Îți va fi dor de femeia care s-a luptat din răsputeri să te păstreze

Îți va fi dor de femeia care s-a luptat din răsputeri să te păstreze

Redactor Divahair.ro

Unii bărbați nu își apreciază partenerele, mai ales dacă observă că ele nu se supără și îi iartă, oricât de mult le-ar greși. Dar într-o zi, tot jocul se va termina, pentru că femeile rănite își găsesc, în cele din urmă, curajul să plece.

Când iubita grijulie și iertătoare dispare, bărbatul dur devine mai sensibil ca niciodată, fiindcă nu mai știe să trăiască fără ea. Începe să îi simtă lipsa, iar regretele și remușcările îl învăluie fără să își dea seama. Odată cu plecarea ei, toată viața lui se va schimba și nu în bine. Își va da seama de fiecare gest greșit pe care l-a făcut în prezența femeii iubite. Poate nu se va ierta niciodată că a lăsat-o să plece pe singura persoană care a luptat atât de mult să rămână lângă el.

Deja te regăsești în aceste rânduri și ai constatat că nu trebuia să te comporți urât cu ea? Atunci trebuie să mai știi că...va veni ziua în care îți vei da seama că fosta nu mai este o opțiune pentru tine. Nu te mai poți întoarce oricând la ea, fiindcă a ales pe cineva care a ales-o tot pe ea. S-au găsit și sunt fericiți.

Vă veți afla cândva în același loc sau în aceeași încăpere și ea nu te va observa pentru că se va uita la altcineva și va râde mai tare decât ai văzut-o vreodată. Va părea și va suna familiar, dar, dacă te vei uita mai atent, îți vei da seama cât de multe s-au schimbat la ea. Privirea ei nu mai e aceeași. Înainte obișnuia să se uite la tine cu admirație, dar acum se privește pe ea în acest mod. O să realizezi că persoana care avea mare nevoie de tine în trecut se poate descurca acum pe cont propriu. Are încredere în ea și poate face orice fără tine.

Imagine alb-negru cu un bărbat supărat care își acoperă fața cu mâinile

Când o vei observa de la distanță, îți vei da seama că este un pic mai frumoasă, chiar dacă spațiul care vă va despărți nu va fi mare. În fața ta se va situa cineva pe care nu-l poți avea. Apoi vei realiza ce momente cu ea îți lipsesc mai tare.

Poate clipele în care vorbea despre tine și i se umpleau ochii de lumină, poate stilul ei de a-ți răspunde imediat la mesaje. Sau îți va fi dor de celelalte mesaje pe care le ignorai sau de vocalele pe care ți le trimitea des și pe care le ignorai.

Te vei trezi uitându-te la fotografiile pe care tu oricum nu voiai să le faci, dar care au fost realizate la insistențele ei. Nu te așteptai să te doară atât de tare dacă privești înapoi la acele amintiri. Îți va fi dor de micile detalii pe care ți le-a povestit și de modul în care te făcea să te simți când îți arăta că ești un om cu adevărat important în viața ei. Îți vor lipsi mesajele pe care ți le trimitea când vedea ceva ce o făcea să se gândească la tine. Vei tânji după conversațiile pe care le iniția doar pentru că voia să vadă ce mai faci. Era sinceră, nu avea niciun interes ascuns. Doar îi păsa de tine și îți arăta asta cum știa ea mai bine.

De asemenea, te vei gândi cu dor și la clipele în care vă luați rămas bun, în timp ce o lăsai acasă, iar ea îți oferea un sărut pe obraz și îți spunea că te iubește. Aceste momente de nostalgie te vor lovi când îți vei da seama că nu sunt mulți oameni ca ea. Că nu există mulți cărora să le pese cu adevărat. Așa e, poate că uneori era enervantă, dar nu era nimeni cu intenții mai bune decât ale ei.

O să îți dai seama că ai confundat grija cu disperarea și că ea doar încerca să te protejeze. Vei realiza că nu avea încredere în sine, fiindcă își pusese toată încrederea în tine, iar tu nu apreciai deloc.
O să constați că de fiecare dată când ai crezut că e diferită, era, de fapt, atât de specială...

Vei regreta că nu i-ai spus niciodată toate aceste lucruri, că nu ai apreciat-o sau că nu i-ai mulțumit. Îți vor lipsi eforturile pe care le depunea pentru a fi cu tine și la care nu avea de gând să renunțe. Doar că a fost nevoită să se retragă, fiindcă a crezut că tot ce făcea nu era de ajuns. Apoi a înțeles că problema nu era la ea și că tu erai cel nemulțumit.

Citește și: Nu îi cere niciodată unui bărbat să rămână! Vei regreta asta cu toată ființa ta

Vei avea momente în care vei sta treaz în noapte și îți vei aminti cum își făcea mereu timp să poarte discuții cu tine. Îți va părea rău că îi răspundeai scurt și sec de fiecare dată când te întreba „Ce mai faci” la ore neașteptate.

De câte ori te-ai folosit de ea și ea te-a lăsat? Vei realiza în timp că nu făcea asta pentru că era slabă, ci pentru că știa că aceste gesturi sunt reflecția ta, nu a ei. Îți vor lipsi cuvintele pe care le folosea cu atâta lejeritate când voia să exprime exact ce simțea și acțiunile care dovedeau ce spunea. Îți va lipsi această persoană care a fost întotdeauna de partea ta, dorind ce era mai bine pentru tine. Ceea ce a învățat în timp a fost că ea nu va fi niciodată alegerea ta.

Te vei gândi la cât de mult timp, emoție și energie a investit în tine și că tot ce i-ai oferit în schimb a fost incertitudine și îndoială. Abia când îi vei simți absența și tăcerea, vei realiza cât de mult ai rănit-o.
Va veni și rândul tău să te uiți la telefon și să vrei să îi trimiți un mesaj. Vei simți nevoia să o întrebi ce mai face, dar nu vei reuși nici măcar să îți găsești cuvintele potrivite pentru a o saluta. Nu e ca și cum ai fi făcut ceva greșit față de ea. Dar nici nu ai făcut ceva bun, astfel încât să o convigi să rămână.

Uite cea mai importantă lecție pe care o vei învăța imediat ce ea va pleca: Asta se întâmplă cu oamenii buni, ei rămân atât timp cât pot să creadă în tine. Dar nu-i poți lăsa să aștepte la nesfârșit.

Femeia din viața ta a plecat pentru că așa a trebuit, pentru că nu mai putea continua să încerce, să se implice și să se expună doar pentru a fi rănită. Poate a sperat că ești diferit și că nu o vei răni. Acesta este motivul pentru care a rămas și ți-a oferit atât de multe șanse. Dar s-a înșelat și nu a avut pentru cine să lupte. În cele din urmă, și-a dat seama că nu poate să depună doar ea eforturi într-o relație de doi. A venit momentul să mergeți pe drumuri separate, iar tu o vei privi cum îți reface viața. S-ar putea să vezi cât de bine îi merge din postările de pe rețelele sociale, dar ți-ar putea transmite același mesaj și dacă nu face publică fericirea pe care o simte.

Cuplu fericit și îmbrățișat care se bucură de natură, stând cu picioarele în apă.

Degeaba te mai întrebi acum ce se întâmplă cu ea, căci nu vei găsi cuvintele pentru a-i spune direct nelămuririle care te macină. Ea își va da seama că este o persoană de valoare când va găsi pe cineva care o va aprecia și care face tot posibilul să o păstreze. Acest moment va coincide cu ziua în care tu vei realiza că nu trebuia să o pierzi niciodată.

Și dacă o vei revedea, se va uita la tine zâmbind și poate chiar te va îmbrățișa așa cum o făcea înainte. Dar vei simți că totul este ciudat, mai ales când o vei privi în ochi și vei realiza că nu trebuia să se termine așa.

Îți va fi dor de tot ce ați trăit, dar nu vei putea da timpul înapoi. Vei rămâne cu regretele și vei încerca să te vindeci. Dacă vrei să știi cât poate dura procesul de vindecare, găsești toate informațiile aici: Nu-ți vindeci inima în brațele altcuiva, te vindeci când îi permiți bucuriei să rămână

Acest articol este o adaptare a celui de pe Thought Catalog.

Surse foto: PexelsPexelsPexels

Surse articol: ThoughtcatalogThinkaloudThemindsjournal

Articolul urmator
Femeia și-a abandonat fiul în brațele iubitului ei și a dispărut fără urmă. Bărbatul l-a îngrijit, deși bănuia că nu au același sânge
Femeia și-a abandonat fiul în brațele iubitului ei și a dispărut fără urmă. Bărbatul l-a îngrijit, deși bănuia că nu au același sânge
Îți ghicim vârsta în funcție de emisiunile pe care le alegi din acest test
Incepe quiz
Îți ghicim vârsta în funcție de emisiunile pe care le alegi din acest test

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.