Viața bate filmul, din nou! Patru femei au aflat că sunt înșelate de același bărbat și au mers împreună să-l confrunte

Viața bate filmul, din nou! Patru femei au aflat că sunt înșelate de același bărbat și au mers împreună să-l confrunte

Redactor Divahair.ro

O femeie a devenit suspicioasă după ce bărbatul cu care ieșea a dispărut pentru o perioadă mai lungă de timp. Scuzele bizare pe care le avea acesta au pus-o pe gânduri pe tânără, iar la scurt timp, suspiciunile ei s-au adeverit. Tânărul se întâlnea cu alte trei femei pe la spatele ei. Cum a reacționat femeia după ce a aflat aceste detalii? Urmărește în cele ce urmează!

Amanda, o tânără din America, a distribuit un videoclip pe profilul său de TikTok prin care își spune povestea eșuată de dragoste. Video-ul s-a viralizat în scurt timp, strângând mii de reacții.

Povestea ei începe cu momentul în care l-a cunoscut pe bărbatul visurilor sale, cum îl credea la momemtul respectiv, pe o aplicație de întâlniri, la începutul lunii februarie 2023. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi, spune tânăra, care a crezut că sentimentul este reciproc. După ce au vorbit o perioadă, au decis să se și întâlnească, astfel că după prima săptămână de „chat-uit” s-au întâlnit și față în față. Au urmat șase săptămâni de vis în care s-au întâlnit foarte des, însă bărbatul a dispărut subit și a început să nu mai fie atât de atent ca la începutul idilei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glamanda (@_glamanda_)

Amanda a crezut inițial că a întâlnit un tip grozav și au avut mai multe întâlniri înainte ca ea să observe că era ceva neobișnuit la el. „Dispărea pentru perioade lungi de timp, își făcea planuri cu mine și apoi renunța la ele, băgând la înaintare scuze bizare și de-a dreptul penibile uneori”, a spus fata într-un videoclip pe rețelele de socializare.

După șase săptămâni de întâlniri ocazionale, ea a decis să pună capăt relației. Totuși, acesta nu a fost sfârșitul poveștii lor.

La aproximativ o lună după ce s-a distanțat de el, Amanda a primit un mesaj care i-a schimbat viața. Mesajul de pe contul de Instagram venea de la o femeie necunoscută, care pretindea că este iubita fostului ei iubit. Ironic, nu? Atunci a aflat că bărbatul „juca la mai multe capete” și se întâlnea cu mai multe femei în același timp. Mai mult decât atât, tânăra care o contactase pe Instagram a subliniat că fix în acel moment, fostul său partener pretindea că se întâlnește cu o prietenă și o altă femeie.

O femeie a plâns zile în șir moartea soțului, dar apoi a aflat că fusese o înscenare pentru ca bărbatul să trăiască alături de amantă

Din câte se pare, datorită rețelelor de socializare „iubitele” bărbatului au avut ocazia să descopere adevărul și să afle de existența fiecăreia dintre ele. După ce s-a mutat din Baltimore, Maryland, în zona Providence, bărbatul a avut o relație ocazională cu o femeie pe care a întâlnit-o după ce și-a schimbat domiciliul.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glamanda (@_glamanda_)

Exact așa cum se întâmplă într-un cuplu convențional, Amanda îl urmărea pe rețelele de socializare pe iubitul său. Dubios era faptul că acesta era urmărit de sute de persoane, în timp ce el urmărea foarte puține la rândul lui. Așa că, de fiecare dată când acesta adăuga o nouă persoană la lista sa de prieteni, Amanda putea să observe cu repeziciune cine era respectiva persoană. La un momentdat, spune tânăra, a observat că în lista de urmăritori a iubitului său mai era o fată care trăia în orașul de unde plecase bărbatul cu o lună înainte.

Fata nu a acționat în urma presimțirii sale până când prietenul ei nu i-a spus că va dispărea pentru câteva zile pentru că mama lui era în vizită. Ascunzându-și suspiciunile, aceasta l-a întrebat întâmplător unde o va duce pe mama sa și a ajuns în secret la locul despre care i-a spus el.

S-a dovedit că suspiciunile ei erau corecte. Bărbatul nu își petrecea timpul cu mama sa, ci stătea cu aceeași femeie din Baltimore pe care ea o văzuse pe Instagram. Șocată de îndrăzneala lui, fata s-a întors acasă și i-a trimis un mesaj fetei respective. Victimă la rândul ei, femeia care susținea că este iubita bărbatului, i-a fost recunoscătoare Amandei pentru că a abordat-o pe Instagram.

După ce a discutat cu femeia pe Instagram, Amanda a aflat că fostul ei iubit se întâlnea de puțin timp cu o altă femeie și avea deja o relație serioasă cu alte două, în timp ce se întâlnea simultan cu ea. În videoclipul ei de pe TikTok, ea a concluzionat: „Mă înșela. Nu există alt mod de a spune asta”.

Amanda a fost șocată să afle că bărbatul cu care se întâlnea avea o relație cu alte trei femei. Curioasă, a continuat să investigheze și a dat peste fotografia acestuia de pe un grup de Facebook numit „Ne întâlnim cu aceeași persoană?”. După cum sugerează și numele, grupul le permite oamenilor să vadă dacă se întâlnesc cu cineva care se află deja într-o relație. Când Amanda a vizitat grupul, a văzut acolo fotografia bărbatului și a fost nedumerită când sub fotografie se aflau comentarii de la 48 de femei care susțineau că acesta era iubitul lor. Amanda a spus: „Bănuim că sunt mai multe fete acolo și bănuim că acest comportament va continua”.

Îngrijorată de bunăstarea altor femei, Amanda a postat o captură de ecran a profilului aplicației de dating a bărbatului. Ea dorea ca și alte fete să evite să se întâlnească cu el, deoarece îl suspecta că era activ sexual cu mai multe femei simultan, iar acest lucru poate reprezenta o problemă și un pericol din punct de vedere sexual.

O femeie a spus că s-a căsătorit cu tatăl ei vitreg și a scandalizat internetul. „A fost cea mai bună decizie pe care o puteam lua”

Când Amanda și celelalte trei femei și-au dat seama că iubitul lor le înșală pe toate în același timp, au pus la cale un plan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glamanda (@_glamanda_)

Cele patru femei au făcut echipă și au decis să se prezinte la locuința bărbatului. Trei dintre ele, inclusiv Amanda, s-au ascuns la colțul străzii și au privit-o pe cea de-a patra fată mergând spre casa lui. Stând la intrarea casei lui, l-a salutat când a deschis ușa și s-a prefăcut că îi arată ținuta ei. S-a învârtit în fața lui și l-a întrebat dacă îi place. „Așteaptă... prietenii mei, prietenii mei! Trebuie să-mi iau rămas bun de la prietenii mei!”, a mințit fata înainte de a se îndrepta spre Amanda și celelalte două fete. Apoi i-a spus bărbatului că prietenele ei voiau să se întâlnească cu el și le-a rugat să vină când va fi de acord. 

La scurt timp după episod, cele patru femei au devenit cele mai bune prietene. După ce a postat videoclipul cu fostul ei iubit, care a devenit viral și a adunat peste 6 milioane de vizualizări, Amanda le-a spus celor care o urmăresc că s-a creat „o frăție” între iubitele bărbatului "fermecător”.

Ea le considerat pe cele trei fete prietenele ei de-o viață și s-a simțit recunoscătoare că experiența ei oribilă le-a adus pe aceste fete uimitoare în viața ei. Niciuna dintre cele patru femei nu se aștepta să-și facă prieteni noi printr-o astfel de „metodă”.

Surse foto: Instagram - Amanda (_glamanda_)

Surse articol: Amo Mama

Articolul urmator
Soțul meu mi-a cerut divorțul, dar vrea să locuim în continuare împreună
Soțul meu mi-a cerut divorțul, dar vrea să locuim în continuare împreună
Ce personaj din filmul Suicide Squad ești?
Incepe quiz
Ce personaj din filmul Suicide Squad ești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.