Un cuplu își dă afară din casă fiul biologic la 4 ani după ce au adoptat doi copii din adăpost

Un cuplu își dă afară din casă fiul biologic la 4 ani după ce au adoptat doi copii din adăpost

Redactor Divahair.ro

Un bărbat a împărtășit cu utilizatorii Reddit o întâmplare bizară de care a avut parte familia sa. Acesta, tată fiind, și-a deschis sufletul și a povestit în mediul online ce s-a petrecut între el și fiul său, sperând că cineva îi va putea oferi un sfat folositor. Povestea lui, totuși, nu este prea credibilă, iar mulți internauți insistă că ar minți sau că ar ascunde ceva. Găsești în rândurile de mai jos atât pățania sa, cât și reacțiile celor care i-au citit postarea!

Un cuplu a hotărât să adopte alți doi copii, atunci când fiul lor biologic a împlinit 14 ani. Însă, înainte de a face asta, ei l-au întrebat, bineînțeles, pe băiatul lor James dacă este de acord să aibă un frate și o soră. Iar el nu s-a opus, ci chiar i-a întâmpinat cu bucurie pe Tina și pe Gabriel, care erau cu mult mai micuți decât el.

Ca măsură de precauție, părinții și-au dus copiii constant la terapie de familie. Aceștia considerau că este esențial ca fii și fiica lor să se înțeleagă și să creeze o conexiune profundă. Și chiar s-a întâmplat asta. Timp de patru ani, aceștia s-au înțeles de minune și se putea spune că alcătuiau o familie fericită, liniștită și iubitoare.

Imagine cu o femeie care gătește, în timp ce copiii și soțul ei stau lângă eaSursa foto: Pexels

Însă, după acești patru ani, James a început să își schimbe comportamentul față de fratele și sora sa. Părinții săi au observat imediat acest lucru și, în plus, și-au dat seama că băiatul ar fi și în stare să le facă rău Tinei și lui Gabriel. Fiind preocupați de bunăstarea tuturor, l-au întrebat pe James dacă ar vrea să discute ceva cu ei. Dar tânărul a insistat că totul este în regulă.

Câteva săptămâni mai târziu, acesta a plecat la facultate. Băiatul și-a asigurat admiterea la o universitate de elită cu ajutorul bunicilor săi, care i-au oferit o sumă considerabilă pentru a-și plăti studiile. Fiindcă a dispărut din peisaj pentru o vreme, părinții săi nu au mai luat în calcul comportamentul său ciudat și chiar au crezut că și-a rezolvat problemele. Însă realitatea era alta.

Imagine cu un băiat trist cu hanorac negruSursa foto: Pexels

Când a venit acasă pentru prima oară, în vacanța de Crăciun, James a continuat să se comporte urât cu frații săi. Îi trata mai mult ca pe niște sclavi, ci în niciun caz ca pe niște copii care îi erau familie. Părinții săi au observat imediat acest lucru și au început să-l ia la întrebări. Tatălui lui s-a enervat atât de tare și l-a acuzat că își maltratează frații.

Însă James nu s-a lăsat mai prejos și a început să-l ridiculizeze, spunându-i că s-a săturat să se prefacă în preajma lor. Ba mai mult, a certat-o pe mama sa pentru că nu a putut să aducă pe lume proprii săi copii, fiind infertilă. Auzindu-l, tatăl lui și-a pierdut cumpătul și i-a spus să plece din casa lor până va învăța să-și respecte familia. Iar tânărul a fost foarte încântat să-și părăsească locuința părintească. Și-a luat lucrurile și a și ieșit pe ușă.

Imagine cu un băiat care se plimbă cu un rucsac în spateSursa foto: Pexels

Părinții săi au început să-l caute disperați, dar el nu le mai răspundea la mesaje sau apeluri. La un moment dat, le-a spus doar să nu îl mai caute și a început să vorbească urât despre Tina și Gabriel.
După ce James a dispărut, s-a mai întâmplat un lucru bizar. Toate rudele tatălui său a început să se îndepărteze de bărbat. Înainte, acestea obișnuiau să invite întreaga familie la cina de Ziua Recunoștinței, însă în anul cu pricina nu au mai făcut-o.

Atunci când au aflat că James a dispărut, mulți dintre membrii familiei lor i-au compătimit și nu l-au învinovățit pentru ce făcuse. Restul aveau o atitudine neutră față de decizia sa. Dar, cu toate acestea, bărbatul a observat că rudele sale au început să fie tot mai distante și față de Tina și Gabriel. Chiar și vecinii începuseră să îi evite familia.

La un moment dat, Tina a primit mesaje răutăcioase și jignitoare din partea lui James, iar părinții săi au fost extrem de dezamăgiți de gestul lui. Dar chiar și așa, atunci când a absolvit facultatea, ei și-ar fi dorit să fi fost lângă el. Din păcate, l-au văzut doar în poze, zâmbind, alături de bunicii săi, cei care l-au sprijinit financiar.

Imagine de la spate cu un băiat care a absolvit facultateaSursa foto: Unsplash

Cuplul a început să resimtă absența fiului lor biologic, iar bunăstarea lor mintală a fost foarte afectată de această situație. Dar chiar și așa, nu mai era nimic de făcut. Nu au mai reușit să-l convingă să se întoarcă în casa părintească. În plus, toate rudele lor au început să ia partea băiatului și chiar și ei au început să se îndoiască de decizia pe care o luaseră.

 Imagine cu o femeie care plângeSursa foto: Pexels

Internauții au reacționat în număr cât mai mare:

„Am impresia că lipsesc o mulțime de informații, având în vedere că toată lumea este de partea fiului tău”, spune JustNoThrowsAway.

„Este ciudat ca cineva să explodeze din senin, fără să fie provocat”, a menținat D3thklok1985, insinuând că bărbatul și soția sa au făcut ceva care l-a determinat pe James să-și schimbe comportamentul.

„Fă-ți timp să reflectezi și vezi dacă nu cumva ai greșit cu ceva în această situație, în loc să dai vina pe fiul tău”, l-a mai sfătuit un alt utilizator.

Tu ce crezi despre această situație? Consideri că există un motiv pentru care toate rudele s-au îndepărtat de familia lui James și îi țin partea băiatului?

Citește și: Frățiorul de 6 ani nu vrea să o părăsească pe surioara muribundă și îi oferă alinare pentru ultima oară

Sursă articol: Amomama

Surse foto: Unsplash, Pexels

Articolul urmator
Soțul i-a murit în ziua nunții, dar femeia i-a adus fiica pe lume după trei ani. Copila seamănă leit cu el!
Soțul i-a murit în ziua nunții, dar femeia i-a adus fiica pe lume după trei ani. Copila seamănă leit cu el!
Ce incapere din casa ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce incapere din casa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (23)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.