Ascunde imperfecţiunile, ameliorează aspectul acestora şi nivelează textura tenului cu un singur produs!

Ascunde imperfecţiunile, ameliorează aspectul acestora şi nivelează textura tenului cu un singur produs!

Eugenia Dinescu, redactor

Nu este deloc uşor să îţi dezvălui adevărata personalitate când te confrunţi cu problemele cauzate de acnee. Stresul, modificările hormonale, poluarea și alimentaţia dezechilibrată sunt doar câteva dintre cauzele care pot stimula secreţia de sebum, ducând la proliferarea bacteriilor şi la apariţia coşurilor pe tenul tău. Iar încercarea de a nivela textura pielii şi echilibra nuanţa tenului te poate face să foloseşti mai mult fond de ten, creând un cerc vicios din care poate fi extrem de dificil să scapi.

Însă nu trebuie să te laşi definită de coşuri. Încrederea în forţele proprii nu trebuie să fie afectată de aspectul neregulat al pielii. Laboratoarele Vichy prezintă noul Dermablend [Corectare 3D], un fond de ten corector pentru tenul cu tendinţă acneică, a cărui formulă acoperă, nivelează şi ameliorează aspectul imperfecţiunilor în relief.

Frumuseţea începe cu încrederea în forţele proprii, iar efectele sale i le poţi resimţi când imaginea ta reflectă ceea eşti în interior. Cearcănele, coşurile, discoloraţiile tenului, cicatricile cauzate de acnee și porii dilataţi nu ar trebui să devină trăsături cu care te identifici. Fie că eşti adepta unui look natural sau preferi machiajele dramatice, totul începe cu o bază perfectă.  

De acum nu va fi nevoie să faci un compromis între naturaleţe şi efectul „de mască”, pentru că formula saturată cu pigmenţi și fără ulei a noului fond de ten Dermablend [Corectare 3D] de la Vichy îţi permite să camuflezi orice imperfecţiune, cu o cantitate minimă de produs. Pe parcursul zilei, pigmenţii se adaptează nuanţei tenului şi uniformizează textura pielii, printr-un singur strat fin. Efectul? O piele mată fără cusur, dar care păstrează un aspect natural şi hidratat timp de 16 ore!

Disponibil în patru nuanţe, Dermablend [Corectare 3D] este îmbogăţit cu acid salicilic, a cărui acţiune exfoliantă nivelează textura tenului, şi eperulină, care calmează inflamaţiile şi roşeaţa specifice tenului acneic. Graţie ingredientelor active, nu corectează doar aspectul, ci şi calitatea tenului, în urma folosirii regulate. În plus, acesta conţine SPF 25, care te protejează de efectul nociv al razelor UV asupra pielii. Potrivit pentru pielea sensibilă, Dermablend [Corectare 3D] este hipoalergenic, non-comedogenic şi nu conţine parabeni, astfel încât poţi fi sigură că va fi tolerat de pielea ta.

Pune capăt efectului de domino creat de folosirea în exces a produselor pentru camuflarea imperfecţiunilor şi începe să fii tu însăţi, pentru că Dermablend [Corectare 3D] îţi permite să creezi imaginea care te reprezintă, fără un aspect încărcat, fără efect de mască! Descoperă-i beneficiile accesând platforma dermablend.vichy.ro şi învaţă cum să aplici corect fondul de ten pentru acoperire maximă!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.