O femeie pe moarte scrie și ascunde o scrisoare pentru soțul ei și noua lui soție, iar el o primește doi ani mai târziu

O femeie pe moarte scrie și ascunde o scrisoare pentru soțul ei și noua lui soție, iar el o primește doi ani mai târziu

Redactor Divahair.ro

Mamele sunt în stare să facă absolut orice pentru a-și îngriji familia, chiar dacă, uneori, sunt nevoite să săvârșească minuni de dincolo de mormânt. Brenda Schmitz, mămică a patru copii a făcut ceva ieșit din comun înainte de a pleca dintre cei dragi, bolnavă fiind de cancer ovarian.

Femeia se căsătorise cu David Schmit în anul 2007, moment în care Brenda avea deja un fiu din altă căsătorie, pe Carter, care acum are 21 de ani. David, la rândul său, era tatăl a doi băieți: Josh, în vârstă de 17 ani, și Justin, în vârstă de 14 ani. La scurt timp după căsătorie, cei doi îndrăgostiți au adus pe lume propriul lor copil, pe Max, care acum are patru ani.

Din păcate, Brenda și noul ei soț nu s-au putut bucura prea mult de povestea lor de dragoste și de familia lor. Femeia a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă, cancer ovarian, și a înțeles că nu va mai petrece mult timp printre cei pe care îi iubea. Regretând din tot sufletul că nu-și va putea vedea copii crescând, a căutat cu disperare o metodă de a rămâne "conectată" cu ei.

Cu o lună înainte de moartea ei, Brenda a conceput un plan ingenios, pe care familia ei urma să îl descopere mai târziu. Aceasta a scris o scrisoare pentru soțul și copiii ei, pe care a oferit-o unei prietene. Apoi a instruit-o pe persoana respectivă să transmită mesajul ei, cândva, la momentul potrivit.

În anul 2013, la doi ani de la moartea femeii, David a primit un apel neașteptat din partea celor de la postul de radio STAR 102.5 din Des Moines, Iowa. El a fost invitat în studio-ul lor, însă nu i s-a oferit și motivul pentru care era chemat acolo. Cei de la radio primiseră scrisoarea lui Brenda și au rămas profund impresionați de mesajul acesteia. Directorulpostului de radio, Scott Allen, a plâns după ce a citit-o.

Într-un videoclip care, ulterior, a strâns peste 4 milioane de vizualizări, David Schmitz a vorbit despre regretata sa soție cu multă emoție și iubire. Atunci când echipa i-a spus despre scrisoare, el a rămas șocat.

„Mintea mea mergea în toate direcțiile și nu puteam să înțeleg că acea scrisoare există cu adevărat. A fost incredibil.”, a declarat el.

Pe măsură ce prezentatoarea radio Colleen Kelly a început să citească vorbele lui Brenda, David a fost copleșit de emoție. În mesajul transmis de către fosta sa soție, erau notate și trei mari dorințe ale sale.

Imagine cu David Schmitz foarte emoționat la radioSursa foto: Youtube

Prima dorință avea legătură cu noua logodnică a bărbatului, Jayne Abraham: „Fă-o să zâmbească! Vreau să știi că îi apreciez cu adevărat eforturile. Mulțumesc – te iubesc – oricine ai fi.”

Cea de-a două dorință se referea la o excursie în familie: „Undeva unde să vă puteți bucura cu toții de compania celuilalt și unde veți putea crea acele amintiri care vor rămâne cu voi pentru totdeauna.”

Iar ultima dorință a femeii a fost dedicată personalului medical de la Mercy Medical Center, cei care au îngrijit-o: „O noapte de distracție cu băutură și mâncare pentru a sărbători ceea ce fac zilnic pentru pacienții bolnavi de cancer.”

De asemenea, Brenda a scris și o scrisoare separată pentru noua soție a lui David. Conținutul acesteia nu a fost dezvăluit, însă Jayne, care este și ea, la rândul ei, mamă a doi copii - Madison (15 ani) și Sam (13 ani) - a împărtășit câteva aspecte. Aceasta a povestit că a fost vorba de o „scrisoare de la mamă la mamă” care a încurajat-o foarte mult și care i-a oferit speranță și putere.

Imagine cu David Schimtz și noua sa soție în timpul unui interviuSursa foto: Youtube

„Au fost momente când eram confuză și nu o duceam foarte bine, pentru că nu eram sigur că era un momentul potrivit pentru relație”, spunea ea.

Cu toate acestea, cuvintele lui Brenda au liniștit-o și au ajutat-o să se apropie mai mult de David. Femeia a fost impresionată de toate lucrurile pe care i le-a transmis aceasta. Regretata mămica menționase în scrisoarea sa că o iubește necondiționat pe Jayne, fapt care a emoționat-o foarte tare.

„A fost uimitor. Nici măcar nu știa cine voi fi”, a povestit ea.

David și copiii lui Brenda sunt foarte fericiți alături de noua lor familie. Cu toții sunt siguri că mămica îi veghează de undeva de Sus. I-au simțit prezența deseori și au primit numeroase semne din partea ei.

 Imagine cu întreaga familie a lui David Schmitz în timp ce stau pe iarbăSursa foto: Youtube

David a văzut un curcubeu dublu în ziua în care soția sa a murit, deși nu mai plouase de cinci săptămâni. Brenda și fiul ei Max cântau împreună melodia „Over the rainbow”, iar David a înțeles că în felul acela încerca ea să își facă simțită prezența.

În plus de asta, toate dorințele lui Brenda au fost îndeplinite. Echipa de la STAR 102.5 a oferit familiei o excursie cu toate cheltuielile plătite la Disney World, Florida. Jayne a fost dusă la spa pentru a se răsfăța, iar personalul de la Mercy Medical Center a primit mâncare din partea unui serviciu de catering.

Citește și: Un tată fără brațe și picioare își crește exemplar cele două fiice, după ce mama lor i-a abandonat când erau bebeluși

Surse articol: DailymailNewsbreakAmomama

Surse foto: Youtube, Facebook

Articolul urmator
Soțul i-a murit în ziua nunții, dar femeia i-a adus fiica pe lume după trei ani. Copila seamănă leit cu el!
Soțul i-a murit în ziua nunții, dar femeia i-a adus fiica pe lume după trei ani. Copila seamănă leit cu el!
Ce poveste se va scrie despre tine după moarte?
Incepe quiz
Ce poveste se va scrie despre tine după moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (62)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.