Un tânăr de 37 de ani i-a returnat geanta cu bani unei bătrâne de 93 de ani și au devenit cei mai buni prieteni

Un tânăr de 37 de ani i-a returnat geanta cu bani unei bătrâne de 93 de ani și au devenit cei mai buni prieteni

Redactor Divahair.ro

Actele de bunătate, faptele bune au puterea incredibilă de a schimba viața unui om, chiar dacă sunt deseori subestimate. Să faci un lucru bun pentru seamănul tău nu doar că îi va lumina acestuia chiar și cea mai mohorâtă zi, dar v-ar putea transforma pe amândoi în cei mai buni prieteni. Un tânăr și o bătrânică s-au împrietenit astfel.

Paul Young, un tânăr din Leeds, West Yorkshire, Anglia, era fericit și împlinit cu viața sa, chiar dacă mai avea atâtea de trăit. Era deja proprietarul unei afaceri de livrări și mutări și, mulțumită locului său de muncă, avea șansa de a se plimba prin lume. Când a cunoscut-o pe viitoarea cea mai bună prietenă a sa, o bătrânică, avea o comandă în Rycroft Green, o unitate de locuințe din Swinnow. Totul se întâmpla în data de 16 aprilie 2021.

În acea zi de vineri din aprilie, tânărul era pe cale să plece după ce terminase munca, când un obiect întins pe podea i-a captat atenția. Când s-a aplecat să privească cu atenție ce se afla acolo, a observat o poșetă. Posesoarea sa, din păcate, nu se afla în preajmă, însă Paul Young nu s-a dat bătut până nu a găsit-o.

Inițial, a deschis geanta și a căutat o carte de identitate, însă nu a găsit nimic altceva în afară de o sumă de bani. Nu a descoperit nici măcar un card bancar.

Pentru că nu știa ce să facă, a hotărât să apeleze la rețelele de socializare. A creat o postare pe Facebook, unde a povestit ceea ce s-a întâmplat și le-a cerut internauților să îl ajute să găsească proprietara poșetei.

Imagine cu poșeta unei femei

"Spune-mi doar ce se află în geantă și o ți-o voi returna", se arată în postarea respectivă.

"La urma urmei, nu știi dacă sunt ultimii bani ai cuiva sau dacă este tot ce i-a mai rămas.", mai apare în postare, care a strâns peste 71 de reacții și peste 1.500 de distribuiri.

Din fericire, în scurt timp, un membru al personalului de la Rycroft a văzut postarea și i-a spus tânărului că o rezidentă își pierduse recent poșeta.

Deoarece complexul respectiv era destinat persoanelor de 55 de ani sau mai în vârstă, era logic ca una dintre ele să fi scăpat poșeta și să se fi chinuit să o ridice sau să se întoarcă mai târziu în căutarea ei.

Young a primit, până la urmă, adresa femeii cu pricina și s-a dus imediat dă-i facă o surpriză. Bătrâna a rămas uimită. Momentul a fost extrem de emoționant, iar cei doi au hotărât chiar să facă o fotografie împreună.

"A încercat să-mi dea o recompensă pentru că i-am dat-o înapoi, dar nu am vrut să accept. M-am bucurat să văd cât de fericită era.", a povestit bărbatul.

În timp ce bătrânica îi mulțumea lui Young pentru bunătatea sa, cei doi au stat de vorbă o vreme și s-au împrietenit rapid. Într-o postare ulterioară, Young a distribuit poza emoționantă pe care a făcut-o cu doamna în vârstă de 93 de ani și a spus că aceasta a fost "în culmea fericirii" după ce și-a regăsit poșeta.

Cea de-a doua postare a strâns 1.700 de reacții și 187 de comentarii, iar internauții au fost foarte încântați de fapta lui Paul Young. Mulți dintre ei l-au lăudat în secțiunea de comentarii.

"Ce bine e să vezi pe cineva care face ceea ce trebuie, Mulțumesc!!!",

"Bravo ție, e bine de știut că există oameni buni în jur, nu atât de mulți pe cât ne-am dori totuși",

"Cât de minunat este acest om! Este atât de bun! Cred că doamna a fost atât de încântată că și-a recăpătat geanta",

"Este atât de minunat să văd că încă mai există oameni buni și cinstiți care fac ceea ce trebuie. Familia ta trebuie să fie atât de mândră de tine, îți mulțumesc că ai făcut acest gest minunat pentru doamna."

Tu ce părere ai despre această poveste emoționantă? Ce i-ai spune bărbatului respectiv?

Citește și: Singura dorință a unui om bolnav de cancer și fără adăpost a fost să nu moară singur, pe străzi. Ce surpriză a primit de la viață

Surse foto: Facebook, Facebook

Surse articol: Amomama, Leeds-live, Theepochtimes

Articolul urmator
Am aflat că cel mai bun prieten al meu de peste 10 ani este un actor plătit de familia mea pentru a-mi fi prieten...
Am aflat că cel mai bun prieten al meu de peste 10 ani este un actor plătit de familia mea pentru a-mi fi prieten...
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.