20 de obiceiuri ale oamenilor care nu se îmbolnăvesc niciodată

Lorena Teacă

Consumă băuturi calde

Consumă băuturi calde

Orice fel de hidratare este benefică, dar lichidele fierbinți au mult mai multe beneficii asupra corpului. Băuturile calde pot preveni răceala și pot ameliora simptomele acesteia. Mai mult decât atât, a fost descoperit faptul că aceste băuturi ajută detoxifierea organismului, reduc durerea și reduc snivelul de stres resimțit.

Folosesc uleiuri esențiale

Folosesc uleiuri esențiale

Uleiurile esențiale pot face minuni în ceea ce privește sănătatea. Există astfel de uleiuri și pentru stimularea sistemului imunitar, dar și pentru prevenirea diferitelor boli. Spre deosebire de medicamente, uleiurile esențiale prezintă o putere mai mare față de viruși, fapt pentru care pot fi mai eficiente și decât antibioticele, la  care bacteriile depun rezistență.

Fac dragoste cu partenerul

Fac dragoste cu partenerul

Momentele pasionale cu partenerul care te fac să tremuri de plăcere sunt cele care îți întăresc sistemul imunitar și te scapă de stresul de peste zi. În momentul în care stresul scade, imunitatea crește. Un studiu a descoperit faptul că persoanele care fac sex constant prezintă niveluri ridicate de anticorpi în organism.

Fac sport

Fac sport

Cu siguranță știi cât de benefic este sportul pentru organism! În comparație cu persoanele sedentare, cele care fac sport regulat răcesc mai rar. În plus, în momentul în care te doare în gât sau îți curge nasul, exercițiile cardio te vor ajuta să îți desfunzi căile nazale, fapt pentru care sportul este foarte benefic pentru sănătate.

Surse foto: iStock, Unsplash, Pixabay, Pexels

Articolul urmator Zece obiceiuri ale femeilor care își conștientizează valoarea

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.