O scrisoare de dragoste pentru toate fetele care au crezut că vor fi căsătorite până acum

O scrisoare de dragoste pentru toate fetele care au crezut că vor fi căsătorite până acum

Redactor Divahair.ro

Știu că nu este deloc ușor pentru tine să vezi cum alte femei au obținut ceea ce și tu ți-ai dorit... Probabil că te-ai săturat de sutele de postări de pe rețelele de socializare cu "Am spus DA", de sutele de fotografii cu inele de logodnă. Dar crede-mă, va veni și rândul tău, atunci când vei fi pregătită.

Ai tânjit după un soț grozav de atât de mult timp și credeai că vei fi căsătorită până în acest moment, dar planurile ți-au fost date peste cap. Însă nu este cazul să te descurajezi. La fel ca tine, multe alte femei inteligente, de succes, superbe pe dinăuntru și pe dinafară sunt singure. Da, probabil ai avut și numeroase momente de confuzie, de nesiguranță, în care te-ai întrebat "Când va fi rândul meu?", "Eu de ce nu am parte de o poveste iubire incredibilă", dar adevărul este că nu ești de vină cu nimic.

Tu ai făcut tot ce trebuia să faci, ai toate calitățile și trăsăturile extraordinare pentru a fi o parteneră devotată, o prietenă adevărată, o soție minunată și o mireasă grozavă. Dar... încă nu a sosit momentul tău. Poate că nu va veni acea clipă nici peste un an, nici peste doi sau poate că, dimpotrivă, îți vei găsi sufletul pereche în doar câteva zile. Chiar și așa, până la urmă, nu ai de unde să știi. Cu siguranță că îți vei cunoaște viitorul soț exact în momentul în care ți-a fost dat să îl cunoști. Și vei trăi alături de el o superbă poveste de iubire înainte și după ce îi vei jura iubire veșnică în fața altarului.

Dar până atunci... nu ai decât să aștepți cu sufletul curat și să te bucuri din plin de viață. Nu trebuie să uiți de evenimentele minunate din viața ta doar pentru că încă nu ți s-a pus inelul pe deget. Și, în plus de asta, nu trebuie să tânjești după împlinirea altora de fiecare dată când o prietenă apropiată sau o rudă își dezvăluie logodna. Bucură-te pentru toate femeile care au ajuns în acest punct pentru că tu, la rândul tău, vei îmbrăca într-o bună zi rochia de mireasă. Și vei fi o mireasă incredibilă.

Știu, este dificil să mimezi fericirea atunci când, pur și simplu, simți cum te prăbușești pe interior. O femeie care radiază de extaz, o femeie care tocmai și-a primit inelul mult visat nu va trezi în tine sentimente de bucurie, dar nu este cazul să lași gelozia să-ți dicteze restul vieții.

Știi, și eu am trecut prin același lucru. Să nu crezi că nu-mi place să văd femei fericite, care au obținut ceea ce și-au dorit, dar mi-a luat mult să mă obișnuiesc cu ideea că eu nu sunt ca ele. M-am luptat mult timp cu propria persoană, cu sentimente de gelozie, resentimente, tristețe, furie, frustrare...

Înțeleg că nu ar trebui să îmi fac un scop din asta, un scop din a fi mireasă. Și înțeleg că, până la urmă, un soț nu-mi va completa în niciun fel existența, dar și că nu ar trebui să las ca fericirea mea să depindă de un bărbat.

Este foarte important să fii sinceră cu tine, înainte de toate. Nu fii dezamăgită, nu te compara cu alții și nu-ți pierde timpul compătimindu-te. Nu este o tragedie, până la urmă. Este doar un punct al vieții în care nu ai ajuns. Încă. Dar dacă îți dorești nespus de mult să te vezi mireasă, cu siguranță că se va întâmpla asta. Ai încredere.

Bărbatul care îți este menit va apărea în viața ta exact atunci când vei fi pregătită pentru el. Și dacă încă nu a venit la ușa ta, înseamnă că mai ai câteva lucruri de învățat înainte de asta. Până când va sosi marele moment, nu-ți rămâne decât să te bucuri de tot ceea ce trăiești acum. Ești iubită, apreciată și absolut minunată. Un inel scump sau un soț nu te vor defini niciodată.

Va veni și rândul tău, stai fără grijă...

* Articolul este o adaptare a celui de pe Thoughtcatalog.

Citește și: El nu a fost sufletul tău pereche pentru tot restul vieții, a fost o simplă "stație'

Surse foto: iStock

Surse articol: Thoughtcatalog

Articolul urmator
Am găsit o poză cu mine din copilărie și am descoperit că mama mea adevărată este cea pe care o credeam mătușa mea
Am găsit o poză cu mine din copilărie și am descoperit că mama mea adevărată este cea pe care o credeam mătușa mea
Ți-ai întâlnit iubirea vieții până acum?
Incepe quiz
Ți-ai întâlnit iubirea vieții până acum?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.