Un bărbat refuză să-și facă test ADN chiar dacă află că logodnica lui a fost adoptată și suspectează că ar fi rude

Un bărbat refuză să-și facă test ADN chiar dacă află că logodnica lui a fost adoptată și suspectează că ar fi rude

Redactor Divahair.ro

Cum ai reacționa dacă jumătatea ta ți-ar cere să faceți un test ADN pentru a vedea dacă nu cumva sunteți frați biologici? Știm, sună ciudat, dar există și cazuri de acest gen. Un bărbat refuză să facă acest test cu logodnica sa, deși nu are un motiv prea bun pentru care nu-și dorește să facă asta. Femeia, care a fost adoptată, vrea să afle mai multe despre familia ei, însă partenerul său nu îi permite. Oare de ce?

George se confruntă cu o situație foarte ciudată în relația de cuplu și a hotărât să își împărtășească povestea cu utilizatorii platformei Reddit. Logodnica sa vrea să facă un test ADN cu el pentru a se asigura că nu sunt frați.

Maria a devenit paranoică după ce a citit un articol pe internet. Ea a fost adoptată și nu are nici cea mai mică idee ce se întâmplase cu familia sa biologică. Tot ceea ce știe este faptul că femeia care i-a dat viață este o damă de companie cunoscută, care a avut mulți parteneri.

În articolul care a făcut-o să-și pună semne de întrebare în legătură cu relația ei, aceasta a citit povestea unui cuplu care a avut parte de o surpriză teribilă după șase luni de căsătorie. Mai exact, femeia și bărbatul, amândoi fiind adoptați, au aflat că erau, de fapt, frați biologici. Tocmai de aceea, acum, Maria este panicată și vrea să afle dacă nu cumva logodnicul ei îi este frate. Dorește să facă un test ADN pentru a se liniști, însă bărbatul nu este de acord cu asta.

George nu crede că acest lucru ar putea fi posibil, având în vedere că părinții săi sunt oameni credincioși care și-au fost dintotdeauna loiali unul altuia.

"Cred că este ridicolă. Nu vreau să irosesc banii pentru a ne face un test ADN. Nu vreau ca ADN-ul meu să stea într-o bază de date în care poate fi piratat. De asemenea, nu vreau ca datele mele să stea pe un site unde oricine mă poate găsi. Asta mă înfurie", a scris bărbatul în postarea sa.

De asemenea, bărbatul nu este deloc interesat de trecutul logodnicei sale. El crede că, dacă soția sa va face testul și va afla mai multe despre rudele sale, și-ar putea da seama că este înrudită cu oameni răi. El nu vrea să fie părtașul unei astfel de situații.

"De asemenea, nu vreau ca jumătate din componența genetică a viitorilor mei copii să stea într-o bază de date corporativă "confidențială"", a mai scris el.

Mai mult de atât, George a menționat că nu poate face un astfel de test pentru că ar fi o dovadă de lipsă de respect față de părinții săi. Cum să insinueze că mama sau tatăl au fost infideli și că și-ar fi putut abandona copilul?

Însă problema este, de fapt, că Maria nu vrea să îi ofere înțelegere partenerului ei. Ea s-a supărat foarte tare pentru că este nu este dispus să facă testul, așa că a plecat de acasă și nici nu mai răspunde la telefon.

femeie care plange dupa o cearta cu partenerul

Totuși, ceva pare să fi putred la mijloc, iar alți utilizatori ai platformei Reddit consideră că George are ceva de ascuns. Mulți dintre ei i-au lăsat comentarii la postare prin care își oferă sfatul sau părerea. Iată câteva dintre ele:

"Mai bine te retragi din viața ei și o lași să se căsătorească cu o persoană care este pregătită să facă față atât lucrurilor bune, cât și lucrurilor mai puțin frumoase care țin de o căsnicie. Du-te și ascunde-te!",

"Ți-e atât de frică de viață?",

"Cred că este mai rău că el crede că o persoană care și-a dat copilul spre adopție este o ratată.",

"Logodnica ta nu știe nimic despre familia ei naturală. Chiar și din punct de vedere medical, ar fi bine să afle aceste lucru ca să știe la ce este predispusă",

"De ce?" Te va face să o vezi altfel? Nu înțeleg. Iar faptul că jumătate din ADN-ul potențialilor tăi viitori copii ar putea fi stocat într-o bază de date pare destul de paranoic".

Tu ce părere ai despre această situație? Greșește George prin faptul că nu vrea să îi permită logodnicei sale să facă un test ADN?

*Numele persoanelor din articol sunt unele fictive.

Citește și: Are 90 de ani și pedalează zilnic câte două ore, de mai bine de șapte ani, pentru a-și vedea soția. Așa arată iubirea adevărată

Surse foto: iStock

Surse articol: Cafemom

Articolul urmator
Cel mai important și de preț cadou primit de la bunicul meu a fost TIMPUL LUI. Nimeni și nimic nu-l va putea egala vreodată
Cel mai important și de preț cadou primit de la bunicul meu a fost TIMPUL LUI. Nimeni și nimic nu-l va putea egala vreodată
Ce fel de barbat ai fi fost?
Incepe quiz
Ce fel de barbat ai fi fost?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.