Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

12 semne subtile că ai plămânii bolnavi

Lorena Teacă

Trebuie să îl iei în considerare fiecare simptom pe care îl observi în ceea ce privește corpul tău, deoarece poate fi un semnal de alarmă asupra unei probleme serioase de sănătate.

Astfel, dacă tușești, observi dintr-odată pete pe corp, bubițe sau diferite anomalii, trebuie să te prezinți de urgență la medic, pentru analize amănunțite, deoarece poți avea de-a face cu boli grave, care pot să-ți pună viața în pericol.

Plămânii sunt organe vitale, care indică în diverse moduri faptul că este ceva în neregulă. Citește care sunt cele 12 semne subtile ale plămânilor bolnavi!

Ai picioarele umflate și dureroase

Ai picioarele umflate și dureroase

La prima vedere, picioarele umflate și durerile nu par a avea legătură cu îmbolnăvirea plămânilor, dar se pare că există o legătură strânsă între acestea. Simptomele menționate pot indica faptul că există un cheag de sânge în picior, survenit ca urmare a unei afecțiuni pulmonare.

Nu poți respira

Nu poți respira

Dacă nu poți respira normal, prima oară te gândești la răceală sau gripă, însă poți avea de-a face și cu o problemă pulmonară. Trebuie să reții faptul că o infecție pulmonară se poate transforma în pneumonie sau bronșită.

Începi să folosești mai mult liftul decât scările

Începi să folosești mai mult liftul decât scările

Dacă respiri foarte greu și obosești exagerat în timp ce urci scările, de vină ar putea fi o problemă la nivelul plămânilor. În momentul în care începi să preferi liftul în locul scărilor, mai ales dacă ești tânără, te poți confrunta cu o boală pulmonară, motiv pentru care trebuie să apelezi imediat la medicul de specialitate.

Nu poți respira adânc

Nu poți respira adânc

În momentul în care începi să scoți un sunet în timp ce respiri și nu poți trage aer adânc în piept, trebuie să îți vizitezi doctorul, pentru că s-ar putea să ai de-a face cu astmul. Această afecțiune poate fi declanșată de sinuzita cronică.

Surse foto: iStock, Unsplash, Pixabay, Pexels

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta