Când femeia tace

Când femeia tace

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Femeile adoră să vorbească și, de multe ori, bărbații abia apucă să spună câteva cuvinte în preajma lor. De aceea, trebuie să fie foarte buni ascultători și să nu se plictisească niciodată să audă noutăți despre prietenele prefăcute, șefii grosolani, rochiile noi sau filmele care le-au făcut să plângă. Totul este bine când femeile vorbesc. Chiar și atunci când fac reproșuri sau aduc acuzații, lucrurile mai pot fi salvate. Pericolul apare atunci când o femeie tace.

femeia tace

Ce înseamnă când o femeie nu vorbește

În relație, femeile vorbesc foarte mult despre sentimentele lor, mai ales atunci când se simt rănite. Dacă își doresc să fie în continuare cu tine, vor plânge și îți vor striga în față că le-ai făcut cel mai mare rău din viața lor, vor despica firul în patru și îți vor cere explicații după explicații. Ba chiar s-ar putea să păstreze momente scurte de tăcere când se arată îmbufnate și inaccesibile.

Dar, atunci când o femeie continuă să tacă, pentru o perioadă lungă, în ciuda întrebărilor tale, este un semnal de alarmă. Înseamnă că între tine și ea este o problemă serioasă, care poate duce chiar la sfârșitul relației. Atunci când femeia vorbește, este semn că-i pasă de relație, că vrea s-o salveze. Chiar și când vorbele ei sunt ca niște pumnale, ea încă mai crede în iubirea voastră. Dar când tace, s-ar putea să fi ajuns la o hotărâre ce nu mai poate fi schimbată.

Totdeauna este mai bine ca o femeie să vorbească

Faptul că o femeie alege să vorbească este de bun augur. Îți confirmă că este dispusă să se așeze la „masa tratativelor”, să clarifice lucrurile, să caute un colac de salvare pentru relația voastră. În plus, vorbind, o femeie îți dezvăluie așteptările ei și îți oferă șansa de a răspunde în mod corespunzător, de a-i da ceea ce-și dorește. Dar ce te faci atunci când nu mai are nimic de spus? Când nu mai strigă la tine, când nu-ți mai spune ce o doare sau îți răspunde la mesaje cu un singur cuvânt?

O femeie care tace a abandonat deja relația

Tăcerea este, adesea, primul semn că iubitei nu-i mai pasă de tine, ba chiar că ai devenit inamicul ei. Poate fi mesajul fără cuvinte care îți spune că femeia de lângă tine și-a dăruit deja sentimentele altcuiva. Tăcerea este asemenea unui steag roșu, care anunță războiul. Trebuie să consideri această situație o urgență majoră și trebuie să faci neapărat ceva, dacă dorești să salvezi relația. Nu ezita să-i dăruiești flori și cadouri, invit-o la o întâlnire specială, poartă-te ca și cum ai fi la prima întâlnire și ți-ai dori din tot sufletul s-o cucerești. Poți avea o ultimă șansă, dacă iubirea voastră a fost foarte puternică. Dar trebuie să fii pregătit și pentru ce este mai rău: anume, că relația voastră a luat sfârșit.

Furia și cuvintele grele sunt mai bune decât tăcerea

cearta cuplu

Atunci când o femeie îți aruncă în față vorbe grele, înseamnă că îi pasă încă de relația voastră. Când o femeie se arată plină de furie, înseamnă că a crezut în tine și ai dezamăgit-o; totuși, mai ai o șansă să-ți repari greșelile. Atunci când pune multe întrebări, este semn că vrea să se lămurească în legătură cu o anumită situație sau problemă, să nu aibă nicio confuzie. Poate că acest lucru te incomodează, dar este un semn bun. Ea vrea să-ți rămână alături. Dar atunci când este tăcută și lasă lucrurile să alunece pe lângă ea, este semn că a renunțat la iubire. Iar când nu mai face nimic din cele de mai sus, ci doar se întoarce și pleacă, este aproape sigur că ai pierdut o femeie specială din viața ta.

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Ce se întâmplă când începi să mergi desculț în fiecare zi
Ce se întâmplă când începi să mergi desculț în fiecare zi
Cu ce animal semeni cand te infurii?
Incepe quiz
Cu ce animal semeni cand te infurii?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.