Un tată a ajuns pe drumuri alături de cei doi copii. Dorm toți într-o mașină după ce bărbatul a divorțat de soție

Un tată a ajuns pe drumuri alături de cei doi copii. Dorm toți într-o mașină după ce bărbatul a divorțat de soție

Redactor Divahair.ro

Viața e plină de surprize, dar mulți ajung să se bucure de ele doar după ce trec prin cele mai dureroase necazuri. Practic, unii oameni au nevoie să se maturizeze ca să poată gusta din plin bucuria unei binecuvântări. Așa i s-a întâmplat și lui Lucius Allure, un bărbat din Washington, tată a doi copii.

Tânărul tătic a trăit cele mai grele zile ale vieții sale când a rămas pe drumuri cu micuții săi. Divorțul de mama copiilor l-a făcut să piardă tot și să rămână doar cu o mașină, singurul bun material pe care îl mai avea. Nu putea să o vândă, căci nu valora prea mult și nu ar fi reușit să își asigure o locuință cu banii obținuți. Singura soluție a fost să se mute chiar în acea mașină, alături de cei doi copii.

Cu siguranță te întrebi cum a ajuns în această situație și cum a pierdut casa. Ei bine, și-a cheltuit ultimele economii pentru a plăti avocații implicați în procesul de divorț pe care îl avea cu fosta soție. Apoi, a ajuns să facă datorii, iar șeful său a decis să îl concedieze când a auzit că nu își plătește toate dările către stat.

Fără salariu sau un venit stabil și cu mulți bani luați cu împrumut, Lucius Allure a pierdut și casa în care locuia alături de fiica și fiul său. Viața lor s-a schimbat brusc și nu știa ce să le răspundă copiilor care întrebau constant de ce nu mai trăiesc așa cum era obișnuiți. Micuții chiar au ajuns să plângă de foame sau să ceară lucruri pe care tatăl nu își permitea să le cumpere.

Disperat, bărbatul a încercat să caute soluții, dar părea că nu există ieșire din această situație complicată. Pentru a se descărca, a cerut sprijin în mediul online, prin intermediul unei postări făcute pe TikTok. A încărcat acolo imagini cu stilul lor de trai și le-a mărturisit prietenilor virtuali cât de greu îi este, mai ales că nu aveau nici măcar unde să își facă baie.

Lucius Allure fericit alături de cei doi copii ai săi
Lucius Allure alături de cei doi copii ai săi

„În unele zile, traiul în mașină este foarte ușor, dar în altele este foarte greu. Când ei întreabă: „De ce?” Nu vreau să răspund: Nu avem bani. Nu putem.”, a spus el pe Tik Tok.

Problemele serioase au început să apară când oamenii din jur au început să se uite la el ca la un om al străzii. S-a gândit la suferințele pe care le au de îndurat copiii săi și i-a venit o idee. S-a gândit că ar putea strânge bani din donații, pentru a cumpăra o rulotă în care să trăiască liniștit alături de cei mici. Spera că așa le putea oferi mai mult spațiu, poate și un loc pentru gătit și, mai ales, pentru spălat.

Tatăl greu încercat de soartă nici măcar nu a îndrăznit să viseze la o casă, fiindcă știa cât de costisitor poate fi un cămin, oricât de mic. Avea nevoie de șase mii de dolari pentru a cumpăra rulota de care avea nevoie, așa că i-a rugat pe urmăritorii din online să îl ajute cu o sumă oricât de mică. A sperat că, la un moment dat, va reuși să adune banii respectivi.

Oamenii din mediul online au fost impresionați de povestea sa și de cât de mult își dorea să aibă grijă de copiii lui, indiferent de situație. Drept urmare, donațiile au început să curgă, întrecând așteptările acestui om îndurerat. În doar două zile, s-a strâns impresionanta sumă de 16 mii de dolari. Incredibil! Era mai mult decât ar fi putut visa vreodată și chiar îi ajungea să cumpere o casă pentru confortul micuților săi.

„Am reușit!!! Totul datorită vouă!!! Suntem incredibil de recunoscători fiecărei persoane care a donat, a distribuit povestea noastră și ne-a susținut în această călătorie. Mulțumită vouă, nu numai că am atins, dar am și depășit obiectivul GoFundMe, și suntem cu un pas mai aproape de a obține o nouă casă pe roți. Nici măcar nu putem începe să exprimăm cât de mult înseamnă acest lucru pentru noi - fiecare dintre voi ne-a schimbat literalmente viața în bine. Nu am fi putut face acest lucru fără ajutorul și bunătatea voastră și suntem atât de încântați să începem acest nou capitol al vieții noastre. Vă mulțumim, vă mulțumim, vă mulțumim!!! 🙏💕”, a transmis bărbatul pe TikTok.

@luciusallure We did it!!! All because of YOU!!! We are so incredibly grateful for every single person who donated, shared our story, and supported us on this journey. Thanks to you, we've not only met but exceeded our GoFundMe goal, and we're one step closer to getting a new home on wheels. We can't even begin to express how much this means to us - each and every one of you has literally just changed our lives for the better. We couldn't have done it without your help and kindness, and we're so excited to start this new chapter of our lives. Thank you, thank you, thank you!!! 🙏💕 #grateful #gofundme #familyinneed #homeonwheels #communitysupport #kindness #donate #hope @luciusallure ♬ Morning Moon - brd

Lucius Allure a fost atât de emoționat când a văzut că a strâns cu 10 mii de dolari mai mult decât și-a propus, încât a plâns în fața urmăritorilor din mediul online. Chiar le-a mulțumit în nenumărate rânduri și le-a dezvăluit cum are de gând să folosească banii primiți.

„Suntem absolut impresionați! Suntem mai mult decât recunoscători fiecăruia dintre voi pentru că ne-ați ajutat să ne depășim obiectivul GoFundMe cu peste 10.000 de dolari! Sprijinul vostru a fost copleșitor în cel mai bun mod posibil și nu putem să vă mulțumim îndeajuns. Ne luăm câteva zile pentru a ne odihni, a ne relaxa și a ne reevalua planul. Ne gândim să ne luăm furgoneta pe care ne-o doream sau ceva mai mare și mai sigur și, de asemenea, plănuim să investim în afacerea noastră pentru a ne crea fluxuri de venituri pasive care să ne împiedice să mai cădem vreodată în aceeași situație. Suntem nerăbdători să intrăm în direct pe TikTok și să vă răspundem la întrebări, astfel încât să putem lucra împreună pentru a ne construi planul. Vă iubim pe toți foarte mult 🤍🕊 și suntem onorați să avem o comunitate atât de uimitoare care ne susține.”

@luciusallure We are absolutely blown away! 🤯🥹😭🙌🏻❤️🕊🥳💸😭 We are beyond grateful to each and every one of you for helping us exceed our GoFundMe goal by over $10,000! Your support has been overwhelming in the best possible way, and we can't thank you enough. We're taking a few days to rest, relax, and reevaluate our plan. We're considering getting the van we wanted or something bigger and more reliable, and we're also planning to invest in our business to create for ourselves passive income streams to keep us from ever falling into the same situation again. We're excited to go live on TikTok and answer your questions, so we can work together to build our plan. We love you all soul much 🤍🕊 and we're honored to have such an amazing community supporting us. If it resonates in your heart to help us even more, we are grateful to recieve, & you can do so by checking out our GoFundMe page today! Another way you can support us financially is to stream my music on any & all streaming platforms. Adding our songs to your favorites playlists helps massively & every 250k streams we are paid $1000. Also, we will be creating a separate page for us to sell our artwork, as well as building amazon wishlists for the kids & I (as many of you have requested), & getting a PO box for you all to send us letters, gifts, & sponsorship products (also as requested). All of you beautiful & kind souls have quite literally shifted our entire reality to a place of little to a place of great abundance & from the core of our hearts, thank you! #grateful #gofundme #communitysupport #newplan #tiktoklive #donate #helpingothers #buildtogether #investinyourself #nevergiveup If you're new to the party & need some inspiration, check out the last few posts we've made. Starting with this one @luciusallure ♬ Garden - St. Finnikin

Cum ți se pare această poveste? Cunoști și tu un tată care a recurs la metode disperate pentru a-și salva copiii din ghearele sărăciei? Dar oameni care sar mereu în ajutor?

Au vrut să adopte un copil care s-a dovedit a fi, de fapt, fiica lor biologică. Fata fusese schimbată accidental la naștere

Surse foto: FacebookFacebook

Surse articol: InsiderAmomamaDailymail

Articolul urmator
Profesorul venea zilnic la școală cu pantofii uzați, dar nu i-a păsat, pentru că voia să fie alături de elevii lui. Copiii i-au făcut un cadou special
Profesorul venea zilnic la școală cu pantofii uzați, dar nu i-a păsat, pentru că voia să fie alături de elevii lui. Copiii i-au făcut un cadou special
Cam ce fel de sotie ai fi tu?
Incepe quiz
Cam ce fel de sotie ai fi tu?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (27)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.