Mamă a nouă copii încasează un glonț pentru fiul unui străin, bărbatul ajunge la înmormântare și rămâne șocat de ce-i e dat să vadă

Mamă a nouă copii încasează un glonț pentru fiul unui străin, bărbatul ajunge la înmormântare și rămâne șocat de ce-i e dat să vadă

Redactor Divahair.ro

Uneori, cele mai bune și blânde suflete ajung să cunoască suferințe teribile. Așa s-a întâmplat și cu o mămică a nouă copii, care își creștea micuții de una singură, căci a fost părăsită de soțul ei. Într-o zi, pentru a salva un alt băiețel, aceasta a încasat un glonț și, astfel, copiii ei au rămas orfani. Aceasta este povestea sa:

Elizabeth Barnet a fost nevoită încă de mică să învețe cum să se descurce în viață. Părinții ei au murit într-un incendiu care le-a cuprins casa, iar soțul ei o părăsise căci, nu voia să își asume rolul de tată.

Imagine cu o femeie matură, tristă, care se uită pe geam

Tocmai de aceea, atunci când a rămas de una singură, femeia nu a avut timp să jelească. Ea trebuia să se descurce, în continuare, cu copiii ei, să-i crească și să-i educe. Mai mult, ea avea trei slujbe și muncea și 12 ore pe zi pentru a-și putea întreține micuții. În timpul săptămânii era asistentă medicală, dimineața lucra ca și casieră într-un magazin. În weekend, își muta activitatea într-o pizzerie. Era dispusă să facă tot ceea ce îi stătea în putință pentru binele copiilor ei. Din fericire pentru ea, vecina sa drăguță, doamna Olsen, îi îngrijea micuții de fiecare dată când era plecată de acasă.

"Nu știu cum v-aș putea întoarce favoarea, doamnă Olsen. Sunteți ca o mamă pentru mine.", îi spunea mereu Elizabeth.

"Oh, Doamne. Din moment ce eu și soțul meu nu am avut niciodată copii, îmi place să am grijă de micuții tăi. La urma urmei, sunt atât de adorabili", chicotea femeia de 89 de ani.

Înainte de a pleca la serviciu, în fiecare zi, Elizabeth îi mulțumea femeii pentru ajutor. Apoi, la sfârșit de săptămână, îi făcea prăjituri sau plăcinte în semn de recunoștință. Dar, într-o zi, totul s-a schimbat...

Într-o dimineață, pe când lucra la magazinul alimentar, un grup de trei persoane înarmate a dat buzna înauntru. Clienții au intrat în panică și au luat-o la fugă pentru a se ascunde. Pentru a-i speria chiar mai tare, criminalii au tras un copil lângă ei și au început să amenințe pe toată lumea.

"Opriți-vă acolo unde sunteți, sau îi zbor capul acestui copil. Goliți-vă buzunarele și dați-mi toți banii pe care îi aveți! Să nu îndrăzniți să faceți pe deștepții și să chemați poliția, altfel veți muri cu toții, ați înțeles? Și tu!", a strigat unul dintre ei în timp ce o privea pe Elizabeth.

"Scoate toți banii de acolo și adu-i aici.", a mai strigat el, o dată.

Imagine cu o femeie care întinde bani

Femeia, îngrozită, a scos toți banii și i-a înmânat hoțului. Între timp, ceilalți doi infractori au început să se apropie de clienți pentru a putea strânge și banii lor. Dar un bărbat pe nume Andrew, tatăl micuțului capturat, își uitase banii în mașină.

"Te rog, te rog, nu-i face nimic fiului meu, bine? Îmi voi lua portofelul din mașină chiar acum. Am uitat să îl iau", a implorat el.

Agresorul i-a făcut semn unuia dintre complicii săi să îl însoțească pe bărbat afară. Dar în acest timp, Andrew a reușit să sune în secret la 911 și a dat indicații autorităților despre ceea ce se întâmpla. În doar cinci minute, mai multe mașini de poliție s-au adunat în jurul magazinului.

"Cine a fost cel care a chemat poliția? Eu vă avertizasem pe toți. Acum, acest copil va suporta consecințele!", a spus criminalul, în timp ce îl privea pe copil.

El era pe punctul de a-l împușca pe micuț, atunci când Elizabeth l-a împins din strânsoarea lui și a devenit victima unui glonț fatal... Cei trei hoți au fugit speriați, iar femeia a rămas zăcând, într-o baltă de sânge. "Doamnă, vă rog să încercați să rămâneți trează! Sun la 911!", a spus Andrew, iar apoi a încercat să o transporte la cel mai apropiat spital.

Din păcate, femeia pierduse prea mult sânge și s-a stins din viață chiar înainte de a ajunge pe mâna medicilor.

Ulterior, poliția a găsit numărul doamnei Olsen prin lucrurile lui Elizabeth și a sunat-o pe femeie pentru a o informa despre accident. Bătrâna aproape că a leșinat când a aflat ce s-a întâmplat, iar soțul ei a intervenit imediat pentru a se ocupa de aranjamentele funerare.

În tot acest timp, Andrew ducea o luptă crâncenă cu vinovăția. El a fost cel care a sunat la poliție și se considera responsabil pentru moartea lui Elizabeth. Trebuia să își spele cumva păcatul, așa că a făcut rost de adresa femeii. A vrut să meargă la înmormântare ei pentru a-i duce un ultim omagiu.

"Nu a fost vina dumneavoastră, domnule. A fost doar un accident. Dumneavoastră și fiul dumneavoastră ar trebui să mergeți acasă acum", i-a spus un polițist, încercând să-l liniștească.

Imagine cu un polițist care scrie o amendă

Dar Andrew nu s-a putut ierta. A doua zi, la înmormântare, a rămas îngrozit de ceea ce a aflat. El a observat nouă copii plângând în jurul mormântului lui Elizabeth. Cu toții se țineau de mână și priveau în gol, descurajați. Își pierduseră mămica, nu aveau nici tată.

"Bună, dragii mei. Cum vă numiți și unde sunt părinții voștri? De ce ești singur?", l-a întrebat pe copilul care i se părea că este cel mai mare din grup.

Dar băiețelul nu i-a răspuns, așa că bărbatul a insistat în continuare. Una dintre fetițe a intervenit: "Mami... mami nu va mai veni. Suntem singuri!"

Andrew nu a înțeles ce voia să zică fetița, așa că a căutat o persoană mai în vârstă care să-i răspundă la întrebări. Așa a dat peste domnul Olsen.

"Scuzați-mă, domnule! Cine sunt cei 9 copii care plâng în jurul mormântului ei?", a întrebat el, îngrozit.

"Sunt copiii lui Elizabeth, tinere. A fost o mamă singură și numai Dumnezeu știe ce se va întâmpla cu aceste biete suflete acum că ea nu mai este în viață", a răspuns bătrânul, îndurerat.

"A avut 9 copii!?", a întrebat Andrew, șocat.

"Biata doamnă... norocul nu a fost niciodată de partea ei. După ani de încercări, ea și soțul ei au avut în sfârșit tripleți și apoi încă un băiat... Elizabeth își dorea mai mulți copii, dar corpul ei nu făcea față, așa că i-a cerut soțului ei să adopte, lucru pe care acesta l-a acceptat cu plăcere și au mai adoptat încă cinci copii. Inițial, intenționau să adopte doar unul dintre cei cinci, dar erau frați și Elizabeth nu a vrut să-i despartă...", a început să povestească bătrânul.

"Ce s-a întâmplat cu tatăl lor? Mai este și el....", a mai adăugat Andrew, confuz.

"Oh, ce nesimțit a fost! Nu a vrut să facă nimic și a lenevit prin casă după ce Elizabeth a început să lucreze pentru a-și întreține copiii. Spunea că venitul ei era suficient, așa că nu avea nevoie să muncească și, într-o zi, i-a părăsit, pur și simplu, pentru o altă femeie. Ea își iubea atât de mult copiii încât a spus că va avea grijă singură de ei! Mă întreb ce vor face acum....", a mai povestit domnul Olsen.

 Imagine cu o femeie și un bărbat la înmormântare

Andrew a izbucnit în lacrimi când a auzit aceste vorbe. După ce s-a întors acasă de la înmormântare, pur și simplu, nu-și mai putea reveni din șoc. Așa că a hotărât să discute ceva foarte important cu soția sa, ziua următoare, la micul dejun.

"Dragule, înțeleg că te simți responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat. Dar ceea ce îmi ceri... este o nebunie, Andrew! Cum putem adopta 9 copii? Știi că este o responsabilitate uriașă", a spus ea, după ce a aflat despre planul soțului ei.

"Dar de ce nu putem, Lily? Noi avem suficienți bani, iar acei copii ar trebui să trăiască într-un orfelinat sau cu o familie adoptivă pentru tot restul vieții lor. De ce să nu intervenim noi și să avem grijă de ei? Vezi, nu te presez cu nimic; putem cel puțin să îi luăm în plasament până ne hotărâm dacă vrem sau nu să îi adoptăm. Ce părere aveți?", a implorat bărbatul.

"Bine, bine, dar nu este un da din partea mea pentru adopție. Mai vedem noi ce vom face.", a zis femeia.

"Sigur, dragă.", a concluzionat Andrew.

Ulterior, cei doi soți au contactat-o pe Cassandra, o asistentă socială care le-a devenit apropiată atunci când și-au adoptat copilul. Cu ajutorul ei, aceștia au reușit să îi ia pe cei nouă micuți în grija lor.

Și uite așa, de la o zi la alta, Andrew și Lily se îndrăgosteau tot mai tare de micuții lui Elizabeth. Bineînțeles, au hotărât să îi adopte. Sărmanii copii au fost atât de încântați să aibă doi părinți care să îi iubească, mai ales că sufereau cumplit după mama lor.

Andrew, care devenise de 10 ori tătic, nu a uitat-o niciodată pe Elizabeth. El și-a făcut un obicei de a-i vizita mormântul. Mergea acolo să-și ceară scuze pentru ceea ce s-a întâmplat, să-i vorbească și să o asigure că dragii ei copii sunt pe mâini bine. El și-a promis că îi va iubi pe micuți la fel de mult cum îl iubește pe fiul său.

Ce crezi despre această poveste?

Citește și: Mamă de 16 ani nu găsește bonă, își ia fiul de 2 anișori la balul de absolvire ca partener. Cum reacționează oamenii

Surse foto: Unsplash, Pexels, Pexels, Pexels

Surse articol: Amomama

Articolul urmator
Un tată a ajuns pe drumuri alături de cei doi copii. Dorm toți într-o mașină după ce bărbatul a divorțat de soție
Un tată a ajuns pe drumuri alături de cei doi copii. Dorm toți într-o mașină după ce bărbatul a divorțat de soție
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii
Incepe quiz
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.