O femeie este arestată la 15 ani după ce a comis o crimă teribilă

O femeie este arestată la 15 ani după ce a comis o crimă teribilă

Redactor Divahair.ro

În anul 2007, în Dakota de Nord, a avut loc o crimă teribilă, de-a dreptul ciudată, care a avut urmări crunte asupra familiei victimei. 15 ani mai târziu, în 2022, după multe cercetări și investigații, s-a descoperit, în sfârșit, criminalul. Aceasta este o poveste reală:

Anita Knutson avea 18 ani și era studentă Universitatea de Stat Minot din Dakota de Nord. Pentru a se putea întreține, tânăra avea două locuri de muncă, unul la recepția unui hotel, iar altul într-un magazin. Părinții săi locuiau exact la o oră distanță de ea, iar aceasta împărțea chiria cu Nichole Thomas Rice, de 19 ani.

Cele două fete locuiau într-un apartament cu două dormitoare în apropierea campusului și, din păcate, nu se înțelegeau prea bine. Ele intrau deseori în conflict, deoarece Nichole obișnuia să invite băieți la ele acasă, iar Anita era deranjată de acest lucru. Ea era nevoită să plece din locuință, cât timp colega sa petrecea cu partenerii ei.

Imagine cu Anita Knutson zâmbind, înainte să moară

În anul 2007, în ziua de 1 iunie, Anita a sunat-o pe mama sa și i-a spus că se află la o prietenă acasă. A doua zi, tânăra nu a ajuns la serviciu, deși nu îi stătea în fire să lipsească. De asemenea, mama sa a început să se îngrijoreze căci nu îi răspundea la telefon și nu putea da nicicum de ea.

Luni, 4 iunie, tatăl Anitei, Gordon, a venit în grabă până la apartamentul fetei pentru a putea afla ce s-a întâmplat. Acesta a descoperit că mașina fiicei sale era parcată în fața blocului. S-a dus imediat la ușa apartamentului ei, însă nu i-a deschis nimeni. Speriat fiind că nu își găsește fiica, Gordon a cerut ajutorul administratorului din bloc. Aceasta a venit însoțit un alt bărbat care se ocupa de întreținerea apartamentelor.

După ce i-au povestit tăticului îngrijorat că au observat o tăietură ciudată în plasa unei ferestre din apartament, cei doi, au reușit, să deschidă ușa locuinței. Atunci când au pătruns în casă, s-au ales cu un șoc teribil, pe care, probabil, nu îl vor uita niciodată. Anita zăcea, fără viață, într-o baltă de sânge, pe salteaua sa, acoperită fiind cu un halat.

Poliția a sosit imediat la fața locului, iar după câteva cercetări, s-a stabilit că tânăra a fost înjunghiată mortal de o persoană cunoscută sau apropiată, deoarece nu prezenta nicio urmă de apărare pe corp. Apartamentul nu arăta nici pe departe ca și cum ar fi avut loc o crimă acolo și nici nu exista vreo dovadă a unui jaf. Anita, de asemenea, nu fusese agresată sexual.

Ulterior, a fost găsită și arma crimei pe chiuvetă, mai exact, un cuțit plin de sânge. Acesta nu aparținea nici Anitei și nici lui Nichole, dar prezenta pe suprafața sa amprentele și ADN-ul presupusului criminal. În plus de asta, după autopsie, s-a descoperit că tânăra a fost ucisă în ziua de duminică, 3 iunie, dimineața devreme. Însă părinții fetei nu au putut să o contacteze nici sâmbătă, cu o zi înainte de crimă, ceea ce i-a indus în eroare. Oare ce se întâmplase în tot acest timp?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴄʀɪsᴛɪɴᴀ 🌼 (@__neverbeforgotten)

Suspecții

Inițial, poliția l-a investigat pe bărbatul care se ocupa de întreținerea apartamentelor. Mai apoi, au început să îl cerceteze pe Tyler, un tânăr care era din orașul natal al Anitei și care locuia tot în acel bloc. Băiatul fusese respins de victimă în trecut.

Știind, de asemenea, că Anita și colega sa de apartament nu se înțelegeau, poliția a luat în calcul și faptul că Nichole ar fi putut fi criminalul. Chiar și așa, adolescenta avea un alibi, căci părinții ei declaraseră că au petrecut tot weekend-ul împreună. De asemenea, au mai fost investigați alți 40 de muncitori în construcții, care lucraseră în acea zonă înainte de crimă.

Nichole a participat la înmormântarea Anitei împreună cu mama ei, GaeMari Thomas. La un moment dat, mama ei a început să se certe cu mama Anitei, deoarece era supărată că fiica sa fusese considerată suspectă de crimă. De asemenea, un martor a declarat că, imediat după moartea sa, mama lui Nichole a început să vorbească jignitor la adresa Anitei.

În anul 2013, la șase ani după uciderea Anitei, fratele ei, Daniel, s-a sinucis. Sora Anitei și a lui Daniel, Anna, a mărturisit că băiatul "nu și-a mai revenit niciodată" după moartea surorii sale.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴀɴᴀ ᴄʀɪsᴛɪɴᴀ 🌸 (@deadlymurders)

În anul 2016, GaeMari Thomas a împărtășit, pe Facebook, un mesaj despre Anita:

"Aș vrea să îl prindă pe cel care i-a luat viața Anitei. Chiar îmi plăcea de ea, știu că voi două ați avut suișuri și coborâșuri, la fel ca oricare alții din clasa voastră".

"Este greu să fii acea persoană la care se uită toată lumea... eu sunt aceea persoană... Nu sunt o criminală, ci sunt o victimă. Această întâmplare mi-a schimbat viața pentru totdeauna și încă sunt rănită. Dar știu că orice persoană care mă cunoaște cu adevărat este conștientă că nu aș putea face asta niciodată. Dar nu voi avea niciodată puterea de a schimba ceea ce cred alți oameni. Mă gândesc să îmi dezactivez contul de Facebook deoarece îmi este foarte greu acum...", i-a răspuns Nichole, la vreme aceea.

În anul 2021, Nichole a postat, de asemenea, tot pe pagina personală de Facebook, un mesaj despre modul în care a fost afectată de cazul Gabby Petito:

"Știu prin ce trece această biata fată. Cred că de aceea am fost considerată suspectă de crimă. Eu am fost acea fată... cea care îi lua apărarea agresorului ei... pentru că ai impresia că acești monștri te iubesc. Ei adoră să te vadă suferind și să te facă să pari un om nebun. Este adevărat. Unii au norocul de a scăpa... alții nu."

Cine este criminalul

La 15 ani după moartea Anitei, s-a descoperit, în sfârșit persoana vinovată de crimă. Aceasta era nimeni alta decât Nichole Rice, care a fost, ulterior, arestată.

Imagine cu Nichole Rice arestată

Polițiștii nu au specificat, totuși, care au fost noile probe apărute, care i-au determinat să o aresteze pe femeie. Cu toate acestea, arestarea ei a devenit subiectul emisiunii "Cold Justice", difuzată pe Oxygen, care are ca subiect crime petrecute în realitate.

Inițial, Nichole declarase pentru organele competente că ea și Anita erau cele mai bune prietene. Însă, la un an sau doi după crimă, în timpul unei beții crunte, ea i-a confesat iubitului ei că a ucis-o pe tânăra. De asemenea, au existat martori care au declarat că au văzut-o petrecând sâmbătă seara, deși ea și părinții ei au susținut că au stat împreună în acel weekend.

În plus de asta, înainte de a-și dezactiva contul de Facebook, femeia a fost un membru activ al grupului memorial al Anitei de pe Facebook, unde spunea deseori că îi este dor de fosta sa colegă de apartament.

În cei cincisprezece ani de la crimă, Nichole s-a căsătorit de două ori și a devenit mamă de fetiță. Pe pagina personală de Facebook, aceasta se prezintă drept: "Mamă, căsătorită cu cel mai bun prieten. Mamă unui câine. Mama unei pisici. Conducătoare a propriului meu circ."
La momentul actual, femeia se află în libertate, căci a fost eliberată pe cauțiune. Trimiterea ei în judecată a fost programată pentru data 21 aprilie 2022.

Citește și: Neglijați de o mamă dependentă, copiii sunt adoptați de iubitul ei, pentru a le oferi o viață mai bună

Surse foto: Youtube, Youtube

Surse articol: Thoughtcatalog, Independent, Abcnews

Articolul urmator
"Mi-am ascuns sarcina când aveam 18 ani pentru că mi-a fost frică și rușine". Mama se reunește cu fiica ei după 18 ani de când a abandonat-o
"Mi-am ascuns sarcina când aveam 18 ani pentru că mi-a fost frică și rușine". Mama se reunește cu fiica ei după 18 ani de când a abandonat-o
Câți ani vei trăi?
Incepe quiz
Câți ani vei trăi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.