Mama vede o femeie lângă copiii ei pe monitorul pentru bebeluși, dă buzna în camera lor și nu găsește pe nimeni

Mama vede o femeie lângă copiii ei pe monitorul pentru bebeluși, dă buzna în camera lor și nu găsește pe nimeni

Redactor Divahair.ro

Tu crezi în fantome? Ei bine, în caz că nu ai luat în calcul existența fenomenelor paranormale până acum, s-ar putea ca după ce vei citi această poveste să te răzgândești. Uite ce a pățit o femeie din Carolina de Nord!

Leila Livingston, mamă a patru copii, a avut parte de un șoc teribil atunci când a observat pe iPad-ul său că o femeie necunoscută îi privea micuții. În ziua respectivă, Leila se pregătea să iasă la masă cu soțul său. Fiindcă îi era foarte greu să-și aleagă ținuta și să se machieze înconjurată de doi copii mici și un bebeluș, aceasta a decis să-i lase pe toți să se uite la televizor cât timp ea se pregătea. I-a așezat pe canapeaua din sufragerie, le-a pus filmul "The Lion King", iar apoi s-a dus, ușurată, să se dichisească în dormitor.

Imagine cu Leila Livingston în timp ce fac un selfieSursa foto: Facebook

În tot acest timp, femeia ținea iPad-ul său pornit pentru a-i putea monitoriza pe micuți. Îi verifica acolo la fiecare câteva minute. Cu siguranță că nu s-ar fi așteptat vreodată, totuși, să zărească pe dispozitiv o femeie necunoscută care stătea liniștită pe canapeaua sa, în timp ce îi privea copiii. Și ție și se pare ciudat, nu-i așa?

Ei bine, chiar asta s-a întâmplat. La un moment dat, în timp ce se asigura că odraslele sale sunt bine, Leila, în vârstă de 34 de ani, o observă, terifiată, pe străină în casa sa. După ce a făcut ochii mari și s-a uitat mai bine la ecranul iPad-ului, mămica a și fugit în sufragerie să vadă ce se întâmplă. Dar surpriză! Când a ajuns în încăpere, necunoscuta dispăruse deja. Sau, poate, nu a fost niciodată acolo.

Imagine cu Leila și soțul său în timp ce fac un selfieSursa foto: Facebook

"Mi-a stat inima în loc. Era o femeie brunetă în sufragerie, care se holba la copiii mei", a mărturisit ea.

Este și mai ciudat faptul că micuții săi stăteau pe canapea, exact așa cum i-a lăsat, și nu se jucau, așa cum văzuse ea pe dispozitiv. Părea că, pur și simplu, nu se întâmplase nimic cât timp a lipsit ea de acolo și că femeia misterioasă nu ar fi vizitat casa lor niciodată.

"A fost ca și cum ar fi dispărut pur și simplu. Iar copiii mei erau complet calmi și se uitau la "Regele Leu"", a mai adăugat ea.

Șocată de ceea ce se întâmplase, Leila a ajuns la concluzia că femeia pe care o văzuse era o fantomă. Altfel, nu s-ar fi putut explica faptul că dispărut atât de repede. După ce și-a verificat copiii, ea a fugit în dormitor să verifice dispozitivul și a văzut-o din nou pe necunoscută în sufrageria sa.

Imagine cu Leila alături de soțul ei și toți copiii lor pe o căpiță de fânSursa foto: Facebook

Imediat după, extrem de terifiată, Leila a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe mama sa. I-a spus acesteia că a surprins o fantomă, iar când se pregătea să îi arate ecranul iPad-ului, femeia a dispărut. În plus de asta, a mai observat și că transmisiunea live se încheiase în urmă cu ceva vreme.

"În timp ce mă pregăteam să i-o arăt, m-am uitat în jos și am pierdut-o.", a mai povestit ea.

Ei bine, în tot acest timp mămica din Carolina de Nord a urmărit o înregistrare mai veche cu ea. Da, ea era fantoma din sufragerie care privea obsesiv copiii. Aceasta și-a postat pățania pe Facebook, iar întâmplarea sa a fost distribuită de peste 29 de mii de ori și a devenit virală în anul 2019. Utilizatorii au reacționat în număr mult mai mare, iar mulți dintre ei au început să întrebe de ce ar fi crezut Leila că există o fantomă în casa sa.

Imagine cu înregistrarea lui Leila de pe iPadSursa foto: Facebook

Femeia a explicat că în înregistrare culoarea părului său era diferită și, mai mult, crezând că transmisiunea este live, s-a gândit că nu ar fi putut fi ea persoana din sufragerie. Apoi, ea a mai relatat că în casa sa se întâmplă deseori lucruri stranii. Adesea, găsea dulapurile din bucătărie deschise, chiar după ce le-a închis, iar dozatorul de apă din frigider s-a oprit singur.

Mai mult de atât, internauții au precizat că în înregistrarea împărtășită de femeie, se poate vedea un copil care o îmbrățișează. Leila pierduse, într-adevăr, un bebeluș în urmă cu nouă ani. După ce a privit mai atent, a înțeles, cu adevărat, că acesta îi este alături întotdeauna. Deși a fost șocată să-l observe în înregistrare, s-a simțit împăcată știindu-l acolo.

Ea a mai presupus și că toate acele lucruri ciudate care se întâmplau în casa sa aveau legătură cu micuțul pe care îl pierduse în urmă cu aproape un deceniu. Îi era atât de dor de el.

Tu ce crezi despre această întâmplare?

Citește și: O femeie nu și-a văzut mama decât în fotografie. Se întâlnesc, în sfârșit, 53 de ani mai târziu

Surse articol: Amomama, Newscolony, Today

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
O femeie vede la o fetiță orfană o jucărie tricotată de ea pentru fiica ei, care dispăruse cu 26 de ani în urmă
O femeie vede la o fetiță orfană o jucărie tricotată de ea pentru fiica ei, care dispăruse cu 26 de ani în urmă
Ce fel de mama vei fi?
Incepe quiz
Ce fel de mama vei fi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (15)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.