Un șofer a dat afară din mașină o femeie cu bebelușul care plângea, fără să știe legătura de sânge dintre ei

Un șofer a dat afară din mașină o femeie cu bebelușul care plângea, fără să știe legătura de sânge dintre ei

Redactor Divahair.ro

Viața este imprevizibilă și niciodată nu putem ști ce ne leagă de străinii care trec zilnic pe lângă noi. Poate într-o zi îi vom revedea și vom descoperi că avem lucruri în comun sau că trebuie să trecem prin anumite momente împreună. Este foarte interesant modul în care destinul scoate anumite persoane importante în calea noastră!

Rory Townsend, un taximetrist din Florida, a înțeles că trebuie să acorde mai multă atenție pasagerilor săi, după ce s-a purtat îngrozitor cu o femeie și cu bebelușul ei. Într-o zi extrem de călduroasă, o durere puternică de cap îl chinuia destul de tare. Spre dezamăgirea lui, pasagerul din spate era o proaspătă mamă, care ținea în brațe un copil foarte mic. Puiul de om plângea fără încetare și femeia nu făcea nimic pentru al opri, iar acest lucru accentua durerea de cap a șoferului.

Bărbatul s-a uitat de câteva ori în oglinda retrovizoare, a încercat să îi dea de înțeles mamei, cu priviri tăioase, că este deranjat și distras de zgomot. Dar în continuare, pasagera nu făcea nimic, așa că a frânat brusc și i-a ordonat să coboare, în mijlocul unei străzi necunoscute.

„Îmi pare rău, dar trebuie să cobori chiar acum!”, i-a zis el pe un ton apăsat, fără să se întoarcă spre ea, ci privind-o tot în oglindă.

„Poftim? Ce s-a întâmplat?”, a întrebat femeia confuză.

„Nu ai încercat să îți oprești bebelușul din plâns, doamnă, iar durerea mea de cap se înrăutățește!”, a răspuns el.

„Cum poți să-mi spui să cobor?”, a continuat să întrebe nedumerită.

„Am spus să cobori acum!”, a strigat la ea, iar femeia a fost îngrozită.

Apoi, și-a strâns copilul la piept și s-a dat jos din mașină, continuând să înainteze pe jos, pe strada pe care nu mai fusese niciodată. Taximetristul a plecat mai departe cu mașina, fără să îi pese că a lăsat baltă o mamă tânără, cu un copil în brațe. Nici măcar nu bănuia ce avea să se întâmple și ce legătură exista, de fapt, între ei.

În acea seară, a ajuns acasă, s-a întins pe canapea și i-a cerut soției un pahar cu apă. Linda i-a adus și un analgezic, apoi a început să îl asculte.

„Am avut o zi oribilă, apoi am întâlnit și acest pasager enervant... Of, uneori urăsc această meserie!”, a mormăit Rory Townsend în fața soției.

„Ți-am zis de atâtea ori să nu te mai stresezi atât de mult, dragule! Revino-ți! Cina e aproape gata.”, l-a consolat Linda, în timp ce îl mângâia ușor.

„Da, bine...”, a răspuns el cu glasul stins.

Femeie care își consolează partenerul supărat și cu durere de cap.

Soția s-a întors la bucătărie pentru a termina mâncarea și, fix în acel moment, s-a auzit soneria. Bărbatul s-a ridicat de pe canapea și a mers să deschidă, chiar dacă era nedumerit și nu știa cine ar putea să îi facă o vizită la ceas de seară. Dar starea lui de nervozitate s-a intensificat când a observat că în fața casei era chiar femeia pe care o alungase cu doar câteva ore înainte. Ținea în brațe același bebeluș care îl deranjase mai devreme cu plânsetul său.

„Tu?! Ce naiba cauți aici? M-ai urmărit până acasă?”, a strigat iritat.

„Shh…copilul meu doarme, te rog! Știu că pare de necrezut, dar eu sunt sora ta. Ne-am întâlnim în sfârșit, Rory!”, a exclamat ea cu ochii uzi de lacrimi.

„Doamnă, trebuie să pleci acum dacă nu vrei să chem poliția! De unde naiba îmi știi numele? Mi-ai urmărit familia?”, a întrebat șocat de afirmațiile ei.

„Rory, cine-i acolo?”, a întrebat și Linda, surprinsă de zgomotul de la intrare.

„Femeia asta e nebună, dragă! Se pare că este așa-zisa mea soră! Îți vine să crezi asta?! Eu nu am avut nici măcar animal de companie, cum să am o soră? Mai știi că ți-am povestit de un pasager care m-a enervat în această dimineață? Despre ea era vorba…”, a explicat bărbatul care nu credea niciun cuvânt dintre cele pe care tocmai le auzise.

Dar punctul culminant abia acum urmează! Mama cu bebelușul în brațe a scos din geantă o poză în care era chiar Rory Townsend în copilărie. De unde să aibă o asemenea fotografie dacă ei erau doar niște necunoscuți?

„O să te întreb din nou. Cine ești și de unde știi atât de multe despre mine?”, a insistat el.

„Numele meu este Amelia, sunt sora ta. Crede-mă, chiar vrei să asculți povestea mea!”

Din grija pentru copil, Linda a invitat-o pe femeie în casă. În timp ce stăteau toți în sufragerie, Amelia le-a spus o poveste extrem de emoționantă:

„Dacă nu greșesc, aveai 16 ani când ai plecat de acasă. Acum câteva săptămâni, mama a murit. Tata a murit acum 7 ani, așa că eu eram singura persoană pe care mama o mai avea lângă ea. Nici măcar nu știam că am un frate, am aflat de curând. Întotdeauna mi-au zis că m-au făcut târziu și că sunt singurul lor copil. Acum câteva zile, făceam curățenie în casa lor, fiindcă vreau să o pun la vânzare. Atunci am dat peste o cutie cu lucruri de-ale tale de când erai copil, iar printre ele se afla și o scrisoare pe care mama o redactase. Povestea în ea despre felul în care tata i-a interzis să îți spună despre mine, pentru că era furios că ai plecat de acasă, lăsându-ți familia în urmă, după o ceartă cu el.”

Ochii bărbatului s-au umplut de lacrimi, în timp ce femeia îi arăta amintirile cu el pe care le luase din casa părintească.

„Tata și mama nu mai trăiesc? E îngrozitor! Nu știu ce să spun...Îmi pare rău, Amelia, dar mi-e greu să înțeleg. Nu mă așteptam la așa ceva și am nevoie de timp să procesez informațiile. Și bebelușul? E nepotul meu?”

„Nepoată!”, a spus Amelia cu un mic zâmbet ce se năștea pe chipul ei.

„Încă de mică am fost trimisă la un internat în alt stat. După câțiva ani, l-am cunoscut acolo pe soțul meu. Acum ne-am mutat aici. El este plecat din oraș, dar i-ar plăcea să te cunoască și cred că și ție ți-ar face plăcere să-l întâlnești.”, i-a mai povestit sora cu bucurie.

Apoi, i-a dezvăluit și despre moștenirea părinților pe care ar fi de acord să o împartă. Dar pentru că se simțea vinovat pentru modul în care și-a abandonat familia și pentru felul în care și-a tratat sora, bărbatul a refuzat banii:

„Mă bucur că am ajuns să te cunosc, Amelia. Sunt atât de fericit să-mi cunosc sora și nepoata. Nu am nevoie de nimic; te rog să mă crezi....”

Părinți fericiți care se bucură de compania fetiței lor

Apoi, Rory a strâns în brațe copilul Ameliei, care dormea adânc și i-a cerut scuze pentru gestul din acea dimineață. Cu timpul, cele două familii au devenit apropiate, iar fiul de 4 ani al lui Rory a început să o îndrăgească tot mai tare pe verișoara lui, jucându-se cu ea din ce în ce mai des. Cei doi frați știu că pot recupera timpul pierdut, așa că fac tot posibilul pentru a petrece multe clipe frumoase împreună.

Tu crezi în destin? Oare el să fie responsabil pentru întâlnirea fraților care nu știau unul de existența altuia?

Citește și: Au vrut să adopte un copil care s-a dovedit a fi, de fapt, fiica lor biologică. Fata fusese schimbată accidental la naștere

Surse foto: iStock, PexelsPexels

Surse articol: Amomama

Articolul urmator
Eu și restul familiei mele avem același coșmar cu aceeași femeie care ne apare în vis. Totul a început pe vremea când aveam 17 ani...
Eu și restul familiei mele avem același coșmar cu aceeași femeie care ne apare în vis. Totul a început pe vremea când aveam 17 ani...
Ce fantomă celebră încearcă să ia legătura cu tine?
Incepe quiz
Ce fantomă celebră încearcă să ia legătura cu tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.