Prietene din copilărie si vecine află, după 60 de ani, că sunt, de fapt, surori

Prietene din copilărie si vecine află, după 60 de ani, că sunt, de fapt, surori

Redactor Divahair.ro

Sângele apă nu se face, fără doar și poate. Două surori s-au regăsit după multe decenii în care nici măcar nu au știut că ar avea și alte rude. Dar și de această dată, soarta și-a zis cuvântul și le-a adus aproape pe cele două femei, care aveau atât de mare nevoia una de cealaltă.

Povestea lui Kathy și Carrol este cu adevărat incredibilă. Totul a început atunci când Kathy, care a trăit toată viața fără să știe cine este tatăl ei biologic, s-a hotărât să plece în căutarea lui. Ei bine, după această lungă aventură, femeia nu și-a găsit doar tatăl, ci și sora, prietena ei dragă din copilărie.

Imagine cu Kathy în copilărieKathy în copilărie

Sursa foto: Youtube

Kathy s-a născut în februarie 1948. La vremea aceea, Hazel, mama ei, se despărțise de Clifford Hawkins. Bărbatul își găsise pe altcineva, o femeie pe nume Nancy, și hotărâse să își trăiască viața cu noua sa iubire. Cei doi s-au căsătorit în același an și tot atunci, în decembrie, au adus pe lume o fetiță. O chema Carrol.

Soarta a vrut ca micuțele Kathy și Carol să își trăiască copilăria împreună, deși cele două nu știau nimic despre legătura lor profundă. Au urmat aceeași școală, s-au împrietenit și chiar obișnuiau să se viziteze una pe cealaltă. Locuiau doar la o sută de metri distanță una de alta.

Kathy a crescut alături de două surori și un frate, însă nu și-a cunoscut niciodată tatăl, lucru care a deranjat-o foarte tare. La un moment dat, aceasta a decis că a venit momentul să-și găsească originile și a început să-l caute pe părintele ei. A început prin a-și verifica certificatul de naștere, unde a și descoperit numele tatălui ei. Ea era Kathleen Hawkins, în timp ce numele tatălui ei era Clifford. Chiar dacă nu făcuse rost de prea multe informații, și-a dat seama, totuși, de unde ar trebui să-și inițieze căutarea.

Imagine cu Kathy și tatăl ei înainte să moarăKathy și tatăl ei, Clifford Hawkins

Sursa foto: Youtube

Și așa a început să trimită scrisori tuturor bărbaților cu numele Clifford, a căror vârstă corespundea cu aceea pe care s-ar fi așteptat ea să o aibă tatăl ei. Au trecut luni întregi, însă femeia nu a primit niciun răspuns. Iar asta doar pentru că atunci când tatăl ei adevărat a primit scrisoarea, nu a văzut și numele mamei lui Kathy. S-a gândit că nu era posibil să aibă vreun copil cu altcineva, așa că a pus documentul într-un sertar, fără a-i da vreo importanță.

Carrol, cealaltă fiică a lui Clifford, a crescut în sânul familiei, alături de cei șapte frați ai ei. Atunci când părintele ei a primit scrisoarea cu pricina, a aflat și a discutat cu el despre asta. Bărbatul a asigurat-o că nu exista nicio posibilitate ca el să fie cel pe care îl căuta Kathy.

Timpul a început să se scurgă tot mai repede, iar adevărul trebuia să iasă cumva la iveală. Clifford fusese diagnosticat cu o boală incurabilă și mai avea de trăit doar câteva săptămâni. Carrol și-a dat seama că trebuie să facă ceva pentru tatăl ei înainte să moară, mai ales pentru că simțea că acea scrisoare avea un scop foarte important.

Kathy și Carrol

Sursa foto: Youtube

Într-o noapte, ea a sunat-o pe Kathy și a anunțat-o că bărbatul nu mai avea mult de trăit. Cele două au început să povestească diverse, iar mai apoi, și-au dezvăluit numele de familie. Imediat și-au dat seama că se cunoșteau și că au fost prietene atât de bune în copilărie.

La scurt timp după ce a vorbit cu sora sa și buna ei prietenă, Kathy s-a dus să-și vadă tatăl. Bărbatul a fost de acord să o întâlnească după ce a aflat cine era ea cu adevărat. Cei doi au avut parte de o reuniune foarte emoționantă, însă, din păcate, Clifford a murit trei săptămâni mai târziu. Deși a fost un moment foarte trist din viața celor două femei, acestea s-au bucurat extrem de mult că s-au regăsit. Iar Kathy era chiar mai fericită. Ea aflase, în sfârșit, cine era tatăl ei.

Tu ce crezi despre această poveste?

Citește și: Unui tată i se spune că fetița lui a murit la naștere. Decenii mai târziu, primește un mesaj de la ea

Surse articol: Amomama, Bbcgossip

Surse foto principală: Youtube

Surse foto: Youtube

Articolul urmator
Am aflat că cel mai bun prieten al meu de peste 10 ani este un actor plătit de familia mea pentru a-mi fi prieten...
Am aflat că cel mai bun prieten al meu de peste 10 ani este un actor plătit de familia mea pentru a-mi fi prieten...
Test varsta psihologica: cati ani ai, de fapt?
Incepe quiz
Test varsta psihologica: cati ani ai, de fapt?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.