15 semne că vei muri relativ devreme

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Toți ne dorim o viață cât mai lungă, de aceea este necesar să dăm atenție unor semnale de avertizare din partea corpului nostru. Statisticile recente arată că rata decesului la vârste relativ tinere, între 20 și 55 de ani, a crescut destul de mult în ultimul timp, în special la persoane care prezintă anumite probleme de sănătate sau anumiți indici corporali. 

Descoperă în galerie ce semne ar trebui să te pună pe gânduri și să te determine să iei măsuri, dacă vrei să ai o viață lungă și sănătoasă. 

Pulsul tău este mai mare de 90 de bătăi pe minut în repaus

Pulsul tău este mai mare de 90 de bătăi pe minut în repaus

În repaus, pulsul ar trebui să fie între 60-80 de bătăi pe minut. O rată mai mare de 90 de bătăi pe minut când te odihnești este corelată cu un risc crescut de moarte prematură. Pentru a regla ritmul cardiac, fă plimbări regulate, meditează, redu stresul și renunță la fumat. Exercițiile ușoare zilnice pot fi, de asemenea, utile pentru reducerea bătăilor inimii. 

Sursa foto: Pinterest

Îți este tot timpul frig

Îți este tot timpul frig

Atunci când organismul tău este slăbit, fluxul sanguin se concentrează pe organele vitale. De aceea, mâinile și picioarele sunt tot timpul reci și palide, uneori învinețite și ai o senzație permanentă de frig. 

Te plictisești frecvent

Te plictisești frecvent

Persoanele care sunt tot timpul plicitisite au o lipsă de curiozitate în fața vieții, ceea ce poate duce la o îmbătrânire mai rapidă a creierului. Persoanele plictisite au un risc de 2,5 ori mai mare să moară de boli de inimă decât persoanele active. De asemenea, au un risc mult mai mare să dezvolte boli degenerative ale creierului, precum maladia Alzheimer. 

Ai mereu un miros urât în gură

Ai mereu un miros urât în gură

Un miros neplăcut al gurii poate fi cauzat de alimentele consumate, de o igienă orală deficitară și de probleme ale danturii. Dar poate avea și o cauză mai periculoasă, precum infecții dentare, care pot determina probleme grave de sănătate sau chiar cancere orale ori gastrice. 

Surse foto: Pinterest, Pixabay, Unsplash, Pexels

Articolul urmator 8 semne că cineva te manipulează neintenționat și cum să oprești asta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.