Avantajele unui storcător de fructe acasă

Redactor Divahair.ro

Un suc natural, alături de un mic dejun plin de energie, este cea mai bună metodă de a începe ziua cu bine. Un fresh de fructe vine perfect chiar și după-amiaza, pentru a înfrunta căldura unei zile fierbinți de vară. Sau, pur și simplu, pentru că vrei o băutură plină de gust și savoare.

Cel mai bun mod de a beneficia de aceste sucuri naturale este cu un storcător de fructe, care va stoarce și ultima picătură din fructe pentru ca sucul tău să aibă toate vitaminele necesare. Și nu numai din fructe...

Care sunt avantajele unui storcător de fructe acasă?

1. Te bucuri mai mult de fructe

În primul rând, cu un storcător de fructe, multiplici numărul de nutrienți - într-un suc intră mai multe fructe și legume decât ai mânca la o masă normală, deci și numărul de nutrienți este mai mare.

2. Consumi alimente sănătoase care nu-ți plac, dar de care ai nevoie

Prin stoarcere într-un storcător de fructe, poți masca gusturi și texturi. De exemplu, dacă nu-ți place spanacul, îl poți adăuga într-un suc cu căpșuni, banane și kiwi și nu-i vei simți gustul, dar te vei putea bucura de beneficiile sale. Nu-ți plac morcovii? Într-un suc în combinație cu portocale, nici nu le vei simți gustul, dar vei resimți din plin avantajele consumului lor.

Storcătoare de fructe - oferte (LINK)

3. Mai multă energie și o imunitate crescută

Energia provine din aportul de vitamine și minerale, care se găsesc în mare parte în fructele și legumele folosite pentru un suc. De aceea, un suc băut la micul dejun, dimineața, te umple de energie pentru întreaga zi. Mai ales dacă ești genul de persoană care nu consumă cafea, dar are nevoie de efectele acesteia.

Storcătoare de fructe - oferte (LINK)

4. Păcălești foamea

Consumând sucuri din fructe, îți va fi foame mai rar. Datorită aportului mare de nutrienți dintr-un suc, te vei bucura de senzația de sațietate o perioadă mai lungă. Și, astfel, te ții și de dieta aceea de care ai promis că te ții.

5. Costuri scăzute

E adevărat, în ziua de azi, mai ales vara, dacă locuiești într-un oraș mare, găsești sucuri naturale sau fresh-uri la tot pasul în comerț. Dar prețurile sunt o adevărată nebunie! Cu un storcător de fructe acasă, eviți să plătești o mică avere de fiecare dată când ți se face poftă de un suc natural sau când ai nevoie să te răcorești. În timp, costul storcătorului de fructe se amortizează. Iar sucul făcut cu mâna ta, din fructele alese de tine și cu ingredientele tale preferate este mult mai bun, nu e așa?

Articolul urmator 50 de întrebări importante care te ajută să realizezi dacă ești sau nu victimă a unui abuz emoțional

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.