Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Review pentru Spray Protectie Termica Biosilk

Duminică, 10.07.2016
de Andreea Baluteanu

Spray-ul de protecţie termică Biosilk apără părul de acţiunea degradantă a aparatelor de coafat sau a factorilor nocivi de mediu: vânt, soare, umiditate. Produsul conţine factori de protecţie care îţi garantează că poţi sta liniştită atunci când te coafezi, dar şi proteină din mătase, ingredient specific gamei Biosilk.

 

Spray-ul de protecţie termică Biosilk apără părul de acţiunea degradantă a aparatelor de coafat sau a factorilor nocivi de mediu: vânt, soare, umiditate. Produsul conţine factori de protecţie care îţi garantează că poţi sta liniştită atunci când te coafezi, dar şi proteină din mătase, ingredient specific gamei Biosilk.

 

Cum ti se pare Spray Protectie Termica Biosilk? Voteaza!

5 (3)
Spray Protectie Termica Biosilk

83 ron

Review-ul DIVAHAIR

Placa de păr, ondulatorul şi uscătorul sunt aparate indispensabile oricărei femei şi ne ajută să obţinem toate coafurile pe care ni le dorim, cu cât mai puţin efort. Deşi ele ne susţin în rutina noastră de frumuseţe, în timp ajung să ne distrugă părul şi să facă imposibile orice încercări de a-l aranja. Cu agenţi de protecţie şi proteine de mătase, spray-ul de la Biosilk promite să apere părul tău de efectele adverse ale aparatelor de coafat şi să îl menţină frumos şi sănătos.

Textura spray-ului Biosilk este lejeră, fără a fi lipicioasă şi fără a încărca cuticula, efecte cu care te-ai confruntat fără urmă de îndoială cel puţin o dată în viaţa ta. Ambalajul este simplu, un atribut estetic de care se bucură produsele profesionale.

Mod de folosire: aplică spray-ul pe părul umed sau uscat, apoi coafează-te aşa cum obişnuieşti.

Cel mai important avantaj al spray-ului de protecţie Biosilk este reprezenat, bineînţeles, de faptul că îţi apară părul de efectele adverse ale aparatelor de coafat. Acum poţi folosi liniştită placa şi ondulatorul, fără să îţi faci griji de faptul că părul tău va fi degradat fără putinţă de a mai fi reparat. Vei fi ajutată în misiunea ta de agenţii de protecţie şi de proteinele de mătase, un ingredient specific gamei Biosilk. De asemenea, nici soarele, timpul petrecut la mare sau sub furtunile verii nu îţi va mai ameninţa podoaba capilară, care are parte acum de un sprijin important.

Dacă ai mai utilizat până acum spray-uri de protecţie, te-ai confruntat fără urmă de îndoială cu textura lipicioasă pe care o au unele dintre ele. Nu va trebui să îţi faci griji în ceea ce priveşte produsul de la Biosilk, care dispune de o lejeritate irezistibilă, un alt atu important.

Nu în ultimul rând, aspectul frumos, lucios şi sănătos al părului tău, în timp, protejat de degradarea la care a fost supus, te va convinge că ai nevoie de spray-ul Biosilk. Vârfurile tale nu se mai rup aşa de uşor, iar firul de păr rezistă mai mult ideilor tale creative, redevenind maleabil şi suplu.

De partea cealaltă, preţul mai ridicat al spray-ului Biosilk te poate descuraja să îl achiziţionezi, deşi, odată ce îl vei încerca, vei fi convinsă de faptul că ai făcut o alegere înţeleaptă.

Luând în considerare numărul mare de atuuri şi necesitatea de a apăra părul de efectele nocive ale aparatelor de coafat şi ale factorilor de mediu, îţi recomandăm să încerci spray-ul de protecţie termică Biosilk.

Ingrediente: Aqua/Water/Eau, Alcohol Denat., Sodium Polystyrene Sulfonate, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Hydrolyzed Silk, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Disodium EDTA, Hydrolyzed Wheat Protein PG-Propyl Silanetriol, PPG-20 Methyl Glucose Ether, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol.

Spray-ul de protecţie Biosilk este disponibil pe luxbeauty.ro aici, la preţul de 82,99 lei

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!