Un băiețel le cere părinților să adopte o fetiță abandonată, mama realizează că este fiica ei biologică

Un băiețel le cere părinților să adopte o fetiță abandonată, mama realizează că este fiica ei biologică

Redactor Divahair.ro

Jack, un băiețel de opt ani, a cunoscut o fată puțin mai mare decât el, al cărei tată a abandonat-o. A dus-o acasă și i-a implorat pe părinți să o adopte, dar aceștia au fost sceptici la început. În schimb, au sunat la poliție, iar apoi mama lui Jack a aflat adevărul șocant despre trecutul fetei.

Jack s-a apropiat de o fată care stătea singură și părea tristă într-un colț al terenului de joacă, dintr-un cartier din Connecticut. Era și singur în acel moment, iar mama lui îi permitea să meargă acolo, tocmai pentru că era aproape de casa lor. Nu erau alți copii, iar fata părea că avea nevoie de un prieten.

Fată blondă care stă singură și tristă la locul de joacă din parc.

„Hei! Ți-ar plăcea sa te joci cu mine?” , a întrebat el timid.

„Vreau să mă joc, dar sunt obosită și înfometată.”, a răspuns fata.

Părea să aibă vârsta lui sau să fie puțin mai mare, dar Jack nu înțelegea de ce a venit la locul de joacă dacă nu voia să se joace.

„Atunci ar trebui să te duci acasă, să te odihnești și să mănânci.”, a sugerat Jack politicos, dar fata l-a privit cu ochii mari, afișând cea mai tristă expresie pe care o văzuse el vreodată.

„Am așteptat ca tatăl meu să mă ia, dar nu a venit și nu știu unde suntem.”, a răspuns aceasta.

„Care e numele tău?", a continuat Jack.

„Linda.”, a rostit ea aproape fără glas.

„Când vine tatăl tău?”, a dus Jack discuția mai departe.

„Nu știu.", s-a întristat fata și mai tare.

„De cat timp esti aici?", a întrebat băiatul curios.

„Cred că... două zile.”, a răspuns Linda, uitându-se la pantofi și mușcându-și buzele.
Lui Jack nu-i venea să creadă. Deși avea doar opt ani, a știut imediat că ceva nu era în regulă. Mama lui i-a permis să stea singur afară câteva ore, dar știa că ea nu l-ar fi lăsat niciodată în parc timp de câteva zile.

„Asta nu e bine! S-a întâmplat ceva?”, a mai întrebat Jack îngrijorat.

Dar Linda nu era la fel de îngrijorată, părea că s-a resemnat, i-a dat impresia că asta se întâmpla des și ea era oarecum obișnuită cu situația. Dar tristețea tot nu i se putea șterge de pe chip. Jack se simțea groaznic să o vadă așa, i s-a făcut milă de ea, așa că a decis să o aducă acasă. S-a gândit că mama lui o va hrăni și apoi va chema pe cineva pentru ajutor. Linda a fost de acord să meargă cu el pentru că locuința lui era în apropiere și chiar avea nevoie de niște adulți care să o ajute.

„Ai spus că este copilul tău adoptiv? Am avut noroc...”

Mama lui Jack, Georgina, a fost șocată când a aflat de la fiul ei ce se întâmplase cu Linda. I-a zâmbit cu multă căldură fetei și a poftit-o la cină. Au mâncat împreună, iar fata chiar a râs la glumele și zâmbetele lui Jack.

Jack s-a simțit minunat pe tot parcursul serii în care Linda s-a jucat cu el. Au stat ore întregi în dormitorul lui plin cu jucării. Când ea a adormit, frântă, pe patul lui, băiatul a ieșit să-i spună mamei.

„Aoleu, biata fată!”, a oftat Georgina.

„Mamă, poți s-o adopti? Cred că a fost abandonată. O poți adopta, iar eu pot avea o soră!”, a sugerat Jack fericit.

„Nu este atât de simplu, dragă. Are o familie și s-ar fi putut întâmpla ceva. Trebuie să sunăm la Asistența Socială.”, a continuat mama lui, mângâindu-l pe cap.

„Dar ea arată deja ca sora mea. Va funcționa, crede-mă!”, a insistat băiatul de opt ani.

Georgina i-a zâmbit băiatului ei și i-a spus să-și termine temele. Când tatăl lui Jack a ajuns acasă, cei doi adulți au discutat problema și amândoi au fost de acord să cheme poliția. Femeia le-a spus ofițerilor că fata a stat în parc mai bine de două zile și că a vorbit doar despre un posibil tată. Oamenii legii i-au asigurat că de dimineață vor avea la ușă pe cineva de la Protecția Copilului care le va sări în ajutor.

Jack a fost încântat că Linda și-a petrecut noaptea alături de el, iar a doua zi au mâncat clătite și au râs împreună la micul dejun. Din păcate, autoritățile au ajuns acolo destul de devreme, împreună cu doamna de la serviciile sociale, care deja găsise un dosar despre Linda și tatăl ei. Se pare că, în trecut, au existat mai multe cazuri de abuz și neglijență, dar bărbatul promisese că se va schimba.

După ce a aflat că Linda va trebui să fie dată în plasament de cei de la Protecția Copilului, Jack și-a implorat părinții să devină familia adoptivă a Lindei și, în cele din urmă, aceștia au fost de acord. Îi plăcea să aibă o soră și se jucau împreună tot timpul la locul de joacă, iar fetița zâmbea din ce în ce mai mult și viața era, în sfârșit, bună și pentru ea.

Soră și frate care se distrează împreună, stând în pijamale.

Într-o zi, familia a descoperit că Linda suferea de anemie și au dus-o la spital. Nimeni nu îi cunoștea grupa de sânge, așa că au testat-o și, din fericire, se potrivea cu sângele Georginei, așa că a făcut o transfuzie. Linda s-a însănătoșit imediat, iar medicul pediatru a fost surprins.

„Ai spus că este copilul tău adoptiv? Am avut noroc pentru că sunt foarte rare cazurile în care părinții adoptivi au aceeași grupă de sanguină ca a copiilor.”, a comentat doctorul Morris și a părăsit camera.

După acea zi, Georgina a avut o senzație de gol în stomac. Oamenii din jur vorbeau deja despre asemănarea dintre Linda și Jack, iar asta a făcut-o să se gândească la fiica pe care a pierdut-o cu mult timp în urmă.

Femeia a adus pe lume o fată frumoasă cu un an înainte de a-l întâlni pe tatăl lui Jack, dar fostul ei partener a răpit-o pe micuță și nu a reușit să-i găsească niciodată. Poliția i-a spus chiar să nu mai spere la o revedere, pentru că probabil că amândoi erau morți.

Georgina nu s-a gândit niciodată la fiica ei când Jack i-a spus pentru prima dată că Linda arată de parcă ar fi sora lui. Dar sentimentul din interiorul ei s-a intensificat în fiecare zi după acea internare la spital și trebuia să afle ce se întâmpla.

Soțul său i-a sugerat să facă un test ADN, iar rezultatele le-au confirmat suspiciunile. Linda era fetița pe care fostul ei iubit o furase direct din maternitate. Aceasta însemna că Linda nu mai avea nevoie de părinți adoptivi, pentru că ea avea deja o mamă biologică și un tată vitreg.

Cuplul le-a împărtășit vestea copiilor și au plâns de fericire, fiind foarte încântați că sunt frați. Linda a devenit imediat fetița mamei, iar tatălui lui Jack i-a plăcut ideea de a deveni, peste noapte, tătic de fată.
Între timp, polițiștii l-au prins pe fostul iubit al Georginei și l-au închis pentru mai multe acuzații, inclusiv răpire și abandon de copii.

Ce putem învăța din această poveste?

Aproape toate coincidențele se întâmplă cu un motiv. Unii oameni ar putea considera că situația acestei familii ține de soartă, având în vedere că Jack a dus acasă o fată abandonată, iar ea s-a dovedit a fi sora lui biologică.

Copiii ar trebui duși la medic la medic de fiecare dată când au o problemă. Dacă ești părinte, ar trebui să fii mereu la curent cu istoricul medical al micuților tăi. Linda suferea de anemie și a fost norocoasă că a întâlnit-o la timp pe Georgina, mama ei biologică, pentru a-i putea dona sânge.

Citește și: Un cuplu află că fiul lor adoptiv mai are doi frați și pornesc, disperați, în căutarea acestora

Sursă articol: Amomama

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Soțul i-a murit în ziua nunții, dar femeia i-a adus fiica pe lume după trei ani. Copila seamănă leit cu el!
Soțul i-a murit în ziua nunții, dar femeia i-a adus fiica pe lume după trei ani. Copila seamănă leit cu el!
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii
Incepe quiz
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (352)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.