7 lucruri dezgustătoare pe care femeile le ascund cu orice preț de bărbați

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Femeile sunt minunate, iubitoare și frumoase. Au o eleganță înnăscută, ce le deosebește de bărbați și au un simț al esteticului bine dezvoltat. Pe cât de fantastice sunt ca și ființe, pe atât de umane sunt obiceiurile lor. Asta înseamnă că și femeile au imperfecțiuni și defecte, unele chiar respingătoare.

Adevărul este că femeile au unele obiceiuri atât de scârboase, încât nu ar vrea sub nici o formă ca bărbații să afle despre acestea. Multe le fac în mod involuntar și inconștient, dar este un comportament perfect normal. Află, în galeria foto, care sunt cele șapte lucruri dezgustătoare pe care femeile le ascund de bărbați și pe câte dintre acestea le faci chiar tu. 

Nu folosesc deodorant

Nu folosesc deodorant

Uneori, femeile renunță la folosirea deodorantului pentru axile.  În mod normal, femeile nu transpiră la fel de mult ca și bărbații, așa că nu au nevoie cu adevărat de antiperspirant. Dar nu vor sub nici o formă ca bărbații să știe ca acest lucru. Ar fi îngrozitor ca tipul cu care o femeie e la întâlnire să știe că ea nu folosește deodorat în acel moment, nu?

Nu își spală părul

Nu își spală părul

Este nevoie de mult timp și efort pentru ca femeile să își spele părul. Și nu este neapărat ceva prin care sunt dispuse să treacă în fiecare zi. Uneori, o să aleagă să plece de acasă fără să-și spele părul. Și speră să nu observe nimeni din jurul lor, în special un bărbat. În fond, acesta este un lucru perfect normal și nici o femeie nu ar trebui să se rușineze de acest lucru. Bărbații își vor dori, de cele mai multe ori, ca femeile să fie impecabile în orice situație, însă adevărul este că toți avem imperfecțiuni. Și dacă dragostea va fi adevărată, atunci trebuie să găsească o cale să iubească și aceste imperfecțiuni.

Își doresc o alimentație nesănătoasă

Își doresc o alimentație nesănătoasă

Nu te gândi că femeiel vor să mănânce mereu doar salate și să bea apă plată cu lămâie. Ca orice om, își vor dori la un moment dat să se înfrupte dintr-un burger suculent sau o prăjitură delicioasă, însă de cele mai multe ori se vor abține. Știu că dacă vor devora un castron cu cartofi prăjiți în fața unui bărbat cel mai probabil acesta va începe să judece.

Nu își spală sutienul

Nu își spală sutienul

Sutienele sunt indispensabile pentru o femeie, însă câteodată, este și cea mai neglijată piesă vestimentară. Din cauza treburilor zilnice și de la birou, poate femeile nu vor avea întotdeauna timp să spele rufe. Și dacă într-o zi vor observa că sutienul este murdar, tot nu vor ezita să îl mai poarte de câteva ori, până când îl vor spăla într-un final.

Sursa foto: Pixabay

Surse foto: IStock, Unsplash, Pexels, Pixabay

Articolul urmator 30 de lucruri pe care orice persoană ar trebui să nu le mai facă până la 30 de ani

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.