Plante care îți vor schimba viața: cum le integrezi în dietă

Redactor Andreea Baluteanu

Există plante cu puteri miraculoase, care au capacitatea de a ne schimba viața: problema este că majoritatea dintre noi nu avem nici cea mai mică idee care sunt acestea. Din fericire, experții în ayurveda ne stau alături pentru a ne indica de ce anume avem nevoie, iar azi îți vom vorbi despre experiența lui Matt McLaughlin, director de marketing în cadrul companiei Organic India.

Află care sunt cele două plante despre care specialistul este convins că i-au schimbat viața, descoperă cum le-a integrat în dieta sa, precum și beneficiile miraculoase pe care le-au avut! Azi te convingem că o alimentație pe bază de plante este soluția pentru o viață echilibrată și sănătoasă!

Două plante cu efecte remarcabile în dieta ta

E de la sine înțeles că un specialist dintr-o companie renumită pentru abordarea naturistă, pentru credința în puterea naturii și în capacitatea de vindecare a plantelor medicinale indiene știe cel mai bine ce să pună în farfurie. Dar Matt McLaughlin, director de marketing la Organic India, a ales ca înainte de toate să se consulte cu specialiști în ayurved, iar rezultatele te vor surprinde, fără urmă de îndoială.

Conform practicanților de ayurveda, primul pas pe care trebuie să îl faci este acela de a decide care este scopul spre care țintești sau, cu alte cuvinte, ce anume îți dorești să „repari” în viața ta. Este vorba despre etapa stabilirii unei intenții (sankalpa în limba sanskrită), care pentru McLaughlin a fost reprezentată de reducerea stresului și a stării de anxietate, un scop pe care toți îl împărtășim.

Care a fost alegerea perfectă? Tulsi (Busuioc Sfânt), regina plantelor medicinale indiene! Experții recomandă să îți începi călătoria spre dieta perfectă, dătătoare de viață și de liniște, cu Ceaiul Tulsi Original. Marele bonus este că vei simți diferența de la prima ceașcă, bucurându-te de o stare de calm, fără senzația neplăcută de somnolență. Mai mult, vei constata că îți e mai ușor să te concentrezi și că înclinația spre stres și anxietate dispare și ea. Completează ritualul cu Tulsi (Busuioc Sfânt) capsule și vei descoperi cum stresul pur și simplu „se topește” sub ochii tăi.

Viața ta se va schimba pur și simplu completând regimul cu Turmeric, cu beneficii absolut inestimabile pentru starea ta de sănătate. Turmeric Formula este disponibilă sub formă de capsule care conțin curcumină și ghimbir organic, atât de necesar deoarece potențează asimilarea turmericului. Este cunoscut faptul că această plantă nu are o biodisponibilitate atât de ridicată, astfel încât ghimbirul este necesar pentru a spori capacitatea de absorbție a turmericului.

Îți prezentăm mai jos rezultatele uluitoare pe care Matt McLaughlin le-a obținut după 6 luni de cură cu aceste două uluitoare plante. Pe noi ne-au lăsat, la propriu, cu gura căscată!

„Nivelul glicemiei scăzuse de la 102 la 87.

Nivelul colesterolului scăzuse de la 198 la 142.

Pulsul în stare de repaus scăzuse de la 75 la 47.

Greutatea corporală scăzuse de la 90 de kilograme la 73 de kilograme.

Tensiunea arterială scăzuse de la 130/85 la 95/62.

Starea de spirit era mult îmbunătățită și nu mai aveam stări de anxietate.

Mă bucuram de un somn mai odihnitor și adormeam mai ușor.”

Dând dovadă de o sinceritate care ne convinge cu atât mai mult, McLaughlin recunoaște că integrarea Busuiocului Sfânt și a turmericului nu sunt singurele schimbări pe care le-a făcut în dieta sa, dar este convins că aportul lor este considerabil. În plus, expertul a trecut la o alimentație 100% organică, a început să mănânce în funcție de dosha (tipar de energie specific fiecărui om) și de anotimp și s-a abonat la sesiuni de yoga și meditație zilnice.

Concluzia la care am ajuns este aceea că Adevărata Stare de Bine se obține în funcție de mai mulți factori și că va trebui să te dedici noilor schimbări cu consecvență. Integrarea celor două plante pe care nu exagerăm numindu-le magice e primul pas, Tulsi și turmericul fiind atât de necesare unei vieți trăite frumos. Continuă practicând mișcare în mod constant și abordează o dietă sănătoasă și echilibrată, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Fii activă în protejarea sănătăţii tale și a celor dragi ţie și vei descoperi puterea de a aduce un impact pozitiv atât în viața ta, cât și în jurul tău! Intră în Comunitatea #AdevarataStareDeBine și descoperă beneficiile celor mai renumite plante medicinale ayurvedice, 100% certificate organic, oferite cu iubire și conştiinţă de ORGANIC INDIA.

Pentru detalii, vizitează www.organicindia.ro.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.