I-am spus logodnicei mele că nu îmi place rochia de mireasă pe care a ales-o. Ce a urmat după

I-am spus logodnicei mele că nu îmi place rochia de mireasă pe care a ales-o. Ce a urmat după

Redactor Divahair.ro

Este imposibil să te înțelegi perfect cu jumătatea ta, oricât de mult ai iubi-o, nu-i așa? Până la urmă, în orice relație mai apar conflicte și neînțelegeri, chiar dacă între cei doi parteneri există o conexiune profundă. Și este perfect normal să se întâmple asta, mai ales că, în multe cazuri, certurile nu fac decât să-i apropie pe cei îndrăgostiți.

Un cititor al cunoscutului site Bright Side s-a confruntat cu o situație nefericită în relația de cuplu atunci când i-a spus viitoarei soții că nu îi place rochia ei de mireasă, așa că a trimis un mail publicației. El și-a expus povestea și a cerut, de asemenea, sfatul specialiștilor, dar și al altor cititori. Acesta este mesajul său:

Imagine alb-negru cu un mire care încearcă să o liniștească pe mireasa furioasă

"Urmează să mă căsătoresc cu logodnica mea în această vară. Nunta noastră este planificată într-o grădină cu mulți copaci, iar tema pe care am ales-o este una regală.

După luni lungi în care ne-am căutat îmbrăcămintea pentru eveniment, ea și-a găsit, în sfârșit, "exact" ceea ce își dorea. Fiind extrem de entuziasmată, nu s-a putut abține să nu-mi arate rochia de mireasă înainte de ziua noastră cea mare.

Evident, mă așteptam să văd o rochie uimitoare, cu o mulțime de detalii din dantelă, cu o trenă mare la spate și cu un aer de "prințesă", cu volane și sclipici. Spre surprinderea mea, rochia pe care a ales-o a fost era una foarte simplă, de culoare albă, și aș minți dacă aș spune că nu am fost dezamăgit, deoarece nu se potrivea deloc cu tema nunții pe care am ales-o...

Atunci când mi-a cerut părerea, nu m-am putut abține să nu-i spun că sunt dezamăgit, ceea ce a supărat-o teribil. A plecat nervoasă din casă, iar apoi mi-a trimis un SMS în care îmi spunea că a semnat un contract de cinci pagini la magazinul de mirese, care, în termeni simpli, explica faptul că rochia nu poate fi returnată.

Am sunat-o să îndrept lucrurile, dar era prea supărată ca să mă asculte. În ultimele trei zile a stat la mama ei și nici ea, nici soacra mea nu mai răspund la apelurile mele.

Credeți că opinia mea sinceră a fost jignitoare sau umilitoare? O iubesc atât de mult și nu vreau să o rănesc sau să o supăr. Ce ar trebui să fac acum pentru a îndrepta lucrurile?"

Răspunsul celor de la Bright Side este următorul:

"Dragă Paul, se pare că logodnica ta nu a fost pregătită să primească o părere negativă. Înțelegem că acum te simți îngrozitor și pierdut, dar nu-ți face griji, căci ți-am pregătit câteva sfaturi care să te ajute să rezolvi această situație cu ușurință.

În primul rând, ai tot dreptul să fii surprins de faptul că ea a ales ceva care nu se potrivește cu tema generală a nunții, deoarece rochia de mireasă este, cu siguranță, cel mai atrăgător element al zilei voastre speciale. Cu toate acestea, nu ți-ai expus părerea sub forma unei critici constructive. Dar partea bună este că încă mai există speranța că ai putea salva situația.

În al doilea rând, logodnica ta a reacționat prost la părerea primită, refuzând să comunice cu tine timp de câteva zile. Chiar și așa, nu uita că a făcut acest lucru neintenționat și din motive întemeiate, având în vedere faptul că este atât de stresată de planificarea nunții.

Fiind foarte entuziasmată, s-a gândit să își împartă bucuria cu tine. Dar tu nu ai făcut decât să îi destrami visul. Astfel, pentru început, ar trebui să încerci să înțelegi că reacția sa este una normală. Ea resimte un amalgam de sentimente în acest moment, motiv pentru care nu vorbește cu tine. Las-o să proceseze ce s-a întâmplat.

Între timp, poți încerca să îi trimiți un mesaj în care să-i explici că ai fost doar surprins pentru că a ales o rochie diferită față de ceea ce aveai în minte. Spune-i că tocmai de aceea ai reacționat așa cum ai făcut-o. Spune-i că îi respecți dorințele și liniștește-o menționându-i că: "Mă bucur că ești încântată de rochie și că ești fericită, chiar dacă mie nu-mi place totul la ea".

În continuare, o poți ruga să se întoarcă acasă pentru a o proba din nou. De această dată, vei știi la ce să te aștepți și vei putea vedea rochia din altă perspectivă. Gândește-te să-i spui că ți-ar plăcea la nebunie ținuta sa, dacă ar face câteva modificări minore. Există o mulțime modalități prin care să adăugați, cu ușurință, strălucire la o rochie de mireasă simplă. Vă puteți folosi de centuri, brățări, coliere. În plus de asta, buchetul de flori, voalul și o coafură frumoasă vor adăuga, de asemenea, o îmbunătățire instantanee la întregul ei look.

Cu toate acestea, este foarte probabil ca acum, ori de câte ori se va uita la rochie, logodnica ta se va gândi la faptul că inițial nu ți-a plăcut și se va simți foarte stânjenită de ea. Se întâmplă foarte des ca miresele să își pună la îndoială rochia pe baza opiniilor altora.

Așadar, dacă nu vrea să își modifice rochia pentru a-ți face pe plac și pentru a se apropia de tema nunții, ar putea lua în calcul să-și schimbe cu totul ținuta.

Ar putea suna la magazinul de mirese și să explice situația. Chiar dacă nu se pune problema unei rambursări, s-ar putea să accepte totuși să-i schimbe rochia cu o alta.

În cel mai rău caz, dacă cei de la magazin refuză să coopereze, există o piață pentru articole de nuntă - o mulțime de companii online vor lista rochia nefolosită și vor lua o parte din sumă dacă se va vinde. De asemenea, poate merge la magazine locale să discute această situație sau chiar ar putea să caute un salon care organizează vânzări deschise.

Dacă simți, totuși, că logodnica ta refuză, de fapt, să facă modificări la rochie pentru că îi place exact așa cum este sau că nici nu ar vrea să și-o schimbe cu alta, adu-ți aminte că, până la urmă, nu contează cât de simplă sau complexă este o rochie de mireasă, atât timp cât este confortabilă și frumoasă.

Mai mult decât atât, o va purta o singură dată și o va pune în dulap, pentru a nu mai fi văzută niciodată. Așa că, în ultimă instanță, este mai bine să accepți rochia așa cum este, pentru a evita ca acest conflict să escaladeze și pentru a încheia situația într-o notă pozitivă: "Ești frumoasă, indiferent de ceea ce porți, și abia aștept să mă căsătoresc cu tine".

Sperăm că aceste sfaturi îți vor ușura situația și că relația cu viitoarea soție va reveni la normal cât de repede posibil."

Tu ce crezi despre această situație? Ce sfaturi ai vrea să îi dau bărbatului respectiv?

Citește și: Soția mea urăște ziua nunții noastre pentru că a trebuit să aibă grijă de copii

Surse foto: iStock

Surse articol: Brightside

Articolul urmator
Iubitul meu mi-a spus că este transgender și asta ne-a salvat relația
Iubitul meu mi-a spus că este transgender și asta ne-a salvat relația
Ce fel de rochie de mireasa ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de rochie de mireasa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.