Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Organic India și-a numit noul director medical. Vezi despre cine e vorba!

Redactor Andreea Baluteanu

Știi deja că suntem niște admiratoare fidele ale realizărilor impresionante cu care Organic India a binecuvântat lumea! Tocmai de aceea, azi suntem extrem de mândre să îți prezentăm noua colaborare stabilită de compania multinațională!

Îți vorbim mai jos despre realizările uluitoare ale medicului Alejandro Junger, noul Director Medical al Organic India, dar și despre motivele care îl recomandă în această poziție. Noi deja aplaudăm decizia și abia așteptăm să descoperim noile produse pe care brandul nostru holistic preferat le va lansa sub oblăduirea specialistului!

Cine este Alejandro Junger, noul Director Medical al Organic India

Organic India SUA este mai mult decât încântată să ni-l prezinte pe Alejandro Junger, noul său Director Medical. Medic cardiolog și practicant al medicinii funcționale în Venice, California, specialistul s-a remarcat mai ales grație faimosului program ORGANIC INDIA CLEAN. Despre ce e vorba? Despre un program de detoxifiere de 21 de zile, care s-a soldat cu rezultate extraordinare printre pacienți și participanți.

Gwyneth Paltrow

De asemenea, Dr Alejandro Junger este și autor de bestselleruri New York Times, impresionând literatura de specialitate mai ales cu titlurile CLEAN, CLEAN GUT și CLEAN EATS. Acestor opere li se adaugă recent lansatul CLEAN 7, o lucrare bazată pe principiile medicinii funcționale, ale medicinii Ayurvedice și ale postului intermitent. De data aceasta, noul Director Medical al Organic India recomandă un program de detoxifiere de 7 zile, la rândul său soldat cu reușite extraordinare.

Firește că nu puteam trece cu vederea nici capitolul educației. Alejandro Junger este specializat în medicină internă și în cardiologie în New York, dar poate ceea ce l-a pregătit cel mai bine pentru poziția ocupată acum este călătoria în India. Cunoscând îndeaproape medicina ayurvedică și principiile sale de vindecare, specialistul a realizat cum acestea completează aplicațiile medicinii funcționale.

Pornind de la biologie pentru a identifica în primul rând cauza unei boli, medicina funcțională are multe aspecte în comun cu Ayurveda. Chiar Dr Alejandro Junger nuanța, în acest sens: „Medicina Funcţională mi-a permis să înţeleg cât de multe principii Ayurvedice funcţionează în baza unui punct de vedere biologic molecular”.

Cochetezi și tu cu principiile Dr Alejandro Junger? Atunci știm că operele sale vor ocupa un loc de cinste în biblioteca ta. Printre lucrările specialistului publicate și în limba română se numără „Detox – recuperarea capacităţii naturale de autovindecare a organismului”, disponibilă în librăriile noastre și online. De partea cealaltă, literatura engleză se mândrește cu titluri precum: „Clean — Expanded Edition: The Revolutionary Program to Restore the Body’s Natural Ability to Heal Itself”, „CLEAN 7: Supercharge the Body’s Natural Ability to Heal Itself—The One-Week Breakthrough Detox Program”, „Clean Eats: Over 200 Delicious Recipes to Reset Your Body’s Natural Balance and Discover What It Means to Be Truly Healthy”, „Clean Gut: The Breakthrough Plan for Eliminating the Root Cause of Disease and Revolutionizing Your Health”.

Dr Alejandro Junger și Organic India: parteneriatul momentului

Dacă nu erai încă sigură 100% de faptul că nu există întâmplare și că totul este dinainte atent planificat, atunci povestea întâlnirii dintre Dr Junger și Organic India, relatată în capitolul 6 al lucrării „CLEAN 7”, te va face să crezi în destin. Prezentat printr-o coincidență formidabilă co-fondatorilor ORGANIC INDIA, Bharat Mitra şi Bhavani, Junger a fost impresionat încă din timpul petrecut în India de schimbările incredibile pe care Organic India le face în lume, refăcând mediul, economiile locale și promovând practici înțelepte pentru agricultura regenerativă.

Bineînțeles că Doctorul Alejandro Junger s-a întâlnit și cu Narendra Singh, unul dintre cei mai celebri medici specializați în Ayurveda. Împreună, cei doi au găsit cea mai bună calde de a include principiile vechi indiene în medicina funcțională, astfel născându-se și CLEAN 7. Soarta lucrează prin modalități neștiute de noi, putem conchide.

Încheiem cu frumoasele cuvinte pe care Dr Junger le-a spus despre parteneriatul dintre el și Organic India, pentru că le considerăm mai sugestive decât orice altceva. „Parteneriatul meu cu ORGANIC INDIA nu este rezultatul unei decizii de afaceri prin care am calculat cum aş putea câştiga mai mulţi bani. Este unirea dintre două companii cu misiuni complementare. CLEAN se dedică purificării organismului uman, iar ORGANIC INDIA se dedică purificării corpului planetei”.

Nu ne rămâne decât să îi urăm mult noroc și o tonă de inspirație Dr Junger, și abia așteptăm să descoperim produsele inovatoare pe care le va inspira. Bun-venit, Dr Junger, și fie ca parteneriatul cu brandul nostru preferat să fie cât mai fructuos.

Fii activă în protejarea sănătăţii tale și a celor dragi ţie și vei descoperi puterea de a aduce un impact pozitiv atât în viața ta, cât și în jurul tău! Intră în Comunitatea #AdevarataStareDeBine și descoperă beneficiile celor mai renumite plante medicinale ayurvedice, 100% certificate organic, oferite cu iubire și conştiinţă de ORGANIC INDIA.

Pentru detalii, vizitează www.organicindia.ro.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta