O femeie bogată cere bani de la fiul pe care l-a părăsit acum 10 ani Zâmbind, el îi aruncă o sumă surprinzătoare

Redactor Divahair.ro

Uneori, o mamă poate fi cea mai dulce alinare, iar alteori, aceasta poate deveni cel mai mare dușman al tău. Jeff, un fermier de doar 20 de ani care a fost privat de dragostea mamei sale încă din copilărie a învățat-o pe aceasta o lecție prețioasă de viață în urmă cu ceva timp. Deși avea tot dreptul să o urască, băiatul a făcut un gest absolut surprinzător.

Imagine cu o o clădire roșie pe o câmpie înverzităSursa foto: Pexels

Viața lui Jeff nu a fost deloc ușoară. Pe când avea doar 10 ani, el a fost părăsit de mama lui și a rămas în grija tatălui, un fermier sărman care își iubea foarte mult familia. La vremea aceea, tatăl său a aflat că fosta sa soție îl înșela și că ceilalți doi copii, o fată și un băiat de 7 și 8 ani, nici măcar nu erau ai săi. Mai mult, mama lui Jeff își găsise un bărbat bogat care îi putea oferi o viață de lux exact așa cum își dorea, așa că nu mai avea de ce să rămână lângă fosta ei familie. După finalizarea divorțului, aceasta și-a luat ceilalți doi copii și s-a mutat alături de noul ei soț înstărit, iar pe Jeff și pe tatăl lui i-a dat uitării. Cei doi și-au văzut în continuare de viață, nebânuind că femeia va încerca la un moment dat să se întoarcă în viața lor.

Întâmplarea a avut loc la 10 ani după destrămarea familiei. Mama lui Jeff, o femeie extrem de bogată s-a gândit că ar putea profita de pe urma fiului ei pe care îl abandonase în copilărie. Ea s-a hotărât să îl viziteze pe acesta și să poarte o discuție cu el. Nu, nu voia să-și ceară scuze pentru suferința provocată, ci doar avea nevoie de și mai mulți bani.

Imagine cu o femeie cu părul gri care se dă cu ruj în mașinăSursa foto: Pexels

În ziua incidentului, Jeff hrănea animalele. Era 7:30 dimineața când tatăl său s-a repezit în grajd și l-a anunțat nervos că cineva dorește să îl vadă. Tânărul nu a stat pe gânduri, s-a suit în tractor și a pornit către intrarea fermei. În timp ce se apropia de poartă, el a observat Porsche nou-nouț, absolut superb. La o privire mai atentă, băiatul a înțeles că la volanul mașinii scumpe era chiar “mult iubita“ sa mamă. Acesta s-a îndreptat către ea și i-a zâmbit politicos, neștiind care îi sunt intențiile.

 Imagine cu un fermier care adună fânSursa foto: Pexels

Femeia l-a privit dezgustată și i-a spus să nu se mai îmbrace în cârpe murdare și că ar trebui să îi fie jenă să umble așa. Jeff i-a explicat mamei sale că acelea erau hainele lui de muncă, iar apoi a întrebat-o ce vrea. Aceasta nu a mai pierdut timpul, așa că imediat și-a exprimat și dorința. Voia bani. Mai exact, o moștenire de peste 75.000 USD, pe care tânărul îi primise de la răposatul său bunic.

Inițial, înainte de a se afla că frații lui Jeff nu erau tot copiii tatălui său, bunicul lui a pus deoparte câte 25.000 USD pentru fiecare nepot pe care îl avea. Mai apoi, când a fost înștiințat că mama acestora i-a mințit, el a mutat toți banii în contul lui Jeff și i-a anunțat pe toți că doar unicul lui nepot se va putea bucura de moștenire.

După moartea bunicului, tatăl lui Jeff a mai adăugat o sumă de bani în contul băiatului, mărind astfel valoarea până la aproximativ 93.000 USD. Cu 27.000 USD au cumpărat un tractor, iar restul banilor i-au rămas lui Jeff.

Atunci când tânărul a întrebat-o pe mama sa de ce are nevoie de bani, aceasta i-a zis că îi trebuie pentru a o ajuta pe fiica ei, sora vitregă a lui Jeff. Ea nu voia să muncească și avea nevoie de o sumă considerabilă pentru a se putea întreține la facultate și pentru a se putea distra. Și cine să o ajute cu bani, dacă nu Jeff, fratele ei mai mare? Femeia a încercat să-l convingă pe băiat că este responsabilitate lui să-și întrețină frații, dar acesta i-a spus să își mai caute un alt soț bogat pentru că el nu va face nimic pentru ei. După ce a auzit aceste vorbe, ea s-a înfuriat și l-a rugat să o ajute măcar “cu puțin”.

Atunci când și-a dat seama că femeia nu se va da nicicum bătută, Jeff s-a calmat și și-a cerut scuze. Ce mai era de făcut într-o astfel de situație? Băiatul a rugat-o pe mama lui să se liniștească și i-a spus că o va ajuta cu bani, mai ales că avea atât de mare nevoie de ei. Acesta s-a dus către camion să își aducă carnetul de cecuri, iar mama sa l-a așteptat fericită la poartă.

Jeff s-a întors imediat și i-a zâmbit frumos mamei sale, în timp ce o ruga să își întindă mâna. Femeia îl privea cu uimire, iar el i-a așezat în palmă cei 20 de bănuți pe care îi adunase în suportul pentru pahare din camionul său.

Imagine cu o palmă care ține câteva monede

Terifiată de gestul său, femeia l-a întrebat ce se întâmplă. Jeff i-a explicat că i-a oferit „puținul” pe care îl ceruse. Acest lucru a înfuriat-o teribil pe mama sa, care apoi a încercat să clarifice situația. Ea avea nevoie de câteva mii de dolari, în niciun caz de câțiva bănuți. Aceasta a aruncat cu monedele primite în Jeff în timp ce striga la el, iar apoi s-a suit în mașina sa scumpă și a plecat dezamăgită. Din păcate, planul ei nu dăduse roade...

Citește și: Pe patul de moarte, un bătrân îi spune „Nu te-am iubit niciodată” fiului care a venit să-l vadă pentru ultima oară

Sursă articol: Amomama

Surse foto: Pexels, iStock

Articolul urmator O mamă îl aruncă pe fiul de 3 ani în cimitir. El aleargă după mașina ei, fără să știe că nu va opri

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.