Nu-ți vindeci inima în brațele altcuiva, te vindeci când îi permiți bucuriei să rămână

Nu-ți vindeci inima în brațele altcuiva, te vindeci când îi permiți bucuriei să rămână

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Multe femei cred că o nouă iubire le poate vindeca de suferința unei despărțiri. Dar acesta este numai un mit, care le împiedică să se aplece, cu adevărat, asupra rănilor din sufletul lor. În realitate, nimeni nu-și poate vindeca inima dacă apelează la cineva din afară. A te simți mai bine, a căuta alinare în brațele altcuiva, nu înseamnă vindecare.

Poți trece mai departe, îți poți reface viața lângă o altă persoană, dar nu înseamnă că ești complet vindecată. Aceste două lucruri nu se întâmplă simultan și, cel mai adesea, nu au de a face unul cu celălalt. Cicatrizarea rănilor sufletului este rezultatul lucrului pe care fiecare femeie este dispusă să-l facă cu sine însăși, nu al acțiunii unei persoane din afară.

femeie pasari

Te poți vindeca de rănile unei relații, fără a trece la o nouă iubire

Vindecarea nu se petrece când treci în brațele altei persoane, ci când îmbrățișezi o nouă viață, un nou Sine. Te poți vindeca de suferință dacă renunți la proiecțiile și așteptările tale legate de viitor, la nevoia ta de certitudini și alegi să trăieșt viața la maxim, aici și acum. Un weekend însorit cu prietenele, practicarea unei pasiuni, bucuria în fața naturii, plăcerile simple, toate acestea fac parte din vindecare. Vindecarea poate să se strecoare în sufletul tău, când stai câteva ore într-o librărie și citești cărți de dezvoltare personală, cu sentimentul că îți este din ce în ce mai bine.

Vindecarea se întâmplă când îți dai seama cât de importantă ești, când arăți recunoștință pentru toate lucrurile minunate din viața ta. Când te accepți și te iubești pe tine însăți, cu toate defectele și slăbiciunile tale,

Vindecarea înseamnă să lași durerea să plece și să permiți bucuriei să rămână

Pentru a te vindeca trebuie să faci din iertare cea mai bună prietenă și din credință adevăratul tău mentor. Începi să te vindeci când dai atenție tuturor micilor progrese, când lași timpul să-și te aline, când înveți răbdarea și îți definești cu claritate intențiile. A te vindeca înseamnă să devii artistul propriei tale vieți și să lași capodopera unui nou Sine să iasă la suprafață.

Te vindeci când te concentrezi mai mult pe ce faci tu, decât pe ce fac alții

Pentru a te vindeca, trebuie să începi să trăiești din nou. Trebuie să ieși din  încremenirea propriei suferințe, să înveți să iubești din nou lucrurile din jurul tău.

femeie flori

Nu trebuie să grăbești acest proces, repezindu-te să cauți o nouă dragoste. Nu este adevărat că o altă iubire te va vindeca de suferința despărțirii. Lasă timpul să-ți închidă rănile sufletului și să redea energia trupului tău. Dacă inima ta nu simte nevoia să se grăbească spre o nouă relație, dă-i ascultare. Fericirea și vindecarea nu depind de cât de repede poți alerga spre o altă dragoste, ci de călătoria pe care o faci spre a te descoperi pe tine și a te deschide către viață, înțelegând că fiecare moment pe care îl trăiești are importanța și frumusețea sa.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Când se iau vitaminele și mineralele pentru efect sporit
Când se iau vitaminele și mineralele pentru efect sporit
Cât de bătrână este inima ta?
Incepe quiz
Cât de bătrână este inima ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.