Frățiorul de 6 ani nu vrea să o părăsească pe surioara muribundă și îi oferă alinare pentru ultima oară

Frățiorul de 6 ani nu vrea să o părăsească pe surioara muribundă și îi oferă alinare pentru ultima oară

Redactor Divahair.ro

Cu toții știm acest lucru: moartea este, într-adevăr, un eveniment inevitabil. Dar chiar și așa, cine este pregătit vreodată să-și ia la revedere de la o ființă iubită? Uneori, nici măcar asta nu apuci să faci, iar durerea resimțită după un astfel de eveniment este greu de cuantificat.

Din "fericire", acesta nu este și cazul lui Jackson, un băiețel de șase ani. Micuțul a avut privilegiul de a-și lua la revedere de la surioara sa muribundă și chiar i-a fost aproape acesteia în ultimele momente din viață.

Imagine cu Jackson Scooter și sora lui la plajăSursa foto: Facebook

Adalynn Sooter sau „Addy”, după cum era alintată de familia sa, avea doar doi ani atunci când a fost diagnostică cu gliom pontin intrinsec difuz, o tumoare incurabilă localizată în ponsul trunchiului. Asta se întâmpla în data de 12 noiembrie 2016. Înainte de a primit diagnosticul, părinții ei observaseră o schimbare în felul său de a merge, mai precis, fetița începuse să-și legene unul dintre picioare, în loc să-l ridice.

Inițial, nu au acordat prea multă atenție acestui aspect, însă lucrurile s-au înrăutățit treptat, iar condiția fetiței a devenit una greu de imaginat. Addy nu mai putea merge, își pierduse complet coordonarea și trebuia cărată în brațe constant. După ce și-au dus micuța la spital, părinții acesteia au primit o veste groaznică: fiica lor suferea de o boală cruntă.

Chiar dacă erau răpuși de durere, soții Sooter nu s-au dat bătuți și au căutat numeroase soluții pentru a-și ajuta fetița. Addy a început să facă tratamente cu radiații și chimioterapie, iar după câteva luni, starea ei de sănătatea a început să se îmbunătățească, uimindu-i pe medici. Fericirea tuturor a fost de scurtă durată însă, căci la scurt timp după asta, tumoarea s-a extins și la coloana vertebrală. Din păcate, nu se mai putea face nimic pentru ea. Soarta sa era deja stabilită: nu mai avea nicio șansă la viață.

Imagine cu mama lui Jackson și Addy în timp ce le citește o povesteSursa foto: Facebook

Însă părinții micuței nu s-au dat bătuți nici măcar atunci. Au dus-o pe fată în Mexic, unde au cheltuit aproximativ 200.000 de dolari pe un tratament experimental. Medicația nu a avut însă niciun efect, iar Abby a început să aibă dureri din cauza tumorii. În acel moment, întreaga sa familie a înțeles că nu mai poate face nimic pentru a o salva și a încercat să se obișnuiască, într-un fel sau altul, cu această idee îngrozitoare.

Zilele au trecut, iar starea de sănătate a micuței s-a degradat tot mai tare. Toți oamenii care o iubeau erau conștienți că aceasta își va da cât de curând ultima suflare. Inclusiv Jackson, fratele ei mai mare, simțea că a venit momentul să-și ia la revedere de ea. Într-o seară, în timp ce stătea lângă patul ei, acesta și-a luat surioara de mână, a mângâiat-o pe cap și i-a spus că o iubește pentru ultima oară.

Tatăl lor a surprins momentul înduioșător și atât de trist și l-a distribuit pe pagina sa personală de Facebook, unde a scris: „Un băiețel nu ar trebui să-și ia rămas bun de la partenera sa de joacă, de la cea mai bun prietenă a lui, de la sora lui mai mică. Nu așa ar trebui să fie. Dar aceasta este lumea îngrozitoare în care trăim.”

Imagine cu Jackson în timp ce își mângâie soraSursa foto: Facebook

"Rugați-vă pentru Jackson. El nu vrea să o părăsească și noi nu îl vom obliga. Rugați-vă pentru noi. Ca avem cuvintele potrivite si vom putea face aranjamentele necesare în timp", a concluzionat el.

Din păcate, în data de 3 iunie 2018, Addy a plecat printre îngeri. Soții Sooter l-a anunțat pe fiul lor că surioara lui s-a dus la Iisus, iar el a spus „La revedere, surioară.”

Tot printr-o postare pe Facebook, Matt, tatăl micuților, a explicat că familia sa și-a petrecut ultimele săptămâni înainte de a murit fetița încercând să se distreze și să se simtă bine, în ciuda dramei care pe care o trăia: "Am fost la plajă datorită unor prieteni dragi! Ne-am petrecut timpul jucându-ne cu familia și cu prietenii și, pur și simplu, ne-am bucurat să petrecem timp împreună".

Imagine cu Addy înainte să moarăSursa foto: Facebook

Chiar dacă i-au dus dorul micuței, părinții și fratele ei au început să accepte ideea și și-au găsit, într-un final, pacea: „Ne este teribil de dor de ea, dar suntem și liniștiți știind că am făcut tot ce ne-a stat în putință pentru a încerca să o ajutăm și că nu o mai doare nimic acum. Asta fost doar un „Ne vedem mai târziu”. O vom revedea cândva.”, a mai declarat Matt.

Citește și: Un polițist împarte prânzul cu un băiețel înfometat și face o descoperire cutremurătoare care le schimbă viețile

Surse articol: Amomama, Dailyadvent, Azcentral

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Nu am mai consumat alcool la ieșirile în oraș de trei ani. Cum mi s-a schimbat viața
Nu am mai consumat alcool la ieșirile în oraș de trei ani. Cum mi s-a schimbat viața
La ce vârstă vei face ultima oară sex?
Incepe quiz
La ce vârstă vei face ultima oară sex?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (11)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.