Un băiat a ajuns pe drumuri chiar în ziua în care a împlinit 18 ani după ce mama lui l-a dat afară din casă

Un băiat a ajuns pe drumuri chiar în ziua în care a împlinit 18 ani după ce mama lui l-a dat afară din casă

Redactor Divahair.ro

Exact în ziua în care a devenit major, un băiat din California a fost pur și simplu alungat de propria sa mamă, după ce aceasta i-a adus la cunoștință că nu mai este obligată să îl ajute. Singur, fără casă, fără ajutor și fără speranță, adolescentul a fost nevoit să doarmă pe străzile din Salt Lake City până să găsească o soluție.

Un adolescent din California, Statele Unite, pe nume Sergei, a avut parte de o zi de naștere sfâșietor de tristă, chiar cu ocazia majoratului său. În loc să se distreze, tânărul s-a confruntat cu un șoc imens când mama lui a decis să îl dea afară din casă spunând că acum, că e major, nu mai este nevoită să aibă grijă de el.

Cea care i-a dat naștere a considerat că se poate „descotorosi” de copilul său chiar în ziua în care acesta avea să devină major și fără să stea pe gânduri, dis de dimineață, l-a scos pe Sergei în stradă și l-a lăsat să se descurce de unul singur.

O femeie și-a găsit mama pe stradă, fără adăpost, după 15 ani de la ultima lor întâlnire

Povestea sa a devenit cunoscută prin intermediul unui videoclip distribuit de zeci de ori pe rețelele de socializare și în special pe TikTok, acolo unde a fost publicat pentru prima dată. În imaginile filmate de un bărbat, se vede cum adolescentul arăta abătut și trist în timp ce relata povestea sfâșietoare despre decizia categorică luată de unicul său părinte. A fost abandonat de singura persoană în care avea încredere, mama sa. A fost lăsat de izbeliște, fără o direcție în viață, fără bani, fără casă, fără speranțe. Bărbatul care a decis să îl filmeze l-a abordat în momentul în care Sergei ar fi întrebat dacă nu cumva știe un loc unde ar putea rămâne peste noapte. De acolo, povestea emoționantă și tristă l-a făcut pe interlocutor să lăcrimeze și să decidă să ceară ajutor în numele băiatului.

Băiat îngrijorat răspunzând unor întrebări legate de povestea sa de viață.

Întrebat de cât timp a rămas pe stradă, Sergei a răspuns: „De astăzi. Astăzi este ziua mea, împlinesc 18 ani”. Tristețea profundă, vizibilă în ochii lui în timp ce își depăna lupta pentru a supraviețui în ziua sa specială, a fost de-a dreptul copleșitoare. În timp ce vorbea despre cele întâmplate, vocea îi tremura, ochii îi erau îngândurați și lipsiți de strălucire, scăldați în lacrimi pe care încerca în zadar să și le rețină.

Bărbatul l-a întrebat pe adolescent care este planul lui și cum crede că se va descurca. Fără să stea prea mult pe gânduri, cu vocea lipsită de viață, Sergei a răspuns că își dorește să se întoarcă în California pentru a-și continua studiile, dar deocamdată nu știe ce va face, fiind axat momentan numai pe supraviețuire. Când i s-a cerut să își dezvăluie cele trei dorințe pe care și le-a pus de ziua lui, băiatul a răspuns stingher că ar fi dat orice ca tatăl său să fie încă în viață, că ar vrea să își revadă surorile și că, cel mai important, își dorește să supraviețuiască.

@homesforhomeless 💔😢 #homeless #viral ♬ Sad Emotional Piano - DS Productions

Internauții au reacționat imediat

Majoritatea internauților care au ascultat cu atenție povestea băiatului au reacționat imediat în comentarii, spunând că este o întâmplare extrem de tristă și că și-ar dori să îl ajute. O femeie a precizat la scurt timp după publicarea imaginilor că ea nu ar putea face niciodată așa ceva copiilor ei, căci „a fi părinte durează o viață întreagă, nu doar până ce copilul tău împlinește 18 ani”. Un alt internaut a reacționat vizavi de privirea tristă și sfâșietoare a tânărului, adăugând că „ochii lui spun întreaga poveste”.

Pe lângă comentariile menite să îl încurajeze pe Sergei, există și zeci de mesaje adresate mamei sale, prin care oamenii au tras-o pe femeie la răspundere. „Unii oameni nici nu ar merita să fie părinți. Sper din suflet ca tânărul acesta să aibă succes în viață și să îi demonstreze femeii căreia îi spune mamă că a reușit și fără ajutorul ei”, a scris o tânără.

Un bărbat a adoptat o fetiță respinsă de 20 de familii. „Când am ținut-o prima dată în brațe, am fost copleșit de bucurie”

Un alt utilizator al TikTok-ului și-a adus chiar proprii copii în discuție, menționând că nu ar putea niciodată să își alunge fiicele în stradă, chiar dacă au peste 30 de ani. Întreaga platformă a fost acaparată de părerile, încurajările și ofertele de ajutor ale internauților pentru Sergei.

Într-un final, după câteva luni, Sergei a fost găsit cu ajutorul Instagramului, iar acesta le-a mulțumit oamenilor pentru sprijinul moral pe care i l-au acordat în cea mai grea zi din viața lui.

Surse foto: Unsplash, TikTok

Surse articol: Amo Mama

Articolul urmator
Soțul meu a dispărut fără urmă în ziua nunții. Am dat nas în nas cu el după 17 ani, la biserică
Soțul meu a dispărut fără urmă în ziua nunții. Am dat nas în nas cu el după 17 ani, la biserică
Ce incapere din casa ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce incapere din casa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.