Un bărbat a ascultat mesajul primit de la amantă fără să-și dea seama că soția lui a auzit fiecare cuvânt

Un bărbat a ascultat mesajul primit de la amantă fără să-și dea seama că soția lui a auzit fiecare cuvânt

Redactor Divahair.ro

Sinceritatea este cea mai de preț virtute într-o relație, căci nimic durabil nu se poate construi dacă unul dintre parteneri sau chiar ambii fac loc minciunilor între ei. Infidelitatea și lipsa sincerității pot rupe inima în bucăți persoanei de lângă tine, așa că trebuie să te gândești de două ori înainte să faci o greșeală față de ea.

Un cuplu se poate destrăma din multe motive, dar adulterul se numără printre cele mai dureroase și cele mai des întâlnite. Dacă începi să vorbești, să te întâlnești și chiar să ai parte de momente intime cu o altă persoană, îți bați joc de alegerea inițială și de sufletul care te iubește sincer.

Un bărbat infidel și-a dat seama că adevărul iese la iveală în cele din urmă, dar asta abia după ce a primit o lecție usturătoare din partea Universului. În cazul său, karma și-a făcut treaba și i-a salvat soția din căsnicia toxică în care era prinsă. Cei doi mergeau liniștiți cu mașina și, la un moment dat, bărbatul a tras pe dreapta, a coborât și a pus telefonul la ureche. Partenera sa nu avea nicio bănuială în legătură cu descoperirea îngrozitoare pe care avea să o facă despre el. A crezut că a primit un apel important de la serviciu și că trebuie să răspundă. Dar adevăratul motiv pentru care a coborât din mașină era altul.

Se pare că primise un mesaj vocal de la amanta sa și a vrut neapărat să îl asculte, departe de urechile soției. Dar, pe moment, nu a realizat că telefonul său era conectat prin Bluetooth la sistemul audio al mașinii. A deschis mesajul și a observat că nu se auzea nimic, deși părea că acesta este redat. Pentru că nu a înțeles ce se întâmplă, a dat play încă o dată înregistrării.

În tot acest timp, soția lui, rămasă în mașină, auzise întregul mesaj. Prima oară nu i-a venit să creadă, dar, în ciuda șocului, a reușit să filmeze totul când soțul a apăsat a doua oară pe redare. L-a filmat pe el în fața mașinii, în timp ce ținea telefonul la ureche, în speranța că va auzi vocea amantei. Pe fundal răsunau următoarele cuvinte: „Bună, iubirea mea! De ce nu mi-ai trimis un mesaj? Ești cu soția ta sau ce?”.

Probabil îți poți da seama ce a urmat... căsnicia celor doi a luat sfârșit chiar în acel moment și soția a găsit o cale de răzbunare. A publicat în mediul online dovada adulterului, din dorința de a-i da fostului partener o lecție.

Filmulețul cu pricina a ajuns viral pe Youtube și a stârnit foarte multe reacții. Iată ce au comentat internauții:

„Femeia ar trebui să fie aplaudată pentru că a fost pregătită să filmeze la momentul potrivit.”

„Cea mai bună calitate a unei ființe umane ar trebui să fie onestitatea în orice moment.”

„Nu există nimic ascuns care să nu se afle.”

„Sincere condoleanțe pentru familia lui. Cred că omul ăsta trebuie să fie aproape mort... La ce se aștepta dacă umblă cu altele având o nevastă? Era mai bine să încheie relația...”

„Sper că, pe lângă curajul de a publica filmulețul, a avut și curajul să îl părăsească pentru că și demnitatea este o valoare.”

„Săraca femeie, ce bine că și-a dat seama!”

„Unii nu înțeleg că totul se află mai devreme sau mai târziu. Nu știu de ce oamenii mint. Poate karma întârzie, dar ea vine întotdeauna.”

Tu ce părere ai despre această situație? Ar trebui privită mai mult ca o lecție pentru toți oamenii care înșală și au impresia că nu vor fi prinși niciodată.

Un bărbat cu cancer în stadiul 4 și-a suspectat soția de infidelitate și a instalat GPS în mașina ei

Surse foto: iStock

Surse articol: AmomamaYoutube

Articolul urmator
S-a căsătorit cu femeia iubită fără să-i pese că ea era deja însărcinată cu alt bărbat
S-a căsătorit cu femeia iubită fără să-i pese că ea era deja însărcinată cu alt bărbat
Stii sa iti dai seama cand un barbat NU e potrivit pentru tine?
Incepe quiz
Stii sa iti dai seama cand un barbat NU e potrivit pentru tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.