Aveam 16 ani și el 22 când ne-am cunoscut. 30 de ani mai târziu, suntem încă împreună

Aveam 16 ani și el 22 când ne-am cunoscut. 30 de ani mai târziu, suntem încă împreună

Redactor Divahair.ro

Contează diferența de vârstă dintre parteneri? Unii ar spune că da, dar alții nu sunt de acord cu această idee ce pare limitativă. De ce nu ar avea fiecare dreptul să formeze un cuplu cu persoana pe care o place, în ciuda anilor ce îi despart? Sharon Crowley, în vârstă de 47 de ani, s-a îndrăgostit în urmă cu trei decenii de iubirea vieții ei și nu a ținut cont de părerile celor din jur.

Atunci era o copilă de 16 ani și s-a îndrăgostit de colegul său de muncă, Jason Crowley în vârsă de 22 de ani. Ai spune că era prea mică pentru o relație serioasă cu un tânăr mai mare cu șase ani decât ea, nu? Dar destinul i-a adus împreună și au rămas împreună, în ciuda rezistenței pe care au opus-o cei din familie.

Acum au doi copiii, pe Ellie (13 ani) și Billy (10 ani), așa că trăiesc fericiți, chiar dacă problemele nu îi ocolesc. Se țin de mână cum făceau în urmă cu aproximativ 30 de ani și înving orice obstacol dacă se au unul pe celălalt. Sunt realizați și din punct de vedere profesional, căci ea este manager, iar el este lector universitar. Vrei să știi cum au ajuns un cuplu și cine a făcut primul pas? Iată ce își amintește femeia despre începutul relației de iubire:

„Intrând la petrecerea de Crăciun din 1991, am zâmbit când mi-am văzut locul la masă alături de colegul meu, Jason. Aveam 16 ani și lucram doar de două luni ca începătoare la un cabinet de avocatură, dar eram deja îndrăgostită de acest director juridic foarte arătos, în vârstă de 22 de ani. Hotărâtă să îl cunosc mai bine, i-am cerut organizatorului petrecerii să mă așeze lângă el și am petrecut o veșnicie pregătindu-mă. În timpul mesei, Jason și cu mine am vorbit non-stop despre viețile și interesele noastre și era clar că flirtam.”

Spre surprinderea colegilor de serviciu, îndrăgostiții s-au sărutat în acea noapte, în văzul tuturor, când Sharon Crowley a făcut primul pas, urcându-se în poala viitorului ei soț. Atunci nu avea habar ce îi va rezerva soarta și nu știa dacă va rămâne cu el pentru tot restul vieții, dar sentimentele puternice au făcut-o să îndrăznească.

„Ne-am petrecut seara râzând și sărutându-ne, înainte de a pleca pe drumuri separate, iar eu m-am dus la culcare în acea seară foarte emoționată, dar fără să știu ce se va întâmpla în continuare. Eram prea tânără ca să mă îngrijorez dacă șefii mei vor crede sau nu că am făcut un gest nepotrivit sau că am fost lipsiți de profesionalism. Tot ce mă interesa era Jason - se va trezi și va crede că sunt prea tânără pentru el sau va dori să continuăm? După două zile, m-a invitat în oraș, iar mai târziu în acea săptămână am ieșit la un suc. Era clar că se năștea ceva serios între noi.”, și-a amintit.

Sharon și Jason Crowley în prezent, îmbrățișați și fericiți împreună.
Sharon și Jason Crowley în prezent

Iată: Ce trebuie să faci când ți-a picat cu tronc cineva de la locul de muncă

Așa cum era normal, părinții amândurora au fost reticenți cu privire la această relație. Ea era mult prea mică pentru ceva serios, dar au fost și ei luați prin surprindere de ceea ce a urmat.

„Când le-am spus tatălui meu Peter și mamei mele Sandra, mi-au zis că Jason e prea mare pentru mine. Mai avusesem o singură relație în școală, cu un băiat de vârsta mea. Dar Jason era hotărât să facă totul să funcționeze, așa că i-a vizitat pe ai mei și i-a asigurat că are intenții serioase. Din fericire, au văzut și ei că era un băiat sincer și decent. De asemenea, părinții lui au crezut că eram prea mică pentru el, dar, odată ce au aflat că avem o relație stabilă, s-au bucurat pentru noi.”, a continuat să rememoreze.

Conexiunea lor a fost puternică, s-au respectat și s-au iubit, iar totul a mers perfect. Au avut și susținerea colegilor de la serviciu și chiar au lucrat în continuare împreună, timp de un an, până când Jason Crowley s-a mutat la o altă firmă de avocatură. Apoi, după mai bine de un deceniu, și-au unit destinele.

„În iulie 2002, la 11 ani de la acea petrecere de Crăciun, eu și Jason ne-am căsătorit în fața prietenilor și a familiei noastre. Bineînțeles, cavalerul de onoare a făcut o glumă în discursul său despre vârsta pe care o aveam eu în momentul în care ne-am cunoscut. Sunt de acord că eram tânără, dar întotdeauna le spun oamenilor: "Când știi, știi".

Avem doi copii, Ellie, acum în vârstă de 13 ani, și Billy, în vârstă de 10 ani. La fel ca majoritatea cuplurilor, ne-am confruntat cu provocări, inclusiv atunci când fiica noastră Ellie a fost diagnosticată cu sindromul Down, dar Jason și cu mine ne-am sprijinit unul pe celălalt și am fost întotdeauna deschiși cu privire la ceea ce simțeam în momentele dificile.”, a completat.

Tocmai susținerea pe care și-o oferă în mod necondiționat i-a făcut să rămână împreună în vremurile grele. Știu că se pot baza oricând unul pe altul și iată că așa au ajuns aproape de aniversarea de 30 de ani de relație.

„Împreună de când aveam 16 ani
19 ani de căsătorie
Nu a fost o călătorie ușoară, dar am creat o mulțime de amintiri fabuloase și continuăm să facem acest lucru.
Aniversare fericită, Jason! 💛💛💛💛💛”, este mesajul postat de ea pe rețelele sociale, pe 19 iulie 2021.

Sharon Crowley, alături de soțul ei Jason și cei doi copii, Ellie și Billy, în timpul unei ieșiri de familie la restaurant.
Sharon Crowley, alături de soțul ei Jason și cei doi copii, Ellie și Billy

În iulie 2022 au împlinit 20 de ani de la căsătorie și s-au bucurat de moment alături de copiii lor. Femeia de 47 de ani postează des pe Facebook imagini cu momente importante și fericite din viața lor. Care să fie secretul unei căsnicii armonioase? Chiar ea a dat din casă:

„Chiar și după 30 de ani de relație, ne facem timp unul pentru celălalt, avem seri de întâlnire, cum ar fi o masă în oraș, dacă reușim să facem rost de o bonă, sau o discuție acasă la o sticlă de vin. De asemenea, ne permitem unul altuia să avem hobby-uri și interese. El este pasionat de ciclism montan, iar mie îmi place să mă văd cu prietenii și să citesc.”

Trecerea anilor i-a făcut să devină și mai apropiați, iar acum își amintesc de fiecare dată cu mare drag de ziua în care a început totul, la acea petrecere de Crăciun. Interesant este faptul că un coleg i-a fotografiat atunci, în timp ce se sărutau. Sharon Crowley a păstrat poza și se uită la ea când are nevoie să retrăiască ce a simțit în acele clipe. Nu-i așa că povestea lor este o dovadă clară a faptului că iubirea învinge orice luptă – cu timpul, cu diferențele de vârstă, cu problemele vieții?

Citește și: Mama a fost sfătuită de medici să renunțe la fetița diagnosticată la naștere cu Down. Ani mai târziu, aceasta devine celebră

Surse foto: FacebookFacebookFacebookFacebook

Surse articol: Thesun

Articolul urmator
O femeie adoptă un băiat care dormea pe trotuar, mama biologică apare abia 14 ani mai târziu
O femeie adoptă un băiat care dormea pe trotuar, mama biologică apare abia 14 ani mai târziu
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.