Un cuplu a pierdut trei copii într-un accident de avion. Ani mai târziu, primesc o binecuvântare neașteptată

Un cuplu a pierdut trei copii într-un accident de avion. Ani mai târziu, primesc o binecuvântare neașteptată

Redactor Divahair.ro

Toată fericirea unui cuplu a fost furată într-o singură secundă de un accident aviatic cumplit, dar, ani mai târziu, viața urma să prindă un nou sens pentru ei.

Anthony Maslin (Maz) și soția sa Marite Norris (Rin) și-au pierdut cei trei copii într-un accident de avion. După această tragedie, cei doi s-au gândit mult timp să-și pună capăt vieții, căci durerea era de nesuportat. Însă, într-o zi oarecare, o minune avea să se întâmple, o minune care i-a determinat să vrea să trăiască în continuare.

Copiii lor, Mo în vârstă de 12 ani, Evie în vârstă de 10 ani și Otis în vârstă de opt ani, se întorceau înapoi la Perth împreună cu bunicul lor, Nick Norris. În acel moment, părinții erau în Olanda, căci mai aveam câteva lucruri de rezolvat, după o frumoasă excursie de familie. Maz și Rin și-au luat la revedere de la copiii lor, crezând că vor urma să se întâlnească în scurt timp. Din păcate, nu s-a mai întâmplat asta.

Tatăl lui Rin, Nick, a dus copiii la aeroportul Schiphol, iar apoi i-a îmbarcat pentru zborul Malaysian Airlines MH17. Avionul a decolat conform programului, la 12:31 p.m. ora locală pe 17 iulie 2014. O oră și jumătate mai târziu, turnul de veghe a pierdut contactul cu aeronava. Iar în mai puțin de 90 de secunde, aceasta s-a prăbușit peste lanuri de grâu din Hrabove, un sat din Ucraina.

Imagine cu cei trei copii ai lui Rin și Maz lângă un perete desenatSursa foto: Facebook

Maz și soția lui dormeau în timp ce se întâmpla această tragedie. Bărbatul a fost sunat de asistentul său de district, care dorea să știe dacă micuții lor fuseseră în avion pentru a le da teribila veste. Și atunci, Maz și Rin au aflat că-și pierduseră toți micuții, nenorocire care le-a distrus viața.

Cei trei copii ai cuplului erau mari aventurieri. Adorau să călătorească alături de părinții lor prin întreaga lume, iar Mo strânsese deja 53 de ștampile pe pașaport și Evie 31.

Parcursul existenței familiei a fost unul cu adevărat fericit... până atunci. Rin era makeup artist pentru scena teatrului londonez, iar Maz era un agent de bursă de succes și investitor în start-up-uri bazate pe durabilitate. În tinerețe, aceștia au locuit cu micuții lor într-o așezare musulmană, unde bărbatul lucra la prima fabrică de purificare și îmbuteliere a apei cu energie solară din lume. Cuplul și-a dorit să-i familiarizeze pe copii cu diverse culturi și stiluri de viață încă de la o vârstă fragedă.

Evie, fiica lor, era empatică, creativă și cu suflet mare exact ca mama sa. Mo era relaxată, inteligentă și iubea sportul. Otis, mezinul familiei, era extrem de energic și adora să se cațere în copaci.

Imagine cu cei trei copii ai lui Maz și Rin în timp ce se joacăSursa foto: Facebook

Maz și Rin s-au obișnuit foarte greu fără razele lor de soare. Imediat după ce s-au întors în casa lor din Scarborough, aceștia au făcut tot posibilul să nu rămână singuri pentru că durerea era greu de suportat. Din fericire pentru ei, prietenii și familia le-au fost alături și le-au rămas aproape atât timp cât au avut nevoie.

Chiar și comunitatea australiană și-a arătat sprijinul pentru cei doi părinți îndurerați. Echipa de fotbal a lui Mo, Fremantle Dockers, a adus, de asemenea, un omagiu copiilor înainte de unul dintre meciurile lor.

După prăbușirea avionului, a durat mult timp până când trupurile celor trei micuți și al bunicului lor au fost identificate. După aproximativ trei luni, cei părinii au reușit să-i aducă pe aceștia acasă pentru a-i înmormânta cum se cuvine.

Anii au trecut și, cu timpul, Maz și Rin au început să accepte faptul că nu-și vor mai vedea copii niciodată. Ei îi părăsiseră pentru totdeauna. Cei doi au descoperit diverse modalități de a lupta cu sindromul de stres post-traumatic și au început să se simtă mai bine, treptat și cu mult efort.

În anul 2016, chiar s-au gândit că ar putea încerca să devină din nou părinți, în ciuda tragediei care le umbrise viața în trecut. Ei bine, cu puțin ajutor din partea îngerilor lor păzitori, Mo, Evie și Otis, a fost posibil și acest lucru. În ziua de 10 mai 2016, a sosit pe lume Violet May Maslin. Micuța le-a demonstrat părinților ei că viața lor nu a luat sfârșit. Aveau, din nou, un motiv să trăiască, să iubească.

Sursa foto: Facebook

"Sunt tatăl a patru copii frumoși și asta înseamnă să fiu un bărbat norocos. S-ar putea să nu-i poți vedea pe trei, dar asta nu înseamnă că nu sunt aici.", mărturisea Maz.

"Suntem atât de norocoși că Mo, Evie și Otis au făcut parte din viața noastră și au venit printre noi pentru a ne învăța atât de multe lucruri. Suntem atât de norocoși că o avem pe Violet. Ei au trimis-o la noi pentru a ne permite să fim din nou părinți... să ne aducă bucurie și speranță în viață.", a mai adăugat Rin.

Tu ce părere ai despre această poveste?

Citește și: Văduva îndurerată primește un mesaj de la un bărbat cu același nume ca al soțului ei

Surse articol: Besthightechstore, AbcAmomama

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Am aflat că cel mai bun prieten al meu de peste 10 ani este un actor plătit de familia mea pentru a-mi fi prieten...
Am aflat că cel mai bun prieten al meu de peste 10 ani este un actor plătit de familia mea pentru a-mi fi prieten...
Ce fel de copii vei avea?
Incepe quiz
Ce fel de copii vei avea?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.