O mamă singură care se străduiește să-și hrănească copiii îi cere lui Dumnezeu un semn și primește un mesaj de la un număr de telefon necunoscut

O mamă singură care se străduiește să-și hrănească copiii îi cere lui Dumnezeu un semn și primește un mesaj de la un număr de telefon necunoscut

Redactor Divahair.ro

Lisa, o mămică tânără, a fost părăsită de soțul ei atunci când acesta și-a găsit o altă femeie. Ea a rămas singură cu un copilaș și încă un nou-născut, nu avea niciun venit și, din păcate, nimeni nu o putea sprijini financiar. La un moment dat, când pur și simplu simțea că nu mai poate face față provocărilor din viața ei, ceva șocant s-a întâmplat. Aceasta a primit un mesaj pe telefon, care i-a schimbat tot firul existenței.

Lisa a reușit, în sfârșit, să-l pună la culcare pe micuțul ei bebeluș, Christian. Era noapte, așa că a închis ușile de la dormitor și s-a dus în sufragerie. Nu voia decât să stea pe canapea și să plângă. Simțea că nu mai putea face față provocărilor din viața ei.

Soțul ei, Matt, o părăsise cu câteva săptămâni în urmă, iar el era singurul întreținător al familiei. Ea a fost nevoită să renunțe la slujbă atunci când a rămas însărcinată. Nici școala nu o terminase, însă spera că, la un moment dat, după ce îi vor crește copii, își va putea relua studiile.

Imagine cu o femeie care plânge

Cu toate astea, Matt nu a făcut decât să îi spulbere întreaga lume cu decizia sa. El își găsise o altă femeie și a decis să renunțe la familia sa fără pic de remușcare. Lisa nu putea înțelege de ce soțul ei a hotărât să o prăsească așa, dintr-o dată. Totuși, aveau doi copii împreună. Ea nici măcar nu avea bani să angajeze un avocat să o ajute să primească pensie alimentară de la bărbat. Era atât de singură și neajutorată și nimeni nu îi cunoștea durerea.

Din fericire, imediat după ce soțul ei a plecat, a reușit să se angajzeze cu jumătate de normă. Ea se împărțea constant între viața de mămică singură și job-ul ei, iar banii nu erau niciodată suficienți. Uneori, abia dacă reușea să le cumpere ceva de mâncare copiilor ei. Totul era un coșmar...

"Nu pot să fac asta. Nu mai pot face față. Te rog, lasă-mă să mă trezesc din acest coșmar. Cum o să am grijă de copiii mei?", a șoptit ea, uitându-se la tavan ca și cum i-ar fi cerut lui Dumnezeu vreun semn.

Dar, deodată, telefonul ei s-a auzit. Primise un mesaj. Lisa spera să fie Matt. Spera că este de acord să-și întrețină copiii chiar dacă pe ea nu o mai iubea. Dar nu... Femeia primise mesaj de la un număr necunoscut, care nu era salvat în contactele ei. L-a deschis imediat și a rămas șocată.

 Imagine cu o femeie tristă care primește un mesaj pe telefon

"Te poți descurca cu orice. Vei trece peste asta", era notat în mesaj.

Lisa a izbucnit în lacrimi. Era tot ceea ce avea nevoie să audă în acel moment, chiar dacă acel mesaj, cel mai probabil, nu îi era adresat. Cine îi putea scrie ei, până la urmă? Cine să știe despre suferința sa?

"Mulțumesc. Chiar aveam nevoie să aud asta. Dar te cunosc? Apropo, sunt Lisa", a scris ea și a apăsat butonul de trimitere.

Au trecut câteva minute, iar telefonul ei a sunat din nou: "Oh, sunt surprins că ai răspuns. Mă bucur că ți-a plăcut mesajul meu. Eu sunt Jake și nu, nu mă cunoști și nici eu nu te cunosc. Am trecut printr-o perioadă foarte grea și am descoperit că trimiterea unor mesaje drăguțe la întâmplare este foarte utilă într-o astfel de perioadă. De aceea am făcut-o".

"E un gest frumos. Vrei să vorbim despre perioada ta grea? Aș fi fericită să te ascult, pentru că vorbele tale m-au distras cu adevărat de la luptele mele.", a răspuns mămica, parcă puțin mai liniștită.

"Ei bine...", a scris Jake și apoi i-a explicat că soția lui l-a părăsit recent și că a luat copiii cu ea. El încerca să lupte prin intermediul avocaților, însă nu avea nici cea mai mică șansă împotriva femeii deoarece statul Utah tinde să favorizeze mamele în detrimentul taților în problemele de custodie.

Imagine cu un bărbat care scrie un mesaj pe telefon

Ca urmare, Jake începuse să sufere de depresie, iar terapeutul său a venit cu ideea de a scrie mesaje drăguțe și amabile pentru a-și aduce aminte să zâmbească, din când în când. În cele din urmă, bărbatul a decis să scrie aceste mesaje pe telefonul său și să le trimită la numere aleatorii.

Această conversație prin SMS a înveselit-o pe Lisa dintr-un motiv ciudat și, în cele din urmă, a început să-i trimită mesaje lui Jake tot timpul. Ea i-a povestit despre dramele din viața ei și a primit sprijinul bărbatului. Jake a decis chiar să o ajute cu actele pentru asistență guvernamentală și, uneori, îi trimitea livrări speciale de alimente la ea acasă.

Mesajele lor s-au transformat în apeluri telefonice frecvente, iar într-un final au decis să se vadă față în față. Treptat, după ce și-au consolidat o frumoasă prietenie, cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt. Apoi Jake a ajutat-o pe iubita sa să divorțeze, iar la scurt timp după asta a cerut-o de soție.

 Imagine cu silueta unui cuplu la apus

În cele din urmă, bărbatul a primit custodia parțială a propriilor copii, cărora le plăcea să aibă frați mai mici. Ani mai târziu, Lisei încă nu-i venea să creadă cum s-au cunoscut și se lăuda tot timpul cu această poveste apropiaților ei.

Ce crezi despre această poveste emoționantă?

Citește și: Un bătrânel o sună, plângând, pe nepoata pe care nu a mai văzut-o de ani de zile, rugând-o să vină

Surse foto: Pexels, Pexels, Pexels, iStock

Surse articol: Amomama

Articolul urmator
Un băiețel sărac și-a vândut singura jucărie pe care a avut-o vreodată pentru a-și ajuta mama și fratele
Un băiețel sărac și-a vândut singura jucărie pe care a avut-o vreodată pentru a-și ajuta mama și fratele
Ce îți va spune Dumnezeu după ce vei muri?
Incepe quiz
Ce îți va spune Dumnezeu după ce vei muri?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (27)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.