Te rog să crezi că, în timp, vei ajunge acolo unde trebuie să fii

Te rog să crezi că, în timp, vei ajunge acolo unde trebuie să fii

Redactor Divahair.ro

Nimic din tot ce trăiești nu este întâmplător și fiecare eveniment din viața ta are un rol. Poate că visezi să fii în alt loc, să te afli la un alt nivel din punct de vedere profesional sau să te odihnești în brațele marii tale iubiri.

Nu trebuie să îți pierzi speranța dacă nu ai trăit deja toate aventurile pe care le dorești! La momentul potrivit, vei bifa, cu siguranță, cele mai mari dorințe pe care le-ai avut vreodată. Trecerea timpului te va purta spre necunoscut și te va duce acolo unde trebuie să ajungi. Dacă astăzi nu ești unde ai vrea să fii, înseamnă că mai ai ceva de învățat. Poate fi vorba de încă o lecție sau de mai multe capitole menite să te pregătească pentru ce va urma.

Femeie încrezătoare cu părul lung și blond, în timp ce bea o cafea și se uită în zare.

Nu este cazul să privești întârzierea ca pe o pedeapsă sau ca pe o tortură. De fapt, această escală îți permite să îți construiești toate resursele de care ai nevoie pentru a obține succesul mult dorit.

Este important să conștientizezi că deja te îndrepți în direcția în care vrei să mergi. Doar pentru că progresul nu este atât de rapid pe cât ți-ai imaginat, nu înseamnă că el nu există. Fiecare om are propriul său ritm și traseul prin viață și-l face singur, în funcție de propriile alegeri. Nu există un plan pe care să îl respecte pentru a ajunge mai repede la destinație.

Nimeni nu a găsit o cale prin care să evolueze peste noapte, fără să depună efort sau fără să facă anumite sacrificii...

Poți avea toți mentorii și îndrumătorii din lume, dar tot în ritmul tău vei progresa. Ei îți vor da sfaturi bazate pe experiențele lor, însă, e posibil să nu se aplice și în cazul tău. Tot tu trebuie să decizi cum se potrivesc aceste recomandări în contextul vieții tale, mai ales că fiecare poveste este diferită.

Te rog să mă crezi când îți spun că, în timp, vei ajunge acolo unde trebuie să fii. Nu urma exemplul negativ al celor care dau un pas înapoi când nu iese totul cum vor ei. Evită să renunți la luptă dacă pierzi o singură bătălie! Mai bine te ambiționezi și muncești mai mult, astfel încât să obții satisfacții mai mari la final.

Nu ești pe calea greșită dacă ai eșuat o dată sau de câteva ori. Pur și simplu, ai de înfruntat obstacole și da, ele există și pe drumul corect. Traseul spre succes nu este unul ușor, ci unul destul de complicat pe care doar cei puternici reușesc să-l parcurgă până la capăt. Să-ți spun un secret! Dacă faci patru pași în față și trei înapoi, tot există un progres. Acel pas la care nu ai renunțat este cheia ta către viața pe care o vrei. Cu cât vei avea parte de mai multe încercări, cu atât te vei apropia mai tare de locul în care vrei să fii.

De asemenea, poți să îți schimbi și direcția pe parcurs. Ai tot dreptul să îți iei o pauză, să te odihnești, iar apoi să regândești următorii pași.

Alegerea unei direcții diferite nu înseamnă renunțare. A-ți schimba părerea nu înseamnă să renunți. Să ai îndoieli și momente în care te întrebi dacă nu cumva ar trebui să îți faci bagajele și să dispari nu înseamnă să dai înapoi. Să te predai procesului nu înseamnă să renunți. Înseamnă că, pur și simplu, încerci din nou, dar într-un alt mod.

Lucrurile care îți sunt destinate vor veni ușor, dar să nu crezi că nu vei munci pentru ele. Unii oameni cred că „ușor” înseamnă să nu ai parte de greutăți. Dar nu este așa! De fapt, înseamnă că, în ciuda piedicilor, alegi același scop, obiectiv sau persoană de nenumărate ori. Decizia este ușoară, dar procesul nu este întotdeauna simplu. Și, din păcate, foarte des facem confuzie între cele două. Alteori, ne îngreunăm singuri procesele prin care trecem. Ceea ce vrem să știm cu adevărat este „Sunt suficient de vrednic/ă pentru asta?”. Acesta este un act de autosabotaj.

Leacul pentru autosabotaj este determinarea. Mai puține întrebări și mai multe fapte! Poți acționa dezordonat, poți greși, dar este important să încerci.

Știu că ai o dorință și un scop în inimă, iar ele te fac întotdeauna să mergi mai departe. Nu uita ce te motivează și nu îți pierde niciodată speranța! Te rog să crezi că, în timp, vei ajunge acolo unde îți dorești să fii. Poate mai ai doar un pas, așa că nu renunța când ești atât de aproape!

Acest articol este o adaptare a articolului redactat de Arlene Ambrose, selfcare coach și redactor la Collective.

Citește și: Tocmai am "ieșit", brusc, din depresia mea de 16 ani. Sunt fericită dintr-o dată. Ce înseamnă asta?

Surse foto: Unsplash

Surse articol: CollectiveHiddengemprofilesQuotecatalog

Articolul urmator
Să vezi și să nu crezi! Această femeie susține că este îndrăgostită de un...gard
Să vezi și să nu crezi! Această femeie susține că este îndrăgostită de un...gard
Unde vei ajunge dupa moarte?
Incepe quiz
Unde vei ajunge dupa moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.