Soțul a venit mai devreme de la serviciu pentru a-i face o surpriză soției. Ce a urmat le-a zdruncinat complet viața

Soțul a venit mai devreme de la serviciu pentru a-i face o surpriză soției. Ce a urmat le-a zdruncinat complet viața

Redactor Divahair.ro

Temelia oricărei relații de succes este încrederea, nu-i așa? Nicio căsnicie nu ar putea rezista fără ea. Dar ce se întâmplă atunci când este destrămată în cel mai neașteptat mod posibil? Ce se întâmplă atunci când sufletul tău pereche încearcă să te mintă constant, fără vreo remușcare? Mike, un bărbat de 34 de ani din Florida, ne-ar putea oferi răspunsul la această întrebare.

El s-a întors acasă de la serviciu cu o zi mai devreme pentru a-și surprinde plăcut soția, pe Beth, dar, din păcate, s-a ales cu un șoc îngrozitor. Ea nu era acasă, deși îl mințise că se pregătea de somn atunci când au vorbit pe FaceTime ultima oară.

 Imagine cu un bărbat îmbrăcat cu sacouSursa foto: Unsplash

Din cauza serviciului său, Mike este obligat să călătorească foarte mult. În general, este plecat de acasă de marți până joi de trei ori pe lună, iar soția sa obișnuiește să aibă grijă de cei doi copii ai lor, în vârstă de trei și cinci ani. Cuplul a angajat și o dădacă pentru că Beth are nevoie de ajutor, mai ales atunci când merge la cumpărături sau trebuie să îndeplinească alte sarcini.

Bărbatul a rezervat o excursie extravagantă la St. Martin pentru o întreagă săptămână drept cadou de aniversare, și abia aștepta să își surprindă soția. El a ajuns acasă dintr-o călătorie de serviciu cu o zi mai devreme decât era stabilit să vină, la ora 23:30. Se pare, totuși, că el a fost cel surprins. Într-adevăr, a rămas fără cuvinte atunci când a găsit-o acasă pe dădacă, dar pe soția sa nu.

Imagine cu o femeie care se joacă cu doi copii în dormitorSursa foto: Pexels

Mike și-a dat seama imediat că s-a întâmplat ceva, mai ales că soția sa îi spusese că se pregătește la somn în urmă cu trei ore. Dădaca, în schimb, a avut o altă poveste, iar bărbatul a aflat că Beth plecase de acasă pe la ora 22:00. Foarte surprins și deranjat de gestul soției sale, acesta i-a trimis un mesaj și a întrebat-o ce face pentru a vedea dacă îl va minți sau nu. Aceasta i-a răspuns imediat și i-a zis că era pe cale să se culce. Extrem de supărat, Mike a anunțat-o că este acasă și că așteaptă o explicație credibilă din partea ei.

Beth a venit cu o scuză, bineînțeles, și i-a zis soțului ei că a ieșit cu prietenii în oraș. Mai mult, aceasta i-a mai explicat că l-a mințit tocmai pentru că nu voia să îl supere deoarece a mers la distracție, în loc să petreacă timp cu micuții lor.

Bărbatul nu a putut crede povestea soției sale, mai ales pentru îl mai mințise și în trecut, așa că s-a decis să afle ce se întâmplă. El a instalat un GPS ascuns în mașina lui Beth și, ulterior, a aflat locația la care obișnuia să meargă soția sa constant. Apartamentul în cauză se afla la 30 de minute distanță de casa lor, iar femeia obișnuia să stea acolo între două și patru ore.

 Imagine cu o femeie la volanul unei mașiniSursa foto: Pexels

Pentru că își dorea să afle mai multe, Mike a angajat și un detectiv particular care să îl ajute în misiunea sa. El a urmărit-o pe Beth pentru câteva zile și a strâns suficiente dovezi pentru a-i dovedi infidelitatea. Inițial, nu a găsit nimic ciudat în comportamentul acesteia, dar nu a durat mult până când femeia s-a dat de gol.

Ea obișnuia să se întâlnească cu.... o altă femeie, îi făcea vizite și mergeau la restaurant împreună.  Într-o miercuri, detectivul particular a făcut marea descoperire. Se pare că Beth și femeia respectivă erau mai mult decât prietene sau, cel puțin, asta reieșea din gesturile lor. Cele două s-au sărutat, iar bărbatul care le urmărea a reușit să surprindă momentul. Imediat după, i-a trimis fotografia lui Mike și l-a înștiințat în legătură cu soția sa. Acesta a fost îngrozit de ceea ce a văzut și a hotărât să se întoarcă acasă de urgență, el fiind atunci din nou plecat într-o călătorie cu jobul.

 Imagine alb negru cu un bărbat care plângeSursa foto: Unsplash

Deși i-a arătat fotografiile soției sale, Beth a negat faptul că s-ar întâmpla ceva între ea și femeia respectivă și chiar a susținut cu tărie că sunt doar prietene. Mai mult, aceasta s-a supărat pentru că soțul ei îi invadase intimitatea.

Șocant sau nu în aceste condiții, Mike încă nu ia în calcul divorțul și speră că soția sa îi vă mărturisi adevărul. Între timp, a aflat și câteva detalii despre prietena lui Beth. Este singură, nu are copii și are cont de Facebook, dar nu o ține pe soția lui în lista de prieteni. Interesant acest ultim detaliu, nu?

Tu ce ai face în locul lui Mike? Ți se pare că scuza lui Beth este una credibilă? Eixstă și astfel de prietenii?

Citește și: Am o aventură cu un coleg de muncă și nu pot pune punct relației, dar îmi iubesc soțul

Sursă articol: Amomama

Surse foto: Pexels, Unsplash

Articolul urmator
Ce "lecție" ridicolă a ținut să-mi arate soțul meu doar pentru că nu i-am călcat cămașa
Ce "lecție" ridicolă a ținut să-mi arate soțul meu doar pentru că nu i-am călcat cămașa
Cum îți vei întâlni soțul?
Incepe quiz
Cum îți vei întâlni soțul?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.