă vorbea fără pauză, Courtney se gândea, terifiată, cum i-ar putea da vestea morții fiului ei.

"Îmi pare rău, dar aceasta este mama lui Christopher. Fiul meu... a murit. Am aflat de curând că baza lor militară a fost atacată și el... a murit.", i-a spus femeia cu ochii în lacrimi, după ce a respirat adânc.

"Ce? Oh, nu... Cum a putut să mă părăsească în felul ăsta? Cum a putut să facă asta?", întreba tânăra, disperată, plângând în hohote.

"Știu că este o suferință greu de suportat pentru amândouă... Chris ne-a lăsat un mare gol în viață... Dar eu nu știu nimic despre tine. De unde îl cunoști?", a mai adăugat Courtney.

"Eu sunt Emily, doamnă Hunt. Și sunt prietena lui Christopher. Dumnezeule mare! Încă nu-mi vine să cred că nu se mai întoarce!", a mai spus tânăra, șocată de vestea primită.

Imagine cu o femeie care vorbește la telefon și plânge

Emily i-a povestit lui Courtney că era orfană și că lucra ca ospătăriță la un bar local. L-a întâlnit pe Christopher într-o seară, la locul de muncă și s-au îndrăgostit pe instant. Se vedeau deja de trei luni înainte ca el să se înroleze în armată. Christopher a ezitat să o prezinte pe iubita lui mamei sale tocmai pentru că Emily nu provenea dintr-o familie bogată sau distinsă. Femeia avea mari așteptări de la viitoarea sa noră.

Atunci când tânăra a aflat că este însărcinată, l-a sunat și sunat pe iubitul ei pentru a-i da vestea, dar Christopher era de negăsit. Emily i-a lăsat mai multe mesaje, dar nu a primit niciun răspuns. Din păcate, soldatul nu mai trăise cât să primească vestea sau să își cunoască micuțul sau micuța.

După ce i-a aflat povestea de viață, Courtney și-a dat seama că trebuie să facă ceva pentru Emily și pentru copilul fiului ei. Așa că i-a cerut tinerei adresa și s-a dus imediat să o viziteze. Ajunsă acolo, femeia a rămas uluită de condițiile deplorabile în care locuia viitoarea mămică a nepotului ei și, îndurerată fiind, nu a putut rămâne indiferentă în fața sa. A rugat-o pe Emily să se mute alături de ea și, după multe-multe insistențe, a reușit și să o convingă.

"Vă mulțumesc, doamnă Hunt. Eu... nu știu cum aș putea să vă întorc vreodată favoarea.", i-a spus tânăra, rușinată.

"Nu trebuie să faci asta. Vreau să fii fericită. Doar atât îmi doresc din partea ta.", i-a răspuns Courtney.

 Imagine cu o femeie gravidă care își ține mâinile pe burtă

Femeia a început să aibă grijă de viitoarea mămică, iar, mai apoi, când nepotul ei s-a născut, s-a asigurat că amândoi duc o viață minunată, lipsită de suferință. Ea și Emily au stabilit de comun acord că micuțul va purta numele lui Chris pentru a-i putea păstra vie amintirea. Ulterior, Courtney i-a oferit tinerei un loc de muncă în firma răposatului ei soț.

Ce putem învăța din această poveste?

Când Dumnezeu îți ia ceva atât de prețios, întotdeauna îți va oferi ceva la schimb. Chris, Courtney și Emily l-au pierdut pe Christopher, dar, din fericire, s-au găsit unii pe ceilalți și au trăit, fericiți, ca o adevărată familie.

Citește și: I-a spus adio viitorului soț după ce i-a deschis laptopul. Ce a descoperit mireasa, cu doar 3 luni înainte de nuntă

Surse foto: Pexels, Pexels, Pexels, Pexels, Pexels, iStock

Surse articol: Amomama

Articolul urmator
Mama m-a lăsat și a plecat când eram doar un copil. Am condamnat-o toată viața, dar acum am aflat altă versiune a poveștii
Mama m-a lăsat și a plecat când eram doar un copil. Am condamnat-o toată viața, dar acum am aflat altă versiune a poveștii
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (66)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.