O fetiță scrie o scrisoare către "tatăl ei din Ceruri", fără să știe că va primi un răspuns curând

O fetiță scrie o scrisoare către "tatăl ei din Ceruri", fără să știe că va primi un răspuns curând

Redactor Divahair.ro

Părinții care au trecut mult prea repede pe o altă lume reușesc să facă minuni pentru copiii lor îndurerați chiar și dincolo de mormânt. Acesta este și cazul unei fetițe de doar patru ani care, după ce i-a trimis o scrisoare tatălui ei din Ceruri, s-a ales cu un cadou inedit, absolut emoționant.

O micuță de doar patru ani din Washington County, Pennsylvania, pe nume Milan Larson, nu s-ar fi așteptat niciodată să primească un răspuns de la tatăl ei, pe care, din păcate, nici măcar nu apucase să îl cunoască.

Travis murise cu puțin timp înainte ca ea să se nască, într-un incident armat, în anul 2017. El aflase cu doar o săptămână înainte de a-și da ultima suflare că urma să fie tătic de fetiță și era extrem de fericit.

Imagine cu Travis, tatăl lui Milan Larson, înainte să moară

"Nu l-a luat doar pe fiul meu. Mi-a luat cel mai bun prieten. L-a luat pe tatăl fiicei sale. Ea nu a apucat să îl cunoască niciodată", a declarat bunica fetiței despre acel eveniment tragic.

Milan Larson și-a văzut tatăl doar în poze și, chiar dacă nu a apucat niciodată să se bucure de prezența și ocrotirea sa, îi ducea, deseori, dorul. Pentru a-l simți mai aproape, încercând să acopere acel gol imens pe care i l-a lăsat în inimă, fetița îi sărbătorea, an de an, ziua de naștere. Îi plăcea să îi cânte la mulți ani, sperând ca el să o vadă de acolo de Sus.

În anul 2022, Milan a hotărât să facă ceva diferit de ziua tatălui ei. Cu ajutorul bunicii sale, Tami Avolia, cu care locuia, fetița a scris o scrisoare pentru el și a trimis-o alături de un cadou, în înaltul cerului. Bunica a legat biletul și darul de un balon, iar mai apoi i-a dat drumul în văzduh. Micuța sa nepoată era convinsă că tatăl ei va fi încântat să primească, în felul acesta, urarea sa. Și așa a și fost...

Imagine cu Milan Larson în timp ce poartă un tricou cu fața tatălui ei

"Scria: "La mulți ani, tati! Te iubesc. Mi-e dor de tine. Nu am vrut niciodată să pleci. La mulți ani!" Fetița ta.", a dezvăluit bunica Tami despre scrisoarea trimisă de fetiță.

Sigur, în timp ce fetița era convinsă că tatăl ei îi va primi darul, bunica știa, cu certitudine, că acest lucru nu este posibil. Și tocmai de aceea a rămas șocată atunci când, într-o zi, a deschis cutia poștală și a verificat un colet care se afla înauntru. Expeditorul era, spre surprinderea tuturor, tatăl lui Milan. Pe colet scria: "de la tati din Ceruri".

După ce a citit toate detaliile trecute pe colet, bunica a început să plângă. Știa că nu ar fi avut cum să primească un răspuns din partea fiului, dar momentul era atât de emoționant.

Imagine cu Milan Larson și bunica ei căutând în cutiuța poștală

Imediat după, femeia s-a dus la nepoata sa pentru a putea despacheta împreună coletul. El conținea o scrisoare pentru Milan și, bineînțeles, un cadou special.

"Îmi place cadoul pe care mi l-ai trimis de ziua mea. Îți mulțumesc foarte mult. Tata vă iubește mult pe tine și pe mami și vă duce dorul tuturor. Iată un cadou pe care l-am făcut doar pentru tine. Sper să îți placă", era notat în bilețel.

Pachetul conținea trei ornamente de Crăciun făcute manual în formă de fulgi de zăpadă.

Imagine cu Milan Larson care se uită la trei fulgi de nea decorativi

"Sunt ornamente pentru pomul de Crăciun. Așa îți trimit un sărut din Ceruri. Fulgii de zăpadă sunt sărutări din cer. Te iubesc foarte mult. Tăticul tău.", mai era trecut în scrisoare.

Micuța a fost foarte încântată să primească un asemenea dar de la tatăl ei, iar bunica sa nu putea decât să se bucure de acest fapt. Nu i-ar fi putut spune niciodată că altcineva făcuse acel gest extraordinar...

Imagine cu Milan Lrason și bunica sa în timpul unui interviu

Persoana cu suflet mare care a făcut ca toată acestă minunăție să fie posibilă este o femeie din Brier Hill, Pennsylvania. Ea a fost impresionată de scrisoarea micuței, așa că a hotărât să-i facă o surpriză, sperând că-i va putea aduce zâmbetul pe buze. Și, într-un final, a făcut mai mult de atât. Nu doar că i-a făcut ei o fericire, dar a ajutat-o și pe bunica fetei să prindă, din nou, încredere în oameni. Tami Avolia își pierduse credința în oameni atunci când a rămas fără fiu, dar, mulțumită acestui înger cu chip de om, a reușit să o recapete.

Ce crezi despre această întâmplare? Ce făceai dacă primeai tu scrisoarea micuței Milan?

Citește și: O femeie oprește brusc mașina când vede un băiat singur, desculț și murdar: "Ești tu mămica mea?"

Surse foto: Youtube

Surse articol: Amomama, Anaeve, Metro

Articolul urmator
Un băiat a ajuns pe drumuri chiar în ziua în care a împlinit 18 ani după ce mama lui l-a dat afară din casă
Un băiat a ajuns pe drumuri chiar în ziua în care a împlinit 18 ani după ce mama lui l-a dat afară din casă
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.