O mamă își readoptă fiica pe care a abandonat-o cu 18 ani mai devreme, după ce părinții adoptivi au abandonat-o

O mamă își readoptă fiica pe care a abandonat-o cu 18 ani mai devreme, după ce părinții adoptivi au abandonat-o

Redactor Divahair.ro

Viața de părinte vine, de fiecare dată, numeroase provocări unice, care mai de care mai complicate. Adesea, părinții se trezesc, pur și simplu, în situații dureroase și dificile și sunt nevoiți să ia decizii care i-ar putea bântui pentru tot restul vieții lor. Adrian Collins era doar adolescentă atunci când a devenit mămică și a fost nevoită să renunțe la micuța ei. Nu știa la vremea aceea că hotărârea sa o va distruge încetul cu încetul.

Adrian Collins era studentă în primul an de facultate, atunci când întreaga sa viață s-a dat peste cap. Ce s-a întâmplat atunci? Ei bine, a făcut un test de sarcină și a ieșit pozitiv. Tânăra era într-o relație serioasă la vremea aceea, însă nu avea de când să se căsătorească sau să aducă pe lume un copil. Nu își permitea asta...

Imagine cu Adrian Collins lângă un perete roz

Dintotdeauna s-a visat mămică, dar cum ar fi putut întreține un copil când abia se întreținea pe ea? Cum ar fi putut să poarte grija unui micuț când abia putea duce grija sa? Adolescenta și-a petrecut nopți întregi nedormite făcându-și griji pentru bebelușul său nenăscut și gândindu-se la modalități în care i-ar putea oferi o viață mai bună.

Și așa a ajuns să ia o decizie care, pur și simplu, i-a sfâșiat sufletul. Nu avea de ales decât să își dea copilul spre adopție. Aceasta a optat pentru înfierea semi-închisă, iar în ultimele luni de sarcină, a găsit un cuplu dornic să îi crească fetița.

Cele nouă luni de sarcină au trecut rapid, iar ziua despărțirii a venit cu o tristețe mare. Înainte de o lăsa pe mâinile asistentului social, Adrian și-a mai privit preț de câteva clipe minunea și i-a oferit acesteia un cadou special - un album de amintiri plin cu fotografiile ei și un bilețel de-a dreptul emoționant.

"Mi-am sărutat bebelușul înfășurat pe frunte și i-am șoptit: "Te voi iubi mereu"", și-a amintit ea despre momentul în care și-a luat rămas bun de la copilul ei.

Spera că fiica ei se va bucura la un moment dat de acele amintiri și că asta o va ajută să creeze o legătură cu ea, chiar dacă nu-i putea fi aproape.

Imagine cu Adrian Collins și soțul ei în timp ce se sărutăAdrian Collins și soțul ei

"Draga mea fetiță, te iubesc. Mi-aș dori să te pot păstra. Dar nu pot. Nu pot să-ți ofer tot ce meriți. Trebuie să-mi sacrific visele mele de a fi mamă pentru ca visele tale să se împlinească. Vei avea întotdeauna un loc special în inima mea. Sper că mă poți ierta. Sper că într-o zi ne vom putea întâlni.", a scris adolescenta în scrisoarea sa.

Anii au trecut, iar anotimpurile s-au schimbat, dar Adrian nu a încetat niciodată să îi simtă lipsa sfâșietoare a fiicei sale. Între timp, ea s-a căsătorit cu iubitul ei din liceu și tatăl biologic al fetei. Cuplul a mai adus pe lume trei băieți.

Pentru că trecuse printr-o experiență atât de dramatică, Adrian a devenit un mentor pentru mămicile biologice, care aveau nevoie de ajutor și îndrumare în procesul de adopție.

La un moment dat, aceasta a întâlnit o prietenă de familie care s-a trezit cu o sarcină neplanificată și nu-și putea păstra copilul. După ce i-a vorbit despre suferințele sale, femeia a întrebat-o pe Collins ceva neașteptat, mai exact, dacă ar vrea să-i adopte băiețelul.

Imagine cu Adrian Collins și doi dintre fiii ei în timp ce vorbesc unul cu celălalt

Mămica a acceptat imediat. Chiar voia să își mărească familia și și-a promis că își va iubi fiul adoptiv la fel de mult ca pe ceilalți copii ai ei. Ea menținut o relație cordială cu mama biologică a băiețelului și a asigurat-o acesta va crește în cele mai bune condiții, înconjurat de iubire. Și așa a și fost.

Doar că în tot acest timp în care se bucura, din nou, de maternitate, Adrian a început să simtă tot mai mult lipsa fiicei sale. În mod surprinzător, la câteva săptămâni după ce și-a adoptat fiul, aceasta a primit un apel misterios. Era chiar fiica ei, în vârstă de 12 ani pe atunci, care voia să își cunoască adevărata familie.

"Ar fi în regulă dacă aș veni în vizită? Vreau să te văd și să-mi cunosc frații", i-a spus fata mamei sale biologice.

Lui Collins nu-i venea să creadă ce se întâmpla. Era extaziată. Așteptase acel moment toată viața sa. A sărit în sus de bucurie și le-a dat vestea soțului și copiilor ei. Cu toții erau încântați să o cunoască.

În cele din urmă, ziua cea mare a sosit, iar mămica s-a putut bucura de câteva ore petrecute alături de fiica sa. Fata era scundă, cu părul lung și blond și avea ochii albaștrii. Cele două au discutat ore întregi, s-au îmbrățișat și și-au mărturisit iubirea. Au mers apoi la cumpărături, iar Adrian a privit, încântată, cum întreaga sa familie petrece un weekend superb împreună.

Imagine cu Adrian Collins și fiica sa întimp ce zâmbescAdrian și fiica sa

La un moment dat, mămica a prins ocazia de a o întreba pe fiica ei dacă a primit albumul său și dacă i-a citit scrisoarea. Ea a răspuns: "Știu fiecare pagină pe de rost".

Mama și fiica și-au creat atunci o legătură extraordinară, dar în cele din urmă, fata trebuia să se întoarcă la familia sa adoptivă. Chiar și așa, acestea au început să se viziteze ocazional, să vorbească la telefon și să își trimită scrisori.

Din păcate, părinții adoptivi ai fetei nu au fost deloc încântați de relația celor două și au încercat de multe ori să se opună. Chiar și așa, după ce fata a împlinit 18 ani, totul s-a schimbat.

Collins și soțul ei au aflat că părinții adoptivi ai fetei îi dăduseră fiicei lor un ultimatum: trebuia să aleagă între ei sau familia ei naturală. Aceștia au recunoscut chiar că regretă adopția și au încetat să o mai sprijine din punct de vedere financiar. Pur și simplu, au abandonat-o.
Adrian a suferit foarte mult după ce a aflat acest lucru. Și-ar fi dorit să își ajute fiica, dar nu știa acum. Ei bine, din fericire, soțului ei i-a venit o idee ingenioasă. De ce să nu o adopte pe propria lor fiică?

Zis și făcut! Sigur, cazul lor este unul extrem de rar și ciudat. Dar asta nu i-a oprit pe cei doi soți să pornească procesul de adopție după ce fiica lor și-a dat consimțământul. În cadrul unei audieri emoționante, 18 ani mai târziu după ce au fost obligați să renunțe la ea, cuplul și-a readoptat fata.

După două decenii de agonie, traume, regrete și durere, Adrian și soțul ei se puteau bucura, în sfârșit, de întreaga lor familie. Cei cinci copii ai lor le-au adus împlinirea, iar aceștia s-au asigurat ca fiul lor adoptat să nu se simtă vreodată neiubit sau diferit. Băieții cuplului la rândul lor, au construit o relație unică și profundă cu sora lor mai mare.

Adrian a mărturisit că este conștientă de rănile și durerea pe care fiica sa le purta în ea. Chiar dacă nu o va putea vindeca vreodată, aceasta încearcă să-și creeze amintiri minunate alături de ea

Tu ce crezi despre aceasta reuniune neobișnuită, dar atât de frumoasă?

Citește și: O mamă își readoptă fiica pe care a abandonat-o cu 18 ani mai devreme, după ce părinții adoptivi au abandonat-o 

Surse foto: Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook

Surse articol: Amomama, Inspiremore, Newsbreak

Articolul urmator
Părinții plănuiesc înmormântarea fiicei care "a murit" de 3 ori. Doi ani și jumătate mai târziu se întoarce acasă
Părinții plănuiesc înmormântarea fiicei care "a murit" de 3 ori. Doi ani și jumătate mai târziu se întoarce acasă
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii
Incepe quiz
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.