„Soțul meu și-ar alege oricând cea mai bună prietenă în locul meu” - confesiunea unei femei rănite

„Soțul meu și-ar alege oricând cea mai bună prietenă în locul meu” - confesiunea unei femei rănite

Redactor Divahair.ro

Când doi oameni se iubesc, nimeni altcineva nu poate interveni în relația lor, fiindcă niciunul dintre ei nu permite acest lucru. Este un fel de regulă nescrisă pe care o cunoști și tu, nu-i așa? Aceasta este normalitatea, iar apariția unei alte persoane ar transforma cuplul într-un triunghi amoros.

Din păcate, multe căsnicii se destramă după ce unul dintre parteneri se apropie de cineva care îl poate face să se îndepărteze de jumătatea sa. Dar povestea de astăzi îți va dovedi că situația poate fi mai rea de atât, în cazul în care un alt om este poziționat de la început între cele două elemente ale întregului.

O femeie și-a exprimat nemulțumirea pe Reddit, după ce a realizat că a greșit când i-a permis soțului său să petreacă prea mult timp cu prietena lui cea mai bună. Soția nu a impus nicio limită, iar bărbatul a profitat la maximum de situația în care se afla. Vrei să știi ce s-a întâmplat la numai un an de la căsătoria celor doi? E de necrezut! Iată confesiunea ei:

„Am 29 de ani și ieri s-a împlinit un an de când m-am căsătorit. Am o relație de cinci ani cu bărbatul care mi-a devenit soț (30 de ani). El se cunoaște cu prietena lui cea mai bună, Sasha (30 de ani), de când erau foarte mici, pentru că au copilărit împreună. Știam asta și prietenia lor nu m-a deranjat la început. Dar lucrurile s-au schimbat când eu și soțul meu am început să avem o relație oficială. Sasha încerca întotdeauna (și încă o mai face) să se interpună între noi și la fiecare întâlnire la care am mers, ea era acolo întâmplător. Pentru mine era enervant, fiindcă soțul meu o lăsa să stea cu noi de fiecare dată.

Ieri a fost aniversarea nunții noastre, iar partenerul meu a uitat. Avea o excursie programată cu Sasha, dar eu nici măcar nu am știut despre asta până în momentul plecării. Nu m-am deranjat să îi spun că împlinim un an de la căsătorie, având în vedere că nu și-a amintit singur. În plus, cred că și-ar fi petrecut timpul tot cu Sasha, chiar dacă ar fi știut de semnificația zilei.”, a început ea să povestească.

Ce a urmat a făcut-o să realizeze că a fost mințită în toți acești ani și că nici soțul ei și nici prietena acestuia nu erau ceea ce păreau a fi.

„Nu m-am deranjat să-i spun la revedere, am ieșit în oraș, am decis să merg la cumpărături și să fac lucruri pentru mine. Apoi, mama lui m-a sunat să îmi ureze aniversare fericită și m-a întrebat unde este soțul meu pentru că nu răspundea la telefon. I-am spus unde se afla că nu și-a amintit de aniversarea noastră.

A fost șocată și mi-a spus că nu credea că Sasha și fiul ei mai au sentimente unul pentru celălalt. Am întrebat-o ce a vrut să spună, fiindcă eu nu știam nimic despre asta. Mi-a zis că au fost împreună în liceu. Cum era posibil? El îmi spusese că nu i-a plăcut niciodată de Sasha în acest mod.

Totul a început să devină mai clar acum. Poate că și-a amintit de aniversarea noastră, dar a ales să pretindă că nu a făcut-o pentru că o iubea pe Sasha. Dacă o iubea, ar fi putut să-mi spună înainte de a ne căsători. Aș fi fost rănită, dar pot să accept sentimentele și știu că nu pot fi controlate. Nu pot înțelege ce se întâmplă în acest moment... Sunt lipsită de putere și chiar nu înțeleg. Tot ce știu este că soțul meu nici măcar nu mă iubește.”, a concluzionat dezamăgită.

Femeie blondă supărată în timp ce vorbește la telefon.

Citește și: Soția mea m-a implorat să nu divorțez de ea, apoi am prins-o înșelând din nou

Utilizatorii platformei Reddit au reacționat imediat, oferindu-i sfaturi și sugestii. Vezi mai jos câteva dintre răspunsurile pe care le-a primit:

 • „Pariez că Sasha și-a amintit de aniversarea ta!”
 • „Cred că le face plăcere să fie împreună acum, pentru că este interzis (din moment ce el e căsătorit cu tine), dar dacă nu ai mai fi la mijloc, s-ar plictisi.”
 • „Soțul meu a avut mereu prietene, dar ultima prietenă a reprezentat unul dintre motivele pentru care căsătoria noastră s-a încheiat după 37 de ani.”
 • „Cu siguranță ea a plănuit asta! Încearcă să forțeze divorțul.”
 • „Ai pierdut 5 ani cu acest om. Nu mai sta pe gânduri! Nu mai accepta să fii în plus în propria căsnicie. Ține capul sus și pleacă! Meriți mai mult!”
 • „În mod clar, nu are niciun respect pentru relația voastră. Nici măcar nu pot să înțeleg de ce un soț nu îi spune soției sale că pleacă într-o călătorie. Îți poți da seama și tu că Sasha știe de aniversarea nunții tale și a plănuit asta. Îmi pare atât de rău!”

Pe lângă aceste mesaje încurajatoare, au existat și câteva critici, iar autoarea postării s-a văzut nevoită să răspundă acuzațiilor care i-au fost aduse. Unii oameni i-au spus că este vinovată pentru că nu a stabilit niște limite de la început și pentru că s-a complăcut în această situație. După ce și-a motivat alegerile, femeia a scris și continuarea poveștii. Lucrurile au luat o întorsătură destul de neplăcută pentru ea în momentul în care soțul s-a întors din călătorie.

„Aș vrea să vă spun că am crescut într-un centru de plasament și că viața mea nu a fost deloc roz. În momentul în care mi-am întâlnit soțul, am fost copleșită și bucuroasă de faptul că eram dorită și plăcută de cineva. Când lucrurile între noi au avansat, i-am ignorat toate greșelile pentru că am crezut că va fi singura persoană care m-ar fi acceptat. Știu că nu este un motiv bun, dar așa am gândit atunci și nici nu aveam prea multă încredere în mine. Ba chiar nu aveam respect față de propria persoană.

Unii dintre voi ați întrebat de ce nu am stabilit limite cu el și Sasha. Nu am făcut-o pentru că sunt de nedespărțit și mi-a fost teamă că va renunța la mine pentru ea. Nu am vrut să fiu din nou singură, am vrut să fiu fericită. Unii dintre voi cred că am făcut-o pentru că eram disperată. Sincer vorbind, eram foarte disperată! Chiar nu voiam să-l pierd. Am îndurat totul fiindcă îmi era frică să retrăiesc sentimentele din copilărie.”, a mărturisit femeia de 29 de ani.

Ce a urmat după întoarcerea soțului a făcut-o să realizeze că a greșit foarte mult când a acceptat atitudinea sfidătoare a partenerului timp de cinci ani.

„Soțul meu m-a sunat imediat ce s-a întors. I-am ignorat apelurile pentru că a trebuit să plec la serviciu. Sunt destul de sigură că a sunat de 100 de ori. Voia să știe unde eram. După muncă m-am dus direct acasă, am intrat și am văzut-o pe Sasha așezată pe blatul din bucătărie. Vorbea cu soțul meu zâmbind și râzând. În acel moment am vrut să țip și să plâng, a fost îngrozitor! Partenerul meu m-a văzut și a venit la mine. M-a întrebat unde am fost, dar i-am spus că trebuie să vorbim și l-am chemat sus. A continuat să mă întrebe ce s-a întâmplat…

Chiar m-am săturat, așa că i-am spus că vreau să divorțez pentru că a plecat într-o excursie cu o altă femeie, deși era aniversarea noastră. Am plâns și am țipat până n-am mai putut și tot ce a făcut el a fost să stea acolo uitându-se la mine. Am fost atât de frustrată încât l-am întrebat dacă are ceva de spus și tot ce a putut face a fost să se gândească la ea. Mi-a zis să nu mai țip, fiindcă Sasha era acolo și se putea simți jignită dacă ar afla că eu nu pot avea încredere în ea. A fost picătura care a umplut paharul. Am plecat și data viitoare când îl voi vedea vom fi cu actele de divorț în mână.

Nu o să mai plâng, am înțeles că merit mai mult. În prezent, caut avocați și voi începe rapid procesul. M-a șocat îndrăzneala lui, mai ales după tot ce am făcut pentru el… Este clar că a ales-o pe Sasha fiindcă, deși nu era în aceeași cameră cu noi, s-a gândit la ea și la sentimentele ei.”, a spus în încheiere.

Așa cum era normal, internauții au lăsat comentarii și la continuarea poveștii, spunându-i soției rănite că a luat cea mai bună decizie. Iată cum au încercat să o încurajeze:

 • „I-ai spus cum te simți și s-a gândit doar la Sasha? E atât de fraier și mă bucur că ai divorțat de el.”
 • „Am spus că o va alege întotdeauna, dar nu credeam că este atât de insensibil.”
 • „Tocmai am citit ce ți s-a întâmplat și nu sunt o persoană violentă. Dar asta a declanșat ceva în mine... sunt atât de supărată - supărată și rănită pentru felul în care te-au tratat amândoi.”
 • „Nu pot să înțeleg oamenii ca el. De ce nu s-a căsătorit cu ea? De ce a adus pe altcineva în povestea lor? Totul e atât de încurcat...”
 • „Oamenii ca el nu merită lacrimile tale. Sper că te vei putea uita în urmă peste 6 luni și vei putea spune că doar te-au făcut mai puternică. Știi acum că meriți mai mult decât atât, meriți dragoste și ești capabilă să găsești pe cineva care să te iubească.”

Tu ce sfaturi i-ai oferi dacă ai ști că vorbele tale ar putea să o ajute să se simtă mai bine? Este evident că o parte din vină îi aparține, dar nicio femeie nu merită să fie tratată așa de bărbatul pe care îl iubește.

Citește și: Am descoperit că iubitul meu are cont activ pe o rețea de dating

Surse foto: iStock

Surse articol: Reddit, Reddit

Articolul urmator
Soțul meu m-a făcut să plâng în timp ce discuta cu părinții despre căsnicia noastră
Soțul meu m-a făcut să plâng în timp ce discuta cu părinții despre căsnicia noastră
Esti o buna prietena sau nu?
Incepe quiz
Esti o buna prietena sau nu?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.