Bodyology: Femeia, cel mai important eveniment de sănătate și wellbeing al primăverii

Bodyology: Femeia, cel mai important eveniment de sănătate și wellbeing al primăverii

Redactor Andreea Baluteanu

Specialiștii afirmă deja cu toată convingerea că trupul nostru este proiectat să ne susțină pentru mult mai mult timp decât durata actuală de viață, și doar faptul că nu îi înțelegem nevoile și modul de funcționare ne împiedică să profităm de adevăratul său potențial. Este motivul pentru care cei mai ambițioși cercetători studiază intens metodele pentru a încetini îmbătrânirea celulară, pentru a manipula modul în care se transmit și se exprimă genele, pentru a lupta nu cu simptomele bolilor, ci cu cauzele acestora: cu alte cuvinte, pentru a ne modela frumusețea, tinerețea, sănătatea așa cum ne dorim.

Informațiile pe care ți le-am oferit mai sus par extrem de interesante, dar nu poți spune că înțelegi la fel de bine și punerea lor în practică? Pregătește-te să schimbi acest lucru, deoarece noi te invităm la cel mai important eveniment al primăverii, care îți va schimba modul în care ai grijă de sănătatea și starea ta de bine. Pregătește-te să fii protagonista acelei vieți armonioase, să ai parte de tinerețe și de frumusețe, și vezi cum te poate ajuta Bodyology: Femeia în acest sens!

Participă la evenimentul primăverii, Bodyology: Femeia!

Bodyology: Femeia face cel mai frumos cadou femeilor în martie: e vorba despre un eveniment de sănătate și wellbeing, în cadrul căruia speakeri dedicați, cu experiență în aceste domenii, te vor învăța cum să ai grijă de tine, punând accent pe cei cinci factori care ne influențează major viața: nutriția, mișcarea, hidratarea, respirația și somnul. Conferința la care sperăm din tot sufletul să ni te alături face parte din programul Bodyology, care vrea să ne arate cum ne putem construi o existență mai bună pe plan social, cultural, educațional, ținând cont de unicitatea și libertatea noastră. Cu alte cuvinte, o abordare fresh, modernă, inteligentă a sănătății și a stării de bine, departe de principiile și tradițiile rudimentare, perfect ancorată în ultimele descoperiri ale medicinei și științei.

bnner

Cum îți dai seama dacă această conferință ți se potrivește? Faptul că citești acest material e cel mai bun indiciu în acest sens. În rest, Bodyology: Femeia se adresează doamnelor și domnișoarelor active, care se luptă pentru a-și face timp ca să se ocupe de sănătatea lor, care cred că prevenția e cea mai importantă pentru o sănătate optimă și care își doresc să deprindă toate tainele corpului lor și să descopere cum funcționează acesta. Participantele ideale s-au săturat să fie bombardate cu informații false și vor să afle care sunt cele mai frecvente mituri despre nutriție, pentru a le putea ocoli, își doresc o prezentare clară a factorilor care le influențează sănătatea și le place să descopere și să învețe lucruri practice, nu doar teorii de neînțeles pentru cineva care nu e specialist.

Acum, că ai aflat deja că Bodyology: Femeia ți se potrivește mănușă, află care sunt cele mai importante puncte ce vor fi discutate în cadrul conferinței. Vei pleca mai bogată cu următoarele informații:

- vei afla care sunt cei mai importanți factori ce influențează metabolismul, respectiv producția, acumularea și consumul de energie;

- vei descoperi combinațiile nefericite din alimentație, care te îngrașă, te obosesc, nu îți oferă nutrienți de calitate;

- vei înțelege în sfârșit cum funcționează magicul sistem imunitar;

- îți vor fi dezvăluite cele mai nocive obiceiuri, care te împiedică să duci o viață fericită și armonioasă;

- vei afla care sunt cele mai bune metode pentru a scăpa de coșmarul insomniilor;

- vei descoperi cele mai bune metode pentru a-ți păstra și multiplica rezervele de energie;

- vei evita senzația de „burnout”, respectiv oboseala cronică generalizată, pe care o experimentăm adesea în turbulenta și tumultuoasa societate actuală.

Cu asemenea subiecte peste măsură de importante, este clar că ți se vor adresa adevărate autorități în domeniu, care te vor ajuta să înțelegi cum funcționează această mașinărie miraculoasă numită „corp” și cum să o înțelegi și să o susții mai bine în desfășurarea proceselor sale.

În primul rând, gazda evenimentului este Larisa Petrini, Health Coach, expert în sănătate și nutriție, care înțelege perfect oamenii cu o viață aglomerată, ce nu dispun de timpul necesar pentru a se îngriji așa cum trebuie. Specialista a obținut două certificări internaționale ca Health Coach în SUA, din partea celor mai importante școli de nutriție din lume, Institute for Integrative Nutrition din New York si Cornell University și chiar și celebrul Jamie Oliver a numit-o ambasador pentru mișcarea Food Revolution. Sunt criterii care o recomandă ca fiind unul dintre cei mai buni specialiști în domeniul sănătății din România, care te va învăța cum să mănânci, cum să dormi, cum să te hidratezi și să ai per total o viață înfloritoare.

Mai departe, vei face cunoștință cu Dr. Dan Mitrea, Medic Neurolog, în curs de supraspecializare în neuro-oncologie în Franța. Specialistul a fondat în 2010 Clinica Intermedicas, clinica de Second Opinion și case management, apoi a înființat Neuroaxis, prima clinică integrată de neurologie din Bucurest, unde profesează alături de alți 20 de medici. Participând la conferințe și cursuri internaționale în acest domeniu fascinant, îți va ține o prelegere cu siguranță fabuloasă, care te va schimba profund.

Nu în ultimul rând, vei învăța cum să obții atât corpul perfect pentru vară, dar și o viață echilibrată și armonioasă, grație lui Mircea Nicoară, Expert în Mișcare și Respirație, unul dintre cei mai inovatori antreprenori în health&wellness. După o carieră de succes ca organizator de evenimente și specialist în marketing online, Mircea Nicoară a hotărât să își urmeze visul, acela de a-i ajuta pe oameni să trăiască mai bine și mai frumos, lansând, printre altele, 3 platforme de wellness unice în România: AirYoga.ro, OfficeYoga.ro și Reset Retreats Romania.

Acum, că te-am convins că este imperios necesar să asculți sfaturile prețioase ale acestor specialiști de renume, te invităm să ni te alături pe 24 martie la Hotel Sheraton pentru a fi martorele unei experiențe cum nu am mai trăit până acum: Bodyology: Femeia. Tratează-ți corpul ca pe ce este, un templu al miracolelor, un aliat și un prieten, și descoperă-i secretele, cunoaște-l așa cum merită! Biletele costă 150 de lei și sunt disponibile aici!

Află mai multe informații despre evenimentul momentului de pe pagina de Facebook dedicată!

Articolul urmator
Mituri despre sănătate în care ar trebui să încetăm să mai credem
Mituri despre sănătate în care ar trebui să încetăm să mai credem
Cel mai ușor test de cultură generală. Toata lumea ar trebui să îl treacă!
Incepe quiz
Cel mai ușor test de cultură generală. Toata lumea ar trebui să îl treacă!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.