Și-au dat primul sărut când erau preșcolari, dar viața i-a adus din nou împreună la maturitate. Sufletele pereche chiar există!

Și-au dat primul sărut când erau preșcolari, dar viața i-a adus din nou împreună la maturitate. Sufletele pereche chiar există!

Redactor Divahair.ro

Sunt tineri, se iubesc nespus de mult și speră să-și trăiască tot restul vieții împreună! Și, cel mai probabil, vor ajunge să facă asta, căci ajunge doar să le urmărim povestea pentru a înțelege că le-a fost dat, cu adevărat, să se întâlnească. Kadee Evenson și At Breet sunt dovada vie că sufletele pereche chiar există.

Kadee Evenson și At Breet sunt mai mult decât iubiți din liceu. Cei doi s-au cunoscut când erau mici și petreceau deseori timp împreună, pentru că rămâneau în grija mamei lui Kadee. Nu au reușit, totuși, să lege o prietenie în copilărie, dar au reluat legăturile puțin mai târziu, în gimnaziu.

S-au revăzut într-o zi, în timpul unei ore de sport, la școală, și au început să își trimită bilețele de dragoste în timpul lecțiilor. Și tot atunci au descoperit că albumele lor foto din copilărie erau pline cu poze cu ei doi. După cum era de așteptat, între ei a început o frumoasă poveste de iubire, însă ea a luat sfârșit atunci când tânăra a fost nevoită să se mute din oraș.

Imagine cu Kadee Evenson și At Breet în fața dubiței lor

Dar lucrurile nu aveau să se termine astfel și, în ultimul an de liceu, Kadee Evenson și At Breet s-au regăsit, iar de atunci nu și-au mai dat drumul unul altuia. Au reluat legătura, au făcut schimb de numerele de telefon... și frumoasa lor poveste de dragoste începută cu ani în urmă și-a continuat cursul firesc.

"Ne-am luat numerele de telefon unul altuia și din acel moment am fost lipiți de telefoanele noastre. Ne trimiteam mesaje constant unul altuia", a povestit Kadee.

Și lucrurile nu au făcut decât să evolueze din acel punct. Cei doi tineri și-au finalizat studiile și au hotărât să plece într-o frumoasă aventură împreună. Tocmai spiritul aventurier și dorința de explorare i-a legat, așa că excursia pe care au ales să o facă i-a ajutat să se conecteze la un nivel profund unul cu celălalt.

Crescuți amândoi într-un orășel din Minnesota, aceștia au plecat într-o călătorie de exact trei luni prin Statele Unite ale Americii. Nu s-au cazat în hoteluri scumpe și nici nu au vizitat cele mai luxoase restaurante, ci au plecat la drum cu o rulotă veche și au petrecut multe nopți în parcări sau în zone de camping, înconjurați de peisaje superbe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐖𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐓𝐫𝐚𝐯𝐞𝐥𝐞𝐫𝐬 (@kdandat)

După prima lor excursie împreună, Kadee Evenson și At Breet s-au stabilit în Florida, însă nu au renunțat la visul lor de a călători în întreaga lume. La momentul actual, renovează o dubă pentru a-și putea continua aventura. Mai mult de atât, cei doi dețin o pagină de Instagram unde postează deseori filmulețe amuzante despre viața în rulotă, dar și detalii despre excursiile lor.

Kadee speră ca această aventură să-i ajute să se apropie tot mai mult unul de altul, chiar dacă relația lor a evoluat treptat și până în acest moment. Sunt tineri, într-adevăr, dar au învățat cum se poate întreține o relație cu dragoste și respect. Mai mult de atât, încearcă să-i ajute și pe alții care se află într-o situație similară cu a lor și le oferă sfaturi de fiecare dată când au ocazia.

Ei au menționat că, într-o relație, este foarte important să iei lucrurile încet.

"Aveți toată viața înainte", spune Kadee.

"Întâlnește-te cu acea persoană care îți va fi cel mai bun prieten indiferent de situație", a mai adăugat ea.

At este de acord și spune că iubita sa îi este cea mai mare susținătoare, înainte de toate.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐖𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐓𝐫𝐚𝐯𝐞𝐥𝐞𝐫𝐬 (@kdandat)

"Este cea mai mare susținătoare a mea și cea mai bună prietenă a mea, așa cum sper să fiu și eu pentru ea. Nu simt niciodată că trebuie să mă rețin când sunt cu ea.", a menționat el

Povestea de dragoste a lui Kadee și At nu este una deloc banală, dar s-ar putea spun e că a treia oară a fost cu noroc. După trei încercări, cei doi au reușit să înceapă o relație, iar acum se bucură din plin de viața lor împreună.

Citește și: Povestea reală a 9 copii cu inimi de aur care au, cu drag, grijă de bătrâni, în ciuda vârstei lor extrem de fragede

Surse foto: Instagram, Instagram, Instagram

Surse articol: Lovewhatmatters

Articolul urmator
Toată copilăria i s-a spus că este o „maimuță”, din cauza semnului din naștere care-i acoperea 80% din corp. Cum arată acum, ajunsă la maturitate
Toată copilăria i s-a spus că este o „maimuță”, din cauza semnului din naștere care-i acoperea 80% din corp. Cum arată acum, ajunsă la maturitate
Micul dejun preferat dezvăluie când îți vei cunoaște sufletul pereche
Incepe quiz
Micul dejun preferat dezvăluie când îți vei cunoaște sufletul pereche

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.