Iubitul meu m-a părăsit după ce am fost diagnosticată cu o boală gravă

Iubitul meu m-a părăsit după ce am fost diagnosticată cu o boală gravă

Redactor Divahair.ro

Oamenii pe care îi iubim cel mai mult au capacitatea, din păcate, să ne frângă inima în mii și mii de bucățele. O tânără de doar 23 de ani a avut parte de o suferință cumplită atunci când iubitul ei a părăsit-o după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă. A procedat corect bărbatul?

Miruna și iubitul ei s-au cunoscut în anul 2020 și s-au îndrăgostit rapid și nebunește unul de celălalt. S-a mutat în scurt timp împreună și părea că povestea lor minunată de iubire înflorește de-a dreptul. Și timp de doi ani de zile, lucrurile chiar au mers foarte bine. Totul s-a schimbat, totuși, atunci când tânăra de 23 de ani a fost diagnosticată cu endometrioză.

Chiar dacă până în acel moment a trăit în perfectă armonie cu iubitul ei, iar el a susținut constant că îi este suflet pereche, tânărul a luat o decizie neașteptată atunci când a aflat despre boala Mirunei. Ce a făcut? Ei bine, a părăsit-o.

Pur și simplu, nu a putut suporta ideea de a nu avea copii cu ea în viitor. Inițial, a avut grijă de ea după ce și-a primit cruntul diagnostic și a încercat să o ajute cu tot ce a putut. A devenit distant puțin mai târziu, după ce iubita sa i-a explicat că vor avea lupte grele de dus dacă își vor dori un copil împreună.

"Partenerul meu a fost cel care m-a luat de la operație, m-a îngrijit timp de două săptămâni și chiar a dormit pe canapea pentru a nu-mi lovi copcile în timpul nopții", a explicat tânăra.

După o convorbire telefonică sinceră, ea a încercat să-i explice că nu va trebui să ia nicio decizie încă cel puțin șapte ani, dar el a continuat să se comporte distant. Nu a mai trecut mult timp până când bărbatul a pus punct relației lor, chiar dacă i-ar fi spus acesteia că abia așteaptă să o vadă și chiar își făcuse noi planuri cu ea.

"Motivele lui au fost că nu voia să mă amăgească, că nu putea accepta condiția mea medicală și că nu voia să ajungă la 30 de ani și să decidă că nu vrea să se căsătorească sau să aibă copii și să îmi fi irosit timpul.", a mai spus femeia.

Despărțirea lor a fost, într-adevăr, emoționantă, iar Miruna a rămas foarte dezamăgită de experiența de care a avut parte alături de fostul ei iubit. Ea a menționat că nu și-ar fi dorit să aibă o relație cu o persoană imatură sau iresponsabilă, care nu ar înțelege că ar putea să o iubească chiar dacă este bolnavă.

"Nu mă învinovățesc. Nu pot să-mi controlez condiția medicală și nu vreau să fiu cu cineva care mă va iubi doar până când va devenii incomod pentru el", a concluzionat ea.

Tu ce crezi despre această poveste tristă? Ce crezi că ar fi trebuit să facă iubitul Mirunei?

* Numele femeii din articol este unul fictiv.

Citește și: Aveam 16 ani și el 22 când ne-am cunoscut. 30 de ani mai târziu, suntem încă împreună

Surse foto: iStock

Surse articol: Thesun, Metro

Articolul urmator
Un bărbat s-a trezit din comă după 19 ani și a aflat ca soția și copilul său au ajuns în stradă, după ce au fost îndepărtate de familie
Un bărbat s-a trezit din comă după 19 ani și a aflat ca soția și copilul său au ajuns în stradă, după ce au fost îndepărtate de familie
Cine a fost iubitul tau intr-o viata anterioara?
Incepe quiz
Cine a fost iubitul tau intr-o viata anterioara?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.