Părinții plănuiesc înmormântarea fiicei care "a murit" de 3 ori. Doi ani și jumătate mai târziu se întoarce acasă

Părinții plănuiesc înmormântarea fiicei care "a murit" de 3 ori. Doi ani și jumătate mai târziu se întoarce acasă

Redactor Divahair.ro

Au planificat înmormântarea fetiței lor de trei ori, crezând că nu va putea lupta cu boala ei, însă ea le-a dovedit că un suflet pur, oricât de micuț ar fi el, poate învinge orice rău atât timp cât este iubit. Reece și Laura Dunn, doi soți, au avut parte de șocul vieții atunci când fiica lor a fost diagnosticată cu cancer. Totuși, după doi ani și jumătate de luptă continuă, micuța le oferă o lecție importantă de viață.

Pentru familia Dunn, din Bagthorpe, 2020 va rămâne pentru totdeauna anul în care li s-a schimbat complet viața. Fiica lor, în vârstă de trei ani pe atunci, avea temperatură ridicată și probleme de respirație, iar, inițial, medicul a diagnosticat-o cu amigdalită. Totuși, nu aceasta era adevărata problemă a micuței. Câteva luni mai târziu, părinții ei au primit o veste teribilă: Isla-Mae avea leucemie acută limfoblastică. Reece și Laura nu au acceptat diagnosticul fiicei lor și au încercat să facă tot posibilul pentru a o ajuta să lupte cu boala ei.

Înainte de a fi internată în spital, Isla-Mae părea să fie bine și se comporta normal.

"Ne-am urcat în mașină, iar Isla încă se juca și zâmbea, așa că nu ne așteptam să fie ceva grav", a povestit Reece.

"Chiar și atunci când am lăsat-o pe ea și pe Laura la spitalul King's Mill, Isla s-a întors spre mine, a zâmbit și mi-a zis: "Ne vedem mai târziu, tati"", a adăugat el.

"Am spus: "Nu se poate să aibă cancer, ea aleargă de colo-colo!". Așa că l-am sunat pe Reece, iar el a spus același lucru - amândoi eram în faza de negare", a dezvăluit și Laura.

După ce a primit cruntul diagnostic, micuța a fost internată în spital și a început perioada de tratament și teste. Starea sa de sănătate era monitorizată constant, iar medicii urmăreau felul în care se dezvolta cancerul. A suportat mai multe operații pentru a i se îndepărta tumora, însă fetița a ajuns de trei ori în moarte clinică. Într-un final, după ce a fost extirpat cancerul, Isla-Mae a început chimioterapia. Tot atunci, a început și o perioadă extrem de îngrijorătoare pentru părinții ei. Reece și Laura au văzut-o pe fetița lor, cândva plină de viață, cum îți pierde podoaba capilară...

Chiar înainte de Crăciun, cei doi părinți și-au putut aduce fiica acasă de la spital, însă peste doar câteva săptămâni au fost nevoiți să o ducă înapoi. Micuța suferea de coagulare a sângelui și, în plus de asta, a fost infectată cu Covid-19 de două ori. Era atât de fragilă, iar viața sa atârna de un fir de ață. În acel moment, cuplului i-a venit tot mai greu să mai spere că Isla-Mae își va reveni. Chiar și după tratament, fetița a rămas foarte vulnerabilă la infecții. În timpul vacanței de Crăciun din 2021, ea s-a luptat cu o potențială infecție fungică.

La începutul anului 2022, Isla-Mae a început etapa finală de chimioterapie. Au fost efectuate teste în mod constant, iar fiecare dintre ele a confirmat minunea: cancerul a fost vindecat. Fetița a reușit să se lupte cu boala, mulțumită părinților ei care i-au fost aproape constant.

"Am organizat o mică petrecere de ceai pentru ea, cu tort. Suntem atât de mândri de ea. Prin ce a trecut a fost sfâșietor", a spus mămica, despre momentul în care a aflat că fiica sa s-a vindecat de această boală grea.

Pe tot parcursul călătoriei deloc plăcute, părinții lui Isla-Mae au fost un sprijin de neclintit pentru ea. În 2020, Laura a devenit, din nou, mamă de fetiță. Familia a descris acest moment ca fiind unul "dulce-amărui". Chiar au fost fericiți să aibă un nou copil, au decis să nu sărbătorească nașterea din cauza situației în care se afla fiica lor bolnavă. Iar acesta nu este singurul lucru la care au renunțat pentru a se putea concentra asupra luptei împotriva cancerului a fetiței lor. Cuplul a fost nevoit să renunțe la afacere, barul pe care îl aveau în Nottinghamshire.

"Am lăsat baltă pub-ul în iunie. Am simțit că trebuie să facem un pas înapoi. Căutăm să rămânem în acest domeniu, dar, deocamdată, trebuie să facem un pas înapoi. Nu știu cum am reușit, dar am făcut-o și ne-am sprijinit", povestește Reece.

Bărbatul a fost manager general al pub-ului Shepherd's Rest, însă el și familia sa au renunțat la afacere și au închiriat o casă nouă și se pregătesc pentru ceea ce va urma. Chiar dacă nu mai are cancer, Isla-Mae va fi supusă, în continuare, mai multor teste.

După ce a aflat că micuța sa suferă de o boală atât de grea, Reece a deschis un cont GoFundMe pentru a strânge 1.127,62 dolari (1.000 de lire sterline), banii necesari pentru toate intervențiile medicale. Din fericire, au existat peste trei sute de donatori, iar suma strânsă până acum este de aproximativ 7.614,30 dolari (6.750 de lire sterline).

"M-a făcut să apreciez lucrurile mărunte din viață, iar noi vrem doar să oferim aceeași speranță și altor părinți care ar putea trece prin același lucru - există lumină la capătul tunelului. Trebuie doar să continuați să mergeți mai departe.", a spus Laura, mama micuței, despre dramaticul eveniment prin care au trecut. În același timp, povestea lui Isla-Mae continuă să impresioneze o lume-ntreagă și să ofere speranță celor care trec printr-un episod negru al vieții.

Tu ce crezi despre această poveste emoționantă?

Citește și: O fetiță îngrijorată că o soră geamănă decedată se simte singură, își duce jucăria preferată la mormânt și găsește acolo o scrisoare

Surse foto: Facebook

Surse articol: Amomama, Nottinghampost, Thesun

Articolul urmator
"Nu i-aș dori asta nimănui". O femeie care a primit 1.000.000 de lire sterline la 17 ani dezvăluie de ce regretă atât de mult asta
"Nu i-aș dori asta nimănui". O femeie care a primit 1.000.000 de lire sterline la 17 ani dezvăluie de ce regretă atât de mult asta
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.