O tânără de 18 ani își dă fiul nou-născut spre adopție, copilul dispare a doua zi din spital

O tânără de 18 ani își dă fiul nou-născut spre adopție, copilul dispare a doua zi din spital

Redactor Divahair.ro

Uneori, părinții au impresia că pot decide soarta copiilor lor chiar dacă aceștia au trecut deja de vârsta maturității. Ei cred că știu ceea ce este mai bine pentru cei pe care i-au adus pe lume și uită că și ei sunt capabili să ia singuri hotărâri importante. O tânără de 18 ani și-a dat copilul spre adopție, obligată fiind de mama sa, iar mai apoi a decis să se întoarcă împotriva ei. Aceasta este povestea lor:

Emily Henson avea doar 18 ani când a rămas însărcinată cu copilul iubitului ei, eveniment care, la vremea aceea, părea o adevărată binecuvântare. Atât ea cât și tatăl copilului, Shaun, erau de-a dreptul încântați și pregătiți să-și aducă pe lume minunea, deși erau doar niște adolescenți.

Imagine cu o femeie gravidă alături de un bărbat care o mângâie pe burtă

Din păcate, fericirea întemeierii unei familii avea să le fie furată, căci doamna Henson, mama lui Emily, nu voia nici în ruptul capului să accepte o astfel de situație. Aceasta era considerată "conducătoarea" familiei, iar fiecare problemă sau situație dificilă întâmpinate se rezolvau doar după aprecierea sa. Ea avea, întotdeauna, ultimul cuvânt de spus.

"Este ridicol ca o adolescentă să crească un copil! Nu vom păstra copilul!", a strigat ea către fiica sa.

"Dar mamă! Este... Este prea târziu pentru un avort! Așa mi-au spus medicii! În plus, nu vreau să-mi abandonez copilul!", i-a explicat Emily.

"Poftim? Nu tu ești șefa aici, dragă! Știi ceva, există întotdeauna o soluție la orice problemă. După ce vei naște copilul, îl vom lăsa în spital!", a spus femeia cu fermitate.

Chiar dacă Emily și tatăl ei s-au opus ideei de a abandona copilul, într-un final, nu au avut de ales decât să accepte voința doamnei Henson. Femeia și-a obligat fiica să ascundă sarcina și, în plus de asta, s-a asigurat că ea și Shaun nu se mai pot vedea. Tânăra nu își dorea să stea departe de tatăl copilului ei, însă depindea financiar de mama sa și trebuia să sa supună regulilor impuse de ea.

Câteva luni mai târziu, în ziua în care și-a adus micuțul de lume, Emily s-a trezit, pur și simplu, plângând lângă minunea sa. Se simțea atât de vinovată să-și părăsească băiețelul și să-l dea spre adopție, mai ales pentru că aceasta nu era dorința sa.

 Imagine cuo mămică care își mângâie bebelușul

"Îmi pare atât de rău, dragul meu.Te văd pentru prima și ultima oară. Sper să o ierți pe mama pentru asta.", a spus ea, cu ochii în lacrimi.

Emily a părăsit spitalul la scurt timp după aceea și, din păcate, a plecat de acolo fără bebelușul său. În dimineața următoare, totuși, s-a întâmplat ceva de-a dreptul ciudat. Personalul spitalului descoperise că băiețelul nu mai era acolo. Imediat, medicul a sunat-o pe doamna Henson, care dormea, să îi dea vestea.

"Îmi pare rău că vă deranjez atât de devreme, doamnă Henson, dar nepotul dumneavoastră nu poate fi găsit niciunde! Credem că știm cine se află în spatele dispariției, așa că vă rugăm să veniți la spital cât mai curând posibil!", i-a spus el.

Imagine cu un pătuț de bebeluș gol într-o cameră de spital

"Cum poate copilul să dispară așa, pur și simplu? Josh, haide, avem nevoie de ....", a spus ea, extrem de supărată, în timp ce observa că partea de pat a soțului ei era goală.

Femeia l-a căutat peste tot prin casă pe partenerul ei, însă nu era de găsit. De asemenea, și Emily dispăruse. În acel moment, ea și-a amintit vorbele doctorului care o sunase cu scurt timp în urmă: "Credem că știm cine se află în spatele acestei dispariții..."

Imagine cu o femeie în vârstă care este gânditoare

"Nu se poate! Nu pot fi ei!", și-a zis ea, în timp ce a început să se îmbrace în grabă.

Atunci când a ajuns la spital, femeia a aflat că domnul Henson și fiica lor au luat copilul de acolo. Aceasta i-a putut vedea pe cei doi pe camerele de supraveghere. Din fericire pentru ea, până la sfârșitul zilei, polițiștii au reușit să dea de urma "hoților".

Emily, tatăl ei și bebelușul se aflau acasă la Shaun, iubitul tinerei. Doamna Henson a fost atât de furioasă să afle că soțul și fiica sa au îndrăznit să facă un asemenea lucru pe la spatele ei, însă nu avea nici cea mai mică idee ca ieșirile sale nu vor mai fi tolerate.

"Nu renunțăm la copil, Laura. Dacă ai de gând să ne forțezi din nou, las-o baltă! Domnilor ofițeri, soția mea o presează pe fiica mea să renunțe la copil, dar eu și fiica mea nu vrem asta!" a spus domnul Henson, în timp ce fiica sa a dat din cap și a declarat că nu vrea să își părăsească micuțul.

De asemenea, polițiștii au avertizat-o pe femeie că nu are niciun drept asupra fiicei sale, având în vedere că este majoră. Ea nu avea cum să o oblige să renunțe la copil, fapt care a enervat-o și mai tare.

"Nu uita ce am stabilit, Josh! Nu voi lăsa copilul să stea în casa MEA! La urma urmei, casa aceea este a mea! Este a mea!", a adăugat femeia, foarte supărată.

"Ei bine, Laura, poți să locuiești acolo singură, pentru că divorțez de tine! M-am săturat ca tu să iei decizii în locul nostru, al celorlalți. Emily a trebuit să-și fure copilul și să fugă din spital ca o hoață! Ne-am săturat de încăpățânarea ta... La revedere, Laura!", a exclamat domnul Henson.

Doamnei Henson nu-i venea să creadă că soțul și fiica sa au îndrăznit să se comporte așa cu ea. Era, pur și simplu, orbită de aroganța ei și nu putea să își observe nebunia. Aceasta a ieșit furioasă din casă, și s-a dus către locuința sa. În scurt timp, a semnat actele de divorț și a fost fericită să renunțe la mariajul său. Nu putea iubi un om care nu o asculta.

În timp ce procesul de divorț era în desfășurare, bărbatul și fiica sa au rămas să locuiască alături de iubitul fetei. Emily și Shaun s-au bucurat foarte mult să-și poată crește împreună copilul, căci asta își doreau de la bun început.

Imagine cu cun cuplu fericit care se joacă cu un bebeluș

Ca urmare a divorțului, domnul Henson a obținut jumătate din proprietatea pe care o avea alături de fosta sa soție, așa că s-a hotărât să i-o ofere unui chiriaș enervant. Chris era muzician și s-a asigurat că îi va face viața grea Laurei, care nu mai suporta să îl audă repetând. S-ar putea zice că, într-un final, karma a ajuns-o din urmă.

Între timp, Emily, Shaun, copilul și tatăl ei s-au mutat într-o casă nouă, iar de atunci au trăit împreună ca o familie fericită și liniștită.

Tu ce părere ai despre această poveste?

Citește și: O fetiță scrie o scrisoare către "tatăl ei din Ceruri", fără să știe că va primi un răspuns curând

Surse foto: iStock, UnsplashPexels, Pexels

Surse articol: Amomama

Articolul urmator
Și-a scos fiica adolescentă din testament și a lăsat-o pe drumuri, fără milă, pentru că a rămas însărcinată cu iubitului din liceu
Și-a scos fiica adolescentă din testament și a lăsat-o pe drumuri, fără milă, pentru că a rămas însărcinată cu iubitului din liceu
În ce zodie se va naște copilul tău?
Incepe quiz
În ce zodie se va naște copilul tău?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.